Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Oczekujaca miałam taki sam w 27 dc i wtedy beta 4,3 była, także trzymam kciuki i oby kolejny test cos wykazał :)
Patka mój to nigdy nie przejdzie obojętnie obok wytryny z zegarkami, choć mało co mu się podoba, dawniej nosił bardziej eleganckie ze skórzanym paskiem, a teraz coś go wzięło na sportowe, na urodziny dostał Casio Protrek z bajerami jak barometr, termometr, wysokosciomierz i jakieś tam jeszcze, a najlepsze ze za cholerne nie wiemy jak się go ustawia hihi tzn wskazówki jak dostroic do godziny na wyświetlaczu, zbyt to skomplikowane :p robię zgodnie z instrukcją a one zaś inny czas pokazują, ale potem same się potrafią ustawić jak trzeba.
Co do tych mikrospopow to nie wiem, trochę to dziwne te paprotki i inne no ale może to i działa. Trzeba by robić te testy badając estrogen i monitorujac cykl, wtedy byłoby jakieś odniesienie.

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

Witam wszystkich;) widzę, że testowanie się zbliża i emocje szaleją:) ja tu mocno trzymam kciuki za każdą, oby był wysyp kreseczek!!
Pena ale niespodzianka z tą Twoją @! To może jeszcze nie wszystko stracone?:) I teraz te paprotki na mikroskopie...
Patka nieźle szalejesz z tymi paznokciami:):) i fajnie, że maż ma taki sam gust i taki hojny jest :D ja to paznokcie maluje od wielkiego dzwonu, hybrydy miałam raz na swoim ślubie:) ale ja to w ogóle się prawie nie maluje. Ale przyjemnie popatrzeć na takie cudeńka:)
Czarna trzymam kciuki i wspieram. Głowa do góry, kochana, będzie jeszcze dobrze. Nawet jeśli to nie ten cykl, to powalczymy w przyszłym.

Teska ja również z tych co się nie malują. Nawet oczu nie maluję na wyjście na miasto. Taki chlopok ze mnie. Ale nie czuję się swojo. A już jak maluję to na wyjście gdzieś okazjonalnie. I to u kosmetyczki bo ja najzwyczajniej nie umiem.
Paznokcie też albo na szybko sama jednym kolorem.
Ale muszę poszaleć z tym pylkiem. Zobaczymy co to mi wyjdzie.

Pena nie wiem czy pamiętasz ale niektóre z dziewczyn na początku ciąży robiły testy owu i wychodziły pozytywne. A więc może na tej samej zasadzie działa ten mikroskop.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Pytanie mam do was? Bo dalej mam jakieś plamienia. Może nie tyle plamienia co śluz jest jakby żółty a czasem brązowy. I jakieś znikowe plamki brązowe. Więc pomyślałam żeby jeszcze zrobić estrogeny(estriadol) ale w moim przypadku nie wiem kiedy. Bo to też w określonym momencie. Ja mam te plamienia do owulki potem nie ma.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Madzia ale dałaś mi nadzieję :) więc nadal jeszcze wierzę. Bo co malpiszon nie przychodzi, to nie przychodzi. I jakoś specjalnie się jej nie spodziewam, bo i za czym tu tęsknić :)
Magdalena i dobrze, nie każda z Nas musi wyglądać jak wymalowana lala, bo i po co. Później zmywamy makijaż, i nasz "chłop" zastanawia się kto tam jest pod maską :D

Najważniejsze, to czuć się dobrze z samą sobą, więcej niczego Nam do szczęścia dziewczyny nie potrzeba :) nooo.. Oprócz tych dwóch, upragniony kresek! Ale myślę, że na każdą z Nas przyjdzie pora, także główy do góry, biust do przodu! Jak to mówią :)

Oczekująca93
Madzia ale dałaś mi nadzieję :) więc nadal jeszcze wierzę. Bo co malpiszon nie przychodzi, to nie przychodzi. I jakoś specjalnie się jej nie spodziewam, bo i za czym tu tęsknić :)
Magdalena i dobrze, nie każda z Nas musi wyglądać jak wymalowana lala, bo i po co. Później zmywamy makijaż, i nasz "chłop" zastanawia się kto tam jest pod maską :D

Najważniejsze, to czuć się dobrze z samą sobą, więcej niczego Nam do szczęścia dziewczyny nie potrzeba :) nooo.. Oprócz tych dwóch, upragniony kresek! Ale myślę, że na każdą z Nas przyjdzie pora, także główy do góry, biust do przodu! Jak to mówią :)

Prawda. Prawda... :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Oczekujaca oj w tym temacie można się kłócić... mam koleżankę która się nie maluje nie dba o siebie kompletnie do slubu tez poszla ubrana jak emerytka a dziewczyna 33 lata jej facet od razu jej powiedział że mogła by od czasu do czasu wyglądać jak człowiek :) W sieci jak dodałam wspólne zdjęcie to posypały się komentarze typu "rzeczywistość czasem można pokolorowac" ja nie mówię tu o mocnym jakimś makijażu tak jak co niektóre osoby mają więcej tapety niż półki w Castoramie:D ale o delikatnym podkreśleniu oczu tuszem itd

Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda
☆16.6.2017...6tc ☆

Co do makijażu to ja też taki lekki. Krem bb i tusz do rzęs. Na wyjście coś mocniejszego. Jak pracowałam to stroiłam się jak głupia. Teraz raczej strój miejski i płaskie buty bo przy dziecku nie daję rady. Zresztą teraz dla mnie ważna jest wygoda. Mój "stary" lubi tak . Najważniejsze aby czysto i schludnie. Ale żeby facet mi powiedział jak Twojej koleżance Patka to bym się zapadła pod ziemię. Z drugiej str "widziały gały co brały" i po ślubie liczył,że coś się zmieni? Abstrakcja jakaś.

Córeczka 17.05.2016 :*
Aniołek 4.01.2019 ;(

gooosia271
Co do makijażu to ja też taki lekki. Krem bb i tusz do rzęs. Na wyjście coś mocniejszego. Jak pracowałam to stroiłam się jak głupia. Teraz raczej strój miejski i płaskie buty bo przy dziecku nie daję rady. Zresztą teraz dla mnie ważna jest wygoda. Mój "stary" lubi tak . Najważniejsze aby czysto i schludnie. Ale żeby facet mi powiedział jak Twojej koleżance Patka to bym się zapadła pod ziemię. Z drugiej str "widziały gały co brały" i po ślubie liczył,że coś się zmieni? Abstrakcja jakaś.

Już przed ślubem jej mówił żeby zadbała o siebie, były rozmowy i prośby i nic. Ja też się na codzień lekko maluje tylko tusz i krem bb na wyjście mocniej ale bez przesady :) jak siedzę w domu cały dzień to sie nie maluje bo po co. Ale żeby na swój ślub pójść ubranym w garsonke z spodniami w jaskrawym różu bo mama jej powiedziała że lepiej jej w tym niż w sukni

Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda
☆16.6.2017...6tc ☆

No to na się nie maluję, po prostu źle się czuję i nawet w lekkim makijażu wyglądam staro, mój mąż tez uważa że lepiej bez makijażu, na ślub też nie mialam ;) Za to maseczka i kremik jest, używam odżywki na porost rzęs więc są dlugasne, a mam naturalnie czarne i maluję je bezbarwna odżywka, do trgo bezbarwny błyszczyk. No ale jestem zadbana, nawet jak siedzę w domu cały dzień to się ubiore (w czyste i w miarę zgrabne ciuchy), pazury zrobione, depilacja jest, włosy uczesane. Na się dobrze czuje i co najważniejsze mezowi tak się właśnie podoba :)
Oczekujaca trzymam kciuki :) u mnie najpierw wychodziło że się owulacja o tydzień przesunela, potem o 5 dni, potdm o 3, a na ostatnim ale u innej ginki wyszło ze się nie przesunela, więc nie wiem co ta beta tak późno ruszyła hehe jutro znów mam wizytę to myślę że jaki wiek ciazy wyjdzie to tego się będę trzymać :) na mialam cykle 28 dni, czasem 29 wiec nie podejrzewam seby nagle o tydzień się przesunela, no ale różne rzeczy się dzieją widc wszystko możliwe ;)

Kamilek 23.10.2019
Filipek 1.03.2017

Patka w takim razie śmiem myśleć, że po prostu wybrała sobie nieodpowiedniego męża, bo chyba on również wiedział, że wybranka jego serca się nie maluję i najzwyczajniej w świecie, nie przywiązuje do tego większej uwagi i ja to rozumiem.. A gdybym usłyszała od swojego partnera, że mam o siebie zadbać, to pomyślałabym, że się mnie wstydzi, co na pewno nie byłoby budujące. Każda z Nas jest inna i trzeba mimo wszystko szanować decyzję innych, choć czasem możemy uważać, że faktycznie ktoś wygląda niekorzystnie. To jest jej sprawa. A robić coś wbrew sobie, tylko po to, żeby facet był zadowolony? Słabe.. Albo akceptuje ją taką jaką jest, albo czas poszukać innej i być w 100% usatysfakcjonowany. Takiego jestem zdania. Urok osobisty, to nie tylko podradosowaniw twarzy, w sposób sztuczny i, w którym czujemy się nieswojo.

Myślę, że teraz przyszły takie czasy, że kobieta musi wyglądać, nadmiernie o siebie dbać. I powiem Wam, że bardzo cenię sobie kobiety, które nie idą za tymi trendami. Po prostu są sobą! :)

Madzia Dziękuję za słowa otuchy, w tym czasie jak najbardziej wskazane dla mnie :) jutro zrobię kolejny, na spokojnie, postaram się nie spinać, bo nic mi to nie da..
Tobie natomiast życzę dobrych wieści przy badaniu i również trzymam kciuki i za Ciebie i za wszystkie tu obecne, starające się :)

Oczekujaca trzymam kciuki za mocniejsza już kreseczke :) i dziękuję, na pewno jutro po wizycie się pochwalę zdjęciem dzidzi :) a że jest dobrze to wiem bo słyszę na na detektorze od dwóch dni, a piszą że od 12 tc dopiero ;)
Ja uważam podobnie że albo się kogoś akceptuje albo nie. Ale, ktoś może się malować lub nie, nosić szpilki lub adidasy, farbowac włosy albo mieć siwe, ale bez względu na wszystko powinien być czysty i zadbany, bo chodzenie z brudnymi paznokciami, dziurawy i zębami czy w poplamionych pomietych ciuchach jest brakiem szacunku do drugiej osoby.

Kamilek 23.10.2019
Filipek 1.03.2017

Madzia Dziękuję bardzo, dam znać, co i jak.. Oby były wyrazniejsze. No i oczywiście czekamy na zdjęcie Twojego Maleństwa :) Co innego może Nas podnosić na duchu, jak nie to, że komuś się udało i ma fasolkę :) Zobaczyć, usłyszeć.. To musi być coś nadzwyczajnego.. Ale pamiętajmy, że marzenia się spełniają i każdej z Nas też się w końcu uda, wierzę w to głęboko! :)

Niezle tu caly czas szalejecie :-) Za kazdym razem jak wchodze to musze sporo nadrabiac - a zagladam kilka razy dziennie w wolnej chwili. Normalnie się od Was uzależniłam :D
To prawda, najważniejsze do dobrze dziś się we własnej skórze. I prawda jest, że nie trzeba się malować ale wystarczy być zadbanym :-)
U mnie temp nadal wysoka. Mam nadzieję, że tak zostanie. Wg apki powinnam dostać @ w sobotę, ale ja zakładam że przyjdzie wg moich obliczeń czyli ok tydz później.
Dziewczyny, to kto w końcu będzie testować 1.04? Bo Już się troszkę zgubiłam :/

Annulla01
Niezle tu caly czas szalejecie :-) Za kazdym razem jak wchodze to musze sporo nadrabiac - a zagladam kilka razy dziennie w wolnej chwili. Normalnie się od Was uzależniłam :D
To prawda, najważniejsze do dobrze dziś się we własnej skórze. I prawda jest, że nie trzeba się malować ale wystarczy być zadbanym :-)
U mnie temp nadal wysoka. Mam nadzieję, że tak zostanie. Wg apki powinnam dostać @ w sobotę, ale ja zakładam że przyjdzie wg moich obliczeń czyli ok tydz później.
Dziewczyny, to kto w końcu będzie testować 1.04? Bo Już się troszkę zgubiłam :/

Jak nic wcześniej się nie wydarzy to ja będę testować 1.04 bo duphaston mi się kończy .

Córeczka 17.05.2016 :*
Aniołek 4.01.2019 ;(