Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Agula dziękuję Kochana:) a Ty absolutnie nie myśl, że to może być Twoja wina, po prostu tak się czasem życie układa. Zobaczysz, że i do Ciebie się szczęście uśmiechnie:) jeszcze godzinka i wracasz odpoczywać:)
Magalena dziękuję:)
Kasie dopóki @ nie ma to wierzymy, że będzie dobrze:):)

MadziaK trochę mnie rozbawiłaś ta historia z motorem ☺️ A skąd to plamienie się wtedy u Ciebie wzięło? Od adrenaliny? :D Staram się myślec, że u mnie to z przepracowania może faktycznie.
No zobaczymy czy się to rozwinie. Ja mam opiekę w medicover i cały czas wchodzę na aplikacje i obserwuje czy może jakaś wizyta się zwolni na dziś lub jutro. No i będę brała 3 tabletki tego dupka, może pomoże :)

https://www.suwaczki.com/tickers/p19uskjoeflvaqdo.png

Orbit szkoda bardzo, to dzień przed terminem Ci ta@ przyszla.
Doczytałam że przeważnie dwa dni po odstawieniu dupka przychodzi @ i to by się zgadzało bo dzisiaj druga doba bez niego i zaczął mnie pobolewac brzuch jak na @ i teraz nie wiem co zrobić bo kupiłam jeden test, jeśli ma wyjść pozytywny to bym dzisiaj znowu zaczęła brać dupka ale te bóle sugerują że może wyjść negatyw, a może warto poczekać do jutra rana jeśli nie dostanę dzisiaj?

córcia 10.2014

Staramy się od 04.2017

kasie. Zaczekaj do rana. Z rana większe stężenie a masz ten bardziej czuły test?

orbit tule mocno ale ważne że masz dobre podejście. Życzę Ci abyś miała super prezent dla Narzeczonego.
Ja swojemu prezent taki zrobiłam na imieniny teraz jak miał. Wszystkim się chwali że dostał najlepszy prezent jak z rana mu powiedziałam :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Orbit trzymam kciuki za prezent :) na o pierwszej ciąży dowiedziałam się dwa dni przed moimi urodzinami ;)
Kasie mnie na ciąże i na okres dokładnie tak samo brzuch boli, także to ze boli to nic nie znaczy. Trzymam kciuki za test :)
Agula nie wiem skąd plamienie, chyba mnie wytrzepalo za mocno. Ja mam też pękające naczynka na szyjce, może to one zakrwawily, w każdym razie więcej na motorze nie jeździłam :p

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

Dziewczyny,
Ja właśnie z tego wszystkiego aż powtórzyłam test bo mówię, może tamten był jakiś trefny. Może dupek mi blokuje i te plamienia to okres, który chce się przebić ale no jest ta druga kreseczka. Dzisiaj już nawet wyraźniejsza. A plamie teraz mocniej niż rano kurde :(

Jutro będę musiała pomysleć o lekarzu jednak :/

Kasie ja miałam takie same objawy jak Ty i widzisz jest ciąża wiec zrób test, może u Ciebie też tak będzie.

Orbit trzymam kciuki za następny cykl ;)

monthly_2019_07/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_76998.jpg

agula skarbie może nie jutro a dzisiaj jedz na izbę. Po co jeszcze nerwów dokładać. Trzymaj się misku plamienia się zdarzają. Ja miałam najgorzej po badaniu gin ekologicznym raz. Wróciłam do domu a ja cała bielizna brązowa i spowrotem em do gina bo jeszcze przyjmował.

anella fajnie że już mniej więcej znasz płeć. Jak to leci. Dopiero miałaś pozytywny test. Zdrówka życzę.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Agula ja w dwóch pierwszych ciążach długo plamiłam, z Lilianą to aż do 13tc ale mój ginekolog zawsze powtarza, że każde plamienie należy sprawdzić, nie ważne jak zaawansowana jest ciąża więc może podjedź do szpitala?

Anella z Lili poznałam płeć w 11+6, teraz w 13+1 więc jest duża szansa, że u Ciebie również się sprawdzi :)

Lili
https://www.suwaczek.pl/cache/d407dd5760.png
Magda
https://www.suwaczek.pl/cache/34551c88a3.png

Agula mam nadzieję, że to jakiś incydent dziś z tym plamieniem i będzie już wszytko dobrze. Ale też bym się przychylała do konsultacji z lekarzem.
Orbit szkoda, że przyszła: ( ale kolejny termin nieprzyjścia @ jest zdecydowanie dobry;) trzymam kciuki za taki prezent:)
Anella super, że wszystko dobrze po wizycie;)

Magdalena no właśnie czas tak szybko leci że sama nie nadążam i się dziwię :)
Karolcia zobaczymy czy się potwierdzi bo się dzidzia tak rozłożyła do badania że byłam w szoku bo synuś się zakrywal jak tylko mógł i dopiero w 20tc poznałam płeć heh

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Mam nadzieję że u was też się pojawią szybko kreseczki i pięknie rozwijające się dzidziusie :)

Michaś 25.02.2018r. ❤️
Aniołek 29.11.2018 6/10tc

https://www.suwaczek.pl/cache/b267dc89b2.png<</li>a>

Dziewczyny dziękuje wam za wsparcie.
Nie byłam wczoraj w szpitalu, będę jechała dzisiaj do lekarza.
Sytuacja wyglada tak, że po wczorajszym odpoczynku i po nocy jest trochę lepiej. Nie boli mnie brzuch. Plamienie jest ale to nie jest tak, że leci ze mnie nie wiadomo jak mocno. Wczoraj też wzięłam 3 tabletki dupka wiec może też trochę pomogło. Ale tak czy siak pojadę do lekarza.

Anella gratuluje córeczki :*

Agula89 trzeba wierzyć, ze będzie wszystko dobrze.
Ja dzisiaj 28dc jak na mnie to sporo, piersi powiększone nawet ciut bardziej jak podczas brania dupka, a kolejny test negatywny :(. Brzuch pobolewa od czasu do czasu, ale już nie bardzo intensywnie a tej @ dalej nie ma. Oprócz wczorajszej smugi ciemno brązowej bo nawet nie mogę tego plamą nazwać jest czysto. Beta by mi powiedziała wszystko, ale mogę do labo jechać dopiero w poniedziałek. Już od tej ciągłej kontroli boli mnie głowa, i mam tak ogromną nadzieje na cud, ze jeżeli przyjdzie @ to chyba cały dzień będę ryczeć

córcia 10.2014

Staramy się od 04.2017

Agula mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.
Kasie trzymam kciuki żeby jednak nie przyszła.
Orbit trzymam kciuki za następny cykl.
Anella mi w tym tyg. Co jesteś się pomylili z płcią. Ale jak piszą dziewczyny to może nie w Twoim przypadku.

Ja mam 4 czy 5 dc i mnie strasznie zalewa. Ale podobno pierwsze @ po poronieniu mogą takie być więc za bardzo się nie stresuje.

05.04.2007 Córeczka
12.04.2011 Synuś
21.06.2019 Maleństwo (10tc)
ug378u69i9ykgykq.png

Kasie przykro mi, że te testy negatywne ale nie ma okresu wiec jest nadzieja!
Patunia ja pierwszy @ po poronieniu miałam 15 dni :/ potem po tygodniu dostałam kolejny ale ten już miałam normalnie 5 dni ale może przez to ze dupka zaczęłam brać wcześniej no i kolejnego już nie dostałam :D I plamień nie wliczamy w cykl.
Magdalena wizytę mam na 16:45 dopiero ale tyle już dam radę wytrzymać.

Powiem wam, że ten test wczoraj zrobiłam też drugi raz bo już myślałam, że nie jestem w ciąży bo nagle piersi przestały mnie bolec. Ale dziś znowu bolą. Strasznie schizuje się po tym poronieniu. Nie potrafię myślec pozytywnie.

Agula, nie martw się. Plamienie może się zdarzyć, chociaż wiem, że to może być bardzo stresujące, zwłaszcza, jeśli jest się po stracie. Trzymam za Was kciuki i wszytsko będzie dobrze ;*

Orbit, Twój optymizm jest godny podziwu, mam nadzieję, że prezent się uda! ;-)

Kasie, mało komu, kogo znam testy wychodziły pozytywne ;-) Nie ma się co przywiązywać do tyc wyników.

My działamy. Będzie co będzie, zobaczymy ;-)

Agula mam nadzieję, że dzisiejsza wizyta Cię uspokoi i wszystko będzie dobrze. Daj koniecznie znać. Domyślam się, że ciężko zaplanować nad czarnymi myślami, ale wierzę, że to tylko nieszkodliwe plamienia.
Kasie doskonale Cię rozumiem, im bliżej terminu @ tym bardziej się stresuje. Trzymam kciuki, żeby @ nie przychodziła a kolejne testy pokazały dwie kreseczki.
PannaEm owocnych dzialań:)

Kasie
Już się wszystko wyjaśniło, własnie @ przyszła,

Przytulam mocno. Ale znajdź pozytywne aspekty tego że przylazla. Znaczy że twój cykl się wyrównał. I masz jeszcze większe prawdopodobieństwo zajscia w ciążę. Trzymam kciuki nadal aby ten cykl był szczęśliwy. W tym cyklu też bierzesz duphaston?

Ja też mam wizytę o 16.40 i już się martwię. Te czarne myśli jakieś straszne sa. U mnie zawsze się pojawiają przed wizytą. No szlag by je trafił. Ale walczę z nimi i wiem że będzie dobrze.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Kasie tak mi przykro: ( wiem co czujesz, zwłaszcza jak człowiek sobie zrobił nadzieję. Trzeba zapomnieć o tym cyklu, głowa do góry i życzę Ci żeby następny był szczęśliwy!
Magalena oczywiście, że wszystko będzie dobrze!!:):) Żadnych czarnych myśli! Pisz koniecznie po:) i obyś nie musiała długo czekać w kolejce.