kasia8309 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dziewczęta, pochwalę się, Zuziz pierwszy raz usiadła samodzielnie. Nie wiem czy to był przypadek, bo akurat byłam zajęta, ale zastałam małą siedzącą na podłodze, podpierającą się rączkami. Poza tym jutro jedziemy do teściów do Wronek :) i tak się zastanawiam jak tam z pogodą w Wielkopolsce i czy to już czas na rezygnację z zimowego kombinezona. Jak znam życie to w WLKP pewnie będzie cieplej niż w Koszalinku, bo tu najcieplej nie jest. Odnośnik do komentarza
kowalska Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Brawo dla Zuzi! My już z kombinezonu zrezygnowałyśmy, ale na spacery po lesie w śpiworku. W nosidełku jak wpinam n jako wózek nie przykrywam ekstra, tylko tym ochraniaczem. My po porannym lansie po mieście i spacerze udaję się do pasztetów. :) Odnośnik do komentarza
rewolucja Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ewelajna, gratki ósmego ząbka :) Kasia, super Zuzinka :) Brawisimo :) Z zimowym kombinezonem pożegnanała się Hania dawno temu. Teraz mamy podszytą polarem kurteczkę, rajstopy i spodnie. Ciao :) Odnośnik do komentarza
kowalska Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Mam finansowe pytanie. Dostałyście pieniądze z ZuZi? Odnośnik do komentarza
rewolucja Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Kowalska, a co? Zuzia coś wypłaca? Ja się piszę :))) Odnośnik do komentarza
kowalska Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Chciałabym :) ZUS szanowny Pan ZUS. :) Odnośnik do komentarza
Gość Ewulka8 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Kowalska też się zdziwiłam bo jeszcze macierzyńskie nie wpłynęło ;/ Odnośnik do komentarza
Gość Misiaczek Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Hej, ja dostałam dzisiaj na konto. A też już wypatrywalam... A u nas postanowione... zostajemy na święta w domu. Jednak boje się tej anginy :( Ale atmosfera jest ehhhh...:/ Odnośnik do komentarza
Stokrotka88 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dziewczyny przede wszystkim zdrowych i radosnych Świąt dla was i Waszych rodzin. Pociechy z dzieciaczków i zadowolenia z mężulków Staram się Was czytać na bieżąco, ale na odpisanie już brak czasu i sił, bo zazwyczaj czytam wieczorem jak oczy się przymykają. My już na całego zajadamy wszystko łyżeczką, butelkę Alek wypije jedynie w nocy, jak się jeszcze dobrze nie rozbudzi. Rano i w ciągu dnia za żadne skarby nie chce pić już mleka mm. Mamy dwie dolne jedyneczki, wczoraj gdy mąż smarował wieczorem synkowi dziąsełka, to tak go ugryzł tymi zębulkami, że aż krew poleciała, ale mężuś jojczał, hihi. Ja się śmieję, że dobrze, że mu tego palca nie odgryzł W nocy pobudki po kilka razy- zazwyczaj jak smoczek wypadnie, albo jakoś tak się synek kokosi w łóżeczku, że ląduję głową w szczebelkach- mamy ochraniacz, ale właśnie tu gdzie synek ma głowę to go podwinęłam, żeby go widzieć w nocy bez wstawania za każdym razem z łóżka. Także po kilka razy wstaje i go prostuje, bo śpi praktycznie w poprzek. Co do porządków świątecznych to okna pomyłam, firanki wyprałam, wyprasowałam, dziś mąż miał wolne to wysprzątaliśmy sobie, jutro tylko jeszcze kurze raz powycieram, ozdoby wielkanocne porozkładam i możemy świętować. A teraz życzę Wam słodkich snów i przespanej nocy- zmykam do łóżka bo już słabo kontaktuję i zasypiam. Buziaki dla wszystkich mam i dzieciaczków. Odnośnik do komentarza
Gość Ewulka8 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ja też dostałam, teraz sprawdziłam musiało po południu wpłynąć. Ale jak ktoś by mocno na święta potrzebował to trochę późno hehe :P Odnośnik do komentarza
kasia8309 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dziewczęta, wszystkim wam i waszym mężom i dzieciątkom życzę spokojnych, radosnych i wesołych świąt. My już spakowane, jeszcze tylko nasz mąż/tatuś musi się spakować, ale chłop to szybko, nie to co my :) i jutro rano podbijamy Wielkopolskę. Odnośnik do komentarza
MamaEwy Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Hej Mamusie! Dziecko uśpione więc biorę się za prasowanie bo nie mam Nawet w czym jutro iść jajeczka świecić no a przecież w dresach do kościoła nie pójdę... Gdybym jutro zgubiłam się w świątecznym gwarze to już dzisiaj życzę Wam zdrowych, spokojnych i szczęśliwych Świąt Wielkiej Nocy w rodzinnej atmosferze :-* I ewelajna jeszcze specjalnie dla Bartusia- wszystkiego naj na 7miesięcy :-) Odnośnik do komentarza
ewelajna_102 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 MamaEwy bardzo dziękujemy. Ja też chciałabym Wam życzyć spokojnych, niezwykle radosnych, spędzonych w gronie życzliwych ludzi Świąt Wielkanocnych i odpoczynku choćby odrobinę. Buziaki dla Wszystkich. Odnośnik do komentarza
Inez80 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Dziewczynki, zdrowych, spokojnych i wesołych, smacznego jajka i mokrego dyngusa ;) Pierwsza Wielkanoc naszych kochanych fasolek, za rok juz same powedruja z koszyczkiem do kościoła. :) Odpoczynku i radosnych chwil w gronie rodziny tez wam życzę. Moze nie wszystko zrobione, nie wszystko posprzątane ale najważniejsze ze spędzimy te święta RAZEM:* Odnośnik do komentarza
kowalska Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Z naszymi króliczkami i kurczaczkami niech święta będą wspaniałe! Słoneczne, spokojne i zdrowe. Radujmy się wszyscy i bądźmy szczęśliwi! Życzymy najlepszego w tą Wielkanoc :) Odnośnik do komentarza
Gość Misiaczek Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 My tez życzymy zdrowych i wesołych ;-) Odnośnik do komentarza
mmadzia Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Kochane moje ja na szybko. Czasu nie mam na nic ostatnio. Życzę Wam i waszym rodzinom wszystkiego co najlepsze w ten czas Świat. I wielu łask Bożych :* ściskam Was mocno :* MISIACZEK dobra decyzję podjeliscie :) najważniejsze zdrowie i bezpieczenstwo maluszka. EWELAJNA a u Was to te ząbki poszalaly czy co ? :) może teraz już trochę spokoju będzie :) no i wszystkiego naj na 7mc! U nas znów obraza na pierś :/ smutno mi :( Odnośnik do komentarza
Rose Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Kochane, przesyłamy z Agatką najlepsze życzenia świąteczne, zdrowych, spokojnych świąt Zmartwychwstania Pańskiego, wszelkiej radości i nadziei płynącej z pustego grobu. Mamy każdego dnia za co dziękować za nasze cudowne, zdrowo rozwijające się dzieciaczki. Udanego świętowania, podjadania i biesiadowania. Odnośnik do komentarza
Inez80 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Mmadzia, nie smuć sie, jutro jej sie zapewne odmieni. U nas dzis niechęć do jakiekolwiek jedzenia, tylko cyc. Do tego stan podgorączkowy bez żadnych innych objawów. Obserwuje z nadzieja ze nic sie nie rozwinie. :/ Dobrze ze żadnych gości nie mamy a jutro zobaczę co z mala, czy odwiedzimy tesciowa. Miłego świętowania wszystkim raz jeszcze. ;) Odnośnik do komentarza
JustynKa87 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Hej kochane! Rownież wpadamy z najlepszymi życzeniami:* Zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świat Wielkanocnych - pierwszych dla naszych kochanych fasolek. Tez sobie dziś myślałam jak byliśmy z Tosia na świeceniu, ze w tym roku niosę jej koszyczek a za rok juz sama sobie z nim podrepta:) Jak ten czas szybko mija...za szybko... Pamietam zeszłoroczne święta gdzie nasze maleństwa były jeszcze w brzuszkach.. Misiaczek uważam ze podjęłas dobra decyzje. Zdrowie naszych dzieci ponad wszystko. A atmosfera sie nie przejmuj. Minie...;) Mmadzia nie martw sie. U mnie tez Tosia coraz mniej interesuje sie cycem. W zasadzie je go tylko raz dziennie;( no i po kąpieli i w nocy. Tez mi smutno ale tłumacze sobie ze taka kolej rzeczy i woli inne jedzonko..:( Inez mam nadzieje ze nic Was nie zbiera.. Przesyłamy dla Aluni moc ciepełka i pozdrowień. Musicie być zdrowe w końcu wiosna idzie;)! Miłego wieczoru dla Was i udanego świętowania! Wypocznijcie w miarę możliwości;):* Odnośnik do komentarza
agnez123 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ja tez na szybko kochane, a więc przesyłamy z Piotrusiem życzenia zdrowych, spokojnych Świąt spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze, niech te pierwsza Wielkanoc naszych malenstw zostanie na długo w naszej pamięci, byśmy jak najdłużej się wspierały i były razem i niech ten czas tak szybko nie leci:) Odnośnik do komentarza
rewolucja Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Oj, Justynka ja też pamiętam okres przedświąteczny z brzuszkiem :) Stanęłam w koleeeeejce za szynką i jakąś młoda kobieta poprosiła mnie na sam początek. Pamiętam to, bo po raz pierwszy wtedy spotkałam się z takim miłym gestem w tej ciąży :) Moja Hanulka znów zakatarzona :( Ewelajna, wszystkiego najlepszego dla Bartolinka :) Odnośnik do komentarza
mmadzia Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Niestety to była obraza na wszelkie jedzenie :/ całe popołudnie mala nic nie jadła. Marudna. Nie mogła zasnąć. Ani butli ani łyżeczka nic. Widać było ze zmęczona i głodna a nic nie dało się zrobić. W końcu zasnela to obudziła się za niedługo i znów to samo. Cudem wmusilismy w nią mleko jak się na piosenki na Youtube zapatrzyla. Teraz śpi i co chwilę poplakuje. Nic do buzi nie chciała wziąć. Ja obstawiam zęby a M gardło. Zobaczymy. Oby jutro już było lepiej. Już sama nie wiem co z nia. Odnośnik do komentarza
Mamuśka01 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 I ja na szybko, bo niestety czasu nie ma.... Kochane, dla Was wszystkich i Waszych Fasolinek duuużo zdrówka na te święta!! Spędźmy je w gronie tych, których kochamy, zapomnijmy o smutkach i troskach, bo mamy obok siebie najcenniejsze Skarby. WESOŁYCH ŚWIĄT :)))) ps. Wiem, że obiecałam zdjątka, dziś już chyba nie dam rady, jutro mamy dużą imprezkę - jak najszybciej postaram się spełnić moje słowa :) Odnośnik do komentarza
Gość ania125 z kom Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 moje drogie mamy ja też życzę wszystkim Wesołych Świąt i niech klasycznie nam pójdzie w cycki ;-) my już od południa u moich rodziców. Mały zadowolony bo tu gromada dzieci a on lubi takie małe człowieki :-D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi