Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Agula89
Teska z tego co widzę, Zaneta ma test o czułości 10 bo takie same robiłam.
Zaneta szkoda, że nie wzięłaś dwóch kurczę. Który to dzień cyklu masz?
I tak musisz powtórzyć, żeby mieć pewność albo lecieć w poniedziałek na betę. Życzę Ci żeby była to ciąża.
Mika aż się wierzyć nie chce, że te testy wyszły negatywne. Wszystko wskazuje u Ciebie na ciąże. Chyba, że jest faktycznie tak jak jedna z dziewczyn pisała, że jak robiłaś ten test owulacyjny to miałaś dopiero owulacje. Działaliście od tego czasu?

Test owu był 27 dc z tego co pamiętam

monthly_2019_08/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_77302.jpg

Aniołek 27.11.2018

Mika no nie wierzę w te testy, wszystko wskazuje że się udało, a tu coś takiego. Ale gdyby się okazało, że owu była w okolicy 27 to się też ładnie wstrzeliliście:) w każdym razie, nadal trzymam mocno kciuki!!
Mininka bardzo mi przykro. Chociaż tyle, że nie kazała na siebie czekać i szybciej można zacząć nowy cykl. Trzymaj się!

mininka tule mocno i trzymam kciuki za następny cykl.

mika i mnie się te negatywne testy nie podobają. Chyba z tego co pamiętam to masz jeszcze jeden? To może zrób jutro? Albo już w pon ta betę. Trzymam kciuki za pozytyw a nie jakieś komplikacje.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Mininka :/ to niech teraz @ się szybko kończy i do dzieła,żeby wygrać trzeba grać :D trzymam kciuki,głowa do góry :)
Mika ale podobno @ nie to jest dalej nadzieja... wierze mocno :)
Żaneta i tak trzeba powtórzyć test i tak,co by mieć pewność,trzymam kciuki. Coś tam chyba jest..... :)

Ja to już nie pamietam kiedy tak wyczekuje @ co by zaraz działać,tak bardzo chciałabym mieć tam kogoś specjalnego w brzuszku.....w sumie jak każda z nas tutaj :)

https://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3khlifs3pd.png

Lilian witaj. Długo się stracie?opowiedz coś o sobie ;)
Żaneta Jest duża szansa jeśli widziałaś kreseczkę ;) Ja miałam tak w poprzedniej ciąży, że kreska pokazała się po czasie i to właśnie było tak jak Ty opisujesz jasna, jakby samo odbicie w tym papierze :)
Mika może to będzie ciąża z późniejszej owulacji skoro okresu nadal nie ma.
Hildergarda trzymam kciuki ✊

Za wszystkie dziewczyny trzymam mocno kciuki! Mało nas na kwietniówkach, czekamy na was ;)

Ja jutro wybieram się ponownie do lekarza. Wstępnie miałam mieć wizytę dopiero na 27 sierpnia ale w związku z tym, że i tak musze iść po zwolnienie to umówiłam się do ginekologa mimo tego ze mogłam załatwić to u internisty.
Widziałam, że ta ciąża po poronieniu nie będzie łatwa ale nie myślałam, że aż taki będę miała strach. Każdy ból brzucha mnie przeraża i cały czas myśle czy wszystko jest w porządku. Dotychczas widziałam tylko pęcherzyk i może jak pójdę i zobaczę, że jest zarodek to będzie mi łatwiej, nie wiem... Nawet nie wiecie jakie to jest męczące dla mnie :(
Macie jakieś rady? Jak nie zwariować?

https://www.suwaczki.com/tickers/p19uskjoeflvaqdo.png

Agula nie martw się. Mysl pozytywnie!
Myślenie w niczym ci nie pomoże. Ciesz się tym stanem i tym ze tak szybko ci się udało.. ja poroniłam w listopadzie i staramy się bez skutku.. myślałam ze zajdę chwile po tym wszystkim a zobacz ile już minęło i nic.
Zobacz na resztę dziewczyn które się starają bez skutku jeszcze dłużej niż ja.. i ciesz się ze udało się tak szybko.

Poczytaj historie tych które szczęśliwie urodziły mimo wcześniejszych poronień.
Będzie dobrze :)

Aniołek 27.11.2018

Dzień dobry,
Ładuje akumulatory bo jutro do pracy bo urlopie. Cały dzień dziś na rowerze. Odwiedziliśmy moich dziadków, byliśmy nad rzeką. Dzisiaj 15 dc, delikatnie plamienia mam nadal. Stresuje się przez to strasznie. Mąż się na mnie denerwuje i mówi że jak tak będę nadal to nigdy się nie uda.
Trzymam za Was kciuki żeby każdej z nas się udało.

05.04.2007 Córeczka
12.04.2011 Synuś
21.06.2019 Maleństwo (10tc)
ug378u69i9ykgykq.png

Teska nie mam, ale chyba muszę się zapisać. To pierwszy pełny cykl po zabiegu, więc pewnie nie doszło wszystko do normy jeszcze.
Mika ja nadal wierzę że ujrzysz nie długo 2 kreski.
Żaneta powtórz test. Trzymam kciuki.
Agula trzymam kciuki za wizytę. Daj znać co i jak i nie denerwuj się tak.
Lilian witamy.
Hildegarda odezwij się po teście. Mam nadzieję że się nie rozczarujesz.

05.04.2007 Córeczka
12.04.2011 Synuś
21.06.2019 Maleństwo (10tc)
ug378u69i9ykgykq.png