Skocz do zawartości
Forum

Naturalne sposoby na powiększenie piersi

Rekomendowane odpowiedzi

Może i jest tak jak piszesz, ale ja po prostu nastawiłam się na więcej 🙂 W opakowaniu było napisane, że tabletki umożliwiają powiększenie o dwa rozmiary. No i może głupia byłam, ale oczekiwałam właśnie takiego powiększenia, szczególnie, że poczytałam sobie wcześniej opinie na temat tych tabletek w sieci i bardzo wiele z nich było pozytywnych. No ale ciesze się z tego co jest. Krem perfect bust to sobie na pewno poza tym kupię ponownie bo tak jak pisałam do tej pory był to najlepszy krem ujędrniający z jakim miałam do czynienia.

Szkoda czasu i pieniędzy na zabobony i testowanie różnych rzeczy, które nie działają. Technologia poszła do przodu i w końcu znalazłam coś, co działa.

Dziewczyny, zostawiam Wam link do urządzenia, które u mnie sprawdziło się najlepiej zamawiałam ze strony www.ariellshell.pl

Możecie poczytać więcej o jego działaniu i efektach.[url=https://ariellshell.pl]Tekst linku[/url]

A jakich sposobów próbowałaś? Pewnie masaży? Są ok, ale nie powiększą Ci biustu, raczej ujędrnia. Kremy i inne balsamy drogeryjne też lepiej jest sobie odpuścić. Nie wiem czy komuś pomogły ale nie ma takiej opcji ( wystarczy się wczytać w skład takich właśnie preparatów ponieważ substancje, które mogłyby teoretycznie powiekszać biust są na samym końcu składu za perfumami, tak wieć niby jak to ma działać/?????). Co do perfect bust to sama chętnie sobie poczytam opinie na temat tabletek.Aktualnie mam ich balsam i jestem mega zadowolona. Zdecydowanie lepsza jakość niż sklepowe.

3 miesiące. W pierwszym miesiącu efektów brak, może jakaś taka większa tkliwość piersi, ale nie wiem czy było to spowodowane tabletkami czy po prostu moim cyklem miesięcznym, bo czasami sama po prostu tak mam,ze mnie piersi bolą. Pierwsze efekty dopiero w 2 miesiącu. Oczywiśćie regularnego brania tabletek stosowania zelu z serii oraz masazu. W 3 miesiącu musiałam wymienić biustonosze bo wcześniejsze były dla mnie mało komfortowe. Kupiłam rozmiar większe :)

Brałam 3 rodzaje tabletek.Pierwsze 2 rodzaje zamawiane na allegro, gdzie trochę głupio mnie skusił opis i reklama. Nałykałam sie i efektu nie było. Ani negatywnego ani pozytywnego. Tak wiec placebo. Potem po 2 latach i po urodzeniu córki biusst mi się jeszcze bardziej zmniejszył, a duzego nie miałam i znajoma namówiła mnie wlasnie na perfect bust. Pomyślałam sobie,ze do 3 razy sztuka i postanowiłam kupić. Pewnie,że piersi nie powieksza się tak jak w reklamie z rozmiaru a do c, ale są ładniejsze, bardziej jędrne. Nawet mój mąz się pytał co zrobiłam.