Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Teska ja mojemu mówię że e w brzuszku jeść dzidziuś, że tam jest mały chłopczyk jak on i se będą się razem bawić a on będzie starszy i będzie go wszystkiego uczył :) nie wiem czy cokolwiek rozumie, jest jednak mały jeszcze, ale mówi że w brzuszku jest braciszek i przytula się do niego i buziaki daje.

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

Agula89
Kiedy pojawia się zarodek?

Ja miałam teraz zarodek widoczny w 5w5d wg usg a wg om to juz bylo 6w4d wcześniej jak byłam to nic nie było widać. Lekarka mówiła że wszystko dobrze i jutro mam wizytę u mojego gina i liczę że będzie serduszko. U Ciebie też będzie za kilka dni zarodek A potem serduszko.

Mika piękna suknia ! Wyglądasz jak księżniczka A co dopiero jak uczesza i umaluja ❤

Marzenia są po to by je spełniać 🙂

Mika może dlatego, że nie z porannego. Póki nie ma @ trzymam kciuki.
MadziaK to musi być rozczulający widok:):) ja się tak właśnie zaczęłam zastanawiać, jak mój mały przyjmie drugiego bobasa i czy dam radę go jakoś przygotować na to:) może jak brzuch będzie już widoczny, to też będę mówić tak jak Ty;)

Teska
Mika może dlatego, że nie z porannego. Póki nie ma @ trzymam kciuki.
MadziaK to musi być rozczulający widok:):) ja się tak właśnie zaczęłam zastanawiać, jak mój mały przyjmie drugiego bobasa i czy dam radę go jakoś przygotować na to:) może jak brzuch będzie już widoczny, to też będę mówić tak jak Ty;)

Niby jest nadzieja ale jak zobaczyłam jedna gruba kreskę to mi piórka opadły i nadzieja poszła w las

Aniołek 27.11.2018

Hildegarda już kiedyś był taki temat więc powtórzę, że u mnie w ciąży codziennie sny erotyczne miałam :D

Magdalena nawiązując do Twojego pytania. Testów owulacyjnych nie robię. Temperature mierze od ponad roku i mimo tego że wstaje do małej to nie wykazuje odchylen. Przez cały czas kiedy nie miesiączkowalam miałam 36,3-36,4 a kiedy okres powrócił pięknie temperatura pokazywala druga fazę cyklu kiedy temperatura oscylowala w granicach 36.7-36.8.
Wcześniej korzystałam z mikroskopu owulacyjnego jednak pech chciał, że żarówka się przepalila a nowego nie zamierzam kupować.

Maszkaron u mnie też rewolucje życiowe ale postawilam wszystko na jedną kartę. Jak nie teraz to nigdy

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9df9hwna4yqot.png

https://www.suwaczki.com/tickers/oar8dqk3ca9l15sz.png

Teska
Mika wiem dobrze jakie to rozczarowujące widzieć jedną kreskę. A zdarzały Co się już takie opóźnienia @?

Dwa ostatnie miesiące miałam jak wzegarku 27 i 28 dni. Teraz nie dość ze nie czuje się na @ to dzisiaj już 30dc. Ten owulacyjny dwie kreski 26dc. Dzisiaj ciążowy negatywny.

Aniołek 27.11.2018

mika skarbie to napewno rozczarowanie. Ale czy to nie ty miałaś ten test owu pozytywny tak późno? Może to jednak była owu? A może przez ten dupek cykl ci się wydłużyl i będziesz miła później druga kreskę. Wiem że daje ci nadzieję ale póki nie ma @ to jest szansa. Sama wiesz. Jeszcze jedno pytanie. Kiedy wzięłaś ostatniego dupka?

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

magalena3
mika skarbie to napewno rozczarowanie. Ale czy to nie ty miałaś ten test owu pozytywny tak późno? Może to jednak była owu? A może przez ten dupek cykl ci się wydłużyl i będziesz miła później druga kreskę. Wiem że daje ci nadzieję ale póki nie ma @ to jest szansa. Sama wiesz. Jeszcze jedno pytanie. Kiedy wzięłaś ostatniego dupka?

Ostatni dupek 25 dc. Co miesiąc biorę od 15 do 25 dc

Aniołek 27.11.2018

Mój ma prawie 2,5 roku a też nie wiem na ile rozumie, trochę myśli że w brzuchu jest serce bo detektor słyszał parę razy heh ale on jest opiekuńczy więc na pewno będzie pomagał przy braciszku.
Mika może owu byla dopiero tak późno? Na pocieszenie powiem z i że byłam pewna kiedy moalam owu bo brzuch mnie holalcw tym dniu i jajnik (lewy) i na drugi dzień moalam plamienie, a beta 8 dni później ba mniej niż 0,1. A ja wiedziałam że w ciazy jestem, no i jestem, owy była 4 dni później z prawego jajnika hehe więc nie wiem co ja czułam i co to było to wcześniej. Takze jeszcze jest nadzieja u Ciebie. Trzymam kciuki.

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

No to jak chcesz to odczekać między 8 a 10dniem po tym owu teście zrób progesteron jak @ nie przyjdzie a przy okazji beta. Bo szkoda już kasy na te testy. A nóż widelec się opoznilo. Może przez ten wyjazd? Czasem tak też organizm może zareagować. Wszy ko teraz może się zdarzyć. A jakiej czułości jeszcze miałaś ten test?

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

magalena3
No to jak chcesz to odczekać między 8 a 10dniem po tym owu teście zrób progesteron jak @ nie przyjdzie a przy okazji beta. Bo szkoda już kasy na te testy. A nóż widelec się opoznilo. Może przez ten wyjazd? Czasem tak też organizm może zareagować. Wszy ko teraz może się zdarzyć. A jakiej czułości jeszcze miałaś ten test?

Miałam test o czułości 10
Co mam zrobić za wyniki i koedy żeby widzieć czy była owu ?

Aniołek 27.11.2018

U mnie w szesliwym dniu były takie przytulanki. Fioletowe serduszko to przytulanki a szary duży kwiatek to niby owu. A w 32dc pozytywny test.
A wie dwa dni przed, w dniu owu, dwa dni po owu.

monthly_2019_08/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_77196.jpg

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥