Skocz do zawartości
Forum

Październikowe maluchy 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Która mi jutro dotrzyma tu towarzystwa rano ?
Nie wiem co mi przyszło do głowy jak umawiałam się na wizytę u Halinki na 8:30.
Jak ja się z łóżka przed 7mą zbiorę jak dziś o 11tej miałam problem?
I jeszcze przejażdżka komunikacją miejską przede mną, bo nie chcę budzić chłopaków tak wcześnie.
Nie no ... nie przemyślałam tego ...

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3k6ia03ztj.png]Tekst linka[/url]

Cześć dziewczynki:-)
W końcu Przeczytałam wszystkie strony od soboty do was nie zaglądałam bo jestem na wakacjach nad jeziorem jeszcze do soboty i ciagle coś pogoda średnia ale jutro ma się wypogodzic :-)
Tyle tematów było poruszanych, amadeo trzymam kciuki żeby było wszystko ok
Ładne macie brzuszki :-)
Aha mnie boli w pachwinach i spojenie lonowe i też jak wstaje albo przewraca się z boku na bok ale pytałam gin i mówił że dziecko jest coraz większe i to ono uciska także powodu do niepokoju raczej nie ma.
Jestem myślami cały czas z wami i waszymi brzuszkami :-)

http://www.suwaczki.com/tickers/oar8csqv4iurl55q.png

Amadeo wazne, ze sprawdzilas, teraz korzystaj z wypoczynku, a z m juz lepiej?

mleczyk no wlasnie mi tez zwykla nospa ani max nie pomagala i to mnie martwilo. Dlatego mam teraz ta forte, choc np dzis chwilowo znow mnie zlapalo, ale ja biore ta Luteine i to mnie uspokaja bo jak mnie to bole lapaly to tylko czekalam przerazona czy mi wody nie odejda bo mialam takie wrazenie jakby zaraz mialo mi hlusnac. Ja jestem w 27tyg i codziennie prosze o kolejny.
Bo przy bliznietach nie da sie prowadzic trybu kanapowego :(

http://www.suwaczki.com/tickers/5djyugpjir57gby3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/190f97313d.png

drozdzowka ja Ci moge dotrzymac towarzystwa bo zawsze i tak wcześnie rano wstaje gdyz malenka nie daje pospac. A jesli chodzi o ta glukoze to przyszlam z woda mineralna i cytrynka a pielęgniarka powiedziala ze nie jest mi to potrzebne. Zrobila glukoze sama dokładnie wymieszala i kazala wziasc gleboki oddech i wypic pol kubeczka tak tez zrobilam. Po chwili następny oddech glebszy i kubeczek byl pusty. Wszystko trwalo jakas minute moze dwie ;) wiec milo mna sie zaopiekowala a dodatkowo przy mnie siedzial narzeczony ;)

zuzia.be27

Macie też problemy z chodzeniem? Nerw kulszowy mi uciska, ale chyba najgorsze to są te bóle i blokady pachwin. Po nocy mam problem żeby wstać z łóżka, a w środku nocy, żeby się przekręcić z boku na bok.

Też tak miałam, masakrycznie ból przy wstawaniu z łóżka i nie mogłam normalnie stanąć na prawej nodze, dopiero jak rozchodzilam to było lepiej. Teraz tak mam tylko jak za dużo leżę, muszę w ciągu dnia trochę się poruszać,pochodzić,poprzeciagac i jest o niebo lepiej, a jak się podnoszę rano to podkręcić chwilkę biodrami i też pomaga a wcześniej to żeby do toalety dojść do dosłownie po meblach i ścianach musiałam się trzymać,ale jak rozchodzilam to było ok.
Przedemna jutro glukoza niby cytryne mogę wziąść ale itak mnie przeraża :-/

Drożdżówka
I jeszcze przejażdżka komunikacją miejską przede mną, bo nie chcę budzić chłopaków tak wcześnie.

Dasz radę, ja dzis o 7 musiałam być w ośrodku.

Nasza córeczka Pola jest już z nami. Urodziła się 3.10.2015 o 23:55, waży 2870g i ma 54cm długości.

Daga81
Drożdżówka

Dasz radę, ja dzis o 7 musiałam być w ośrodku.

Boszzzz o 7? Jak to się robi ?

Drożdżówka
magalena3
Drożdżówka tak z drugiej strony to jest i plus tego ze tak rano bo nie bedziesz sie stresowac caly dzien tylko od rana bedziesz juz wsio wiedziec

Eeeeee, mam tak fajną lekarkę (na NFZ!), że wizyty to sama przyjemność :D Nawet jak jakaś obsuwa jest i trzeba na kanapie posiedzieć pod drzwiami to na luzaka :D

no i super ale jakbys miala na 18 to ja bym sie np. stresowala i nie mogla sie doczekac :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Magdalena3 a to co moze oznaczac ta twardniejaca macica?nic mi lekarka konkretnego nie powiedziala tylko ze moze jakas infekcja ale ze musialabym zostac na badania tylko ciekawe jakbym potem do domu wrocila. Martynika moj lazi za mna jak pies teraz ale kazalam mu sie wypchac i poszukac se jakiejs co by takiego jelopa chciala o

http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzwn156xau4f0r.png

OliWccia
Dziewczyny nie bojcie sie tego badania glukozy bo to nic strasznego ja tez dzis przez to przechodzilam i luzik ;) dacie rade :* a jesli chodzi o NFZ to zalezy chyba jacy ludzie w nim pracuja bo u mnie pielegniarki dzis byly wyjątkowo mile ;)

U mnie babki w labo zawsze takie nabzdryczone, ale zajefajna lekarka i super położne rekompensują mi te kilka minut z nimi raz na miesiąc.

zuzia.be27
Dzięki dziewczyny za dobre rady :* Póki co od 7 rano mam spokój.
Fobianka z Marysią wszystko ok, skacze jak szalona. Kopie mnie intensywnie w lewy bok, szczególnie lubi celować w kość biodrową, co powoduje moje podskoki. Ostatnio puściliśmy małej Mozarta :D chwilę była spokojna, może nasłuchiwała, a później zaczęła jakieś dzikie tańce :P..... W ogóle mój mąż kradnie mi ostatnio poduszkę rogala !! Muszę ją spod niego wyciągać.
Macie też problemy z chodzeniem? Nerw kulszowy mi uciska, ale chyba najgorsze to są te bóle i blokady pachwin. Po nocy mam problem żeby wstać z łóżka, a w środku nocy, żeby się przekręcić z boku na bok.

Fajnie ze Mala tak reaguje na muzyke :))
Mam dokładnie to samo z poducha, zanim się położę do łóżka to mój niemaz juz lezy wtulony w rogala i wcale oddać nie chce :D a co do nerwu kulszowego to u mnie bardziej w pośladki i uda idzie, czasami krótko boli i puszcza a czasami trzyma i trzyma i końca nie widać.. trzymam kciuki żeby nas tak do porodu nie męczyło :))