Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

No ładnie ład ie. Nawet jak się owu opóźnia to też ładnie. A więc zrób ten progesteron jak nie przyjdzie ta @. Trzymam dalej kciuki. Jak masz jeszcze test to zrób rani albo wstrzymaj się do piątku jak planowałas.

Dobren nocki życzę lecę pod prysznic bo corcia mi dopiero zasnęła za to mój zasypia w mgnieniu oka. Bo o 5 wstaje codziennie.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

magalena3
No ładnie ład ie. Nawet jak się owu opóźnia to też ładnie. A więc zrób ten progesteron jak nie przyjdzie ta @. Trzymam dalej kciuki. Jak masz jeszcze test to zrób rani albo wstrzymaj się do piątku jak planowałas.

Dobren nocki życzę lecę pod prysznic bo corcia mi dopiero zasnęła za to mój zasypia w mgnieniu oka. Bo o 5 wstaje codziennie.

. Zrobię w piątek i Zobaczyny ;)

Dobrej nocy

Aniołek 27.11.2018

Agula89
mika przykro mi, że ten test wyszedł negatywny. Ale jeszcze nie trać nadziei, powtórz go albo zrób betę.
Może owulacja się przesunęła skoro @ nie ma mimo odstawienia dupka.

No może faktycznie. Zobaczymy. Bardziej czekam na @ żeby się nie rozczarować bo wiecie jak jest.. ale w razie czego powtórzę test i zobaczymy.

Aniołek 27.11.2018

Strasznie mi posty ucina.

Mamy wysyp dwukreseczkowych. Dla wszystkich gratulacje!
U mnie w ciągu dwóch dni progesteron skoczył z 16 na 28 czyli owy była.
Teraz tylko czekać na efekty, ale jakoś nie mam przekonania, że się udało...
Końcem sierpnia mam kontrolę na klinice i będziemy myśleć jak dalej prowadzić leczenie i co robić..

Chyba każda z nas, która starała/stara się dłuższy czas, czuła straszne rozczarowanie kiedy pojawiał się @ wiec doskonale się rozumiemy. Bardzo bym chciała, żebyście dziewczyny zobaczyły jak najszybciej dwie kreseczki i mocno trzymam za was kciuki.
Nam się udało w 3 cyklu na krótkich wakacjach na Mazurach. Myśle, że taki reset dobrze nam zrobił i mogło mieć to jakiś wpływ :) wiele dziewczyn zachodzi w ciąże na wakacjach. Może warto jeden cykl odpuścić i dać się ponieść po prostu? :D

https://www.suwaczki.com/tickers/p19uskjoeflvaqdo.png

Ja również wam życzę szybko zakreskowac. T o rozczarowanie to chyba każda z nas przeżywała. Bez znaczenia ile razy ale i tak bolące to przeżycie.

mininka a posty ci może ucinac jak wstawiasz emotki. Tylko serduszko działa ❤️ i taka mi ka :D : D
A co do progesteronu to jakiś duży masz. Ja miałam 8 coś po owu i to było dużo. Bo norma chyba jest do 16 a wyżej to już ciąża. Może u ciebie coś się zaczyna dziac? :D który to twój dzień cyklu?

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Karolcia192
Jakoś nie czuje żeby w tym cyklu się udało. Cykle ostatnio mam 24 dniowe starania były w 10dc niestety nie wiem kiedy była owu. Testy owulacyjne sprawdzają się ? W następnym cyklu zaczynam z testami. Ciążowe wychodzą negatywnie to może chociaż owulacyjne wyjdą pozytywnie :D

Ja nie jestem za tymi testami ale dziewczyn sobie chwalą niektóre. U mnie okresu nie ma 31 dc i wczoraj test negatywny wiec pewnie znów nie wyszło

Aniołek 27.11.2018

Karolcia192
mika1 póki @ nie ma jest nadzieja więc trzymam kciuki :) a nie czujesz się jakoś inaczej ?

Czy inaczej to nie wiem ale wiem ze na @ się nie czuje wcale. Piersi bolą ale tak znośnie i długo już. Zawsze przed okresem zabolały i za dwa dni max 3 już okres był a teraz cisza. Śluzu tez nie mam jak na @. Ale nic innego nie czuje.

Aniołek 27.11.2018

Mika trzymam kciuki!

Ja byłam dziś na wizycie i mam po niej mieszane uczucia.
Lekarz stwierdził ze beta poniżej 25 w sumie nie oznacza ciąży... I w związku z tym mam za sobą jedno poronienie a nie trzy. Zakazał mi robić betę i mam się do niego odezwać jak zobaczę 2 kreski na c teście. Jak mu powiedziałam, że robiłam test i były 2 kreski to się zaczął platac.... Tak jakby on ciąż biochemicznych nie uznawał. Moim zdaniem ostatnio rzeczywiście gdyby nie beta to bym sie nie zorientowała że to ciąża bo mialam normalne krwawienie, ale poprzednim razem tak krwawilam że skrzepami że w życiu bym tego za miesiączke nie wzięła.
Po za tym dostałam coś na obniżenie tsh bo mam trochę za wysokie i niestety muszę odstawić moje leki na jelita bo lekarz stwierdził że skoro w ciąży ich nie wolno brać to mogą też miec wpływ na utrzymanie ciąży.
Zalecił też badanie nasienia męża, a ja mam na razie nie robić więcej badań bo szkoda kasy, a jego zdaniem skoro w kwietniu byłam w ciąży to teraz też powinno się udać bo wszystko jest ze mną w porządku.

Sama nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony ufam mu bo to bardzo dobry lekarz a z drugiej jego podejście... Może naprawdę powinnam wyluzowac i nie sprawdzać co chwilę czy to ciąża czy nie tylko zdać się na los...

hchy3a3f0ij9779s.png

2010 córcia
27.04.2019 10 tydz. Bliźniaki

06.2019 6 tydz.

07.2019 5 tydz.