Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej
ja na chwile pewnie :(
U nas ciezko. Młoda jeczy non stop. Tylko jak je to jest spokoj. Tak cholernie mi jej szkoda. dzisiaj jade z nia do poradni patologii noworodka i spytam o ten jej brzuch. Biedna wyspac se nie moze. Dopiero dzisiaj od 24 h zasnala na ciut dluzej. Ale juz slysze, ze sie obudzila :(

A j na biegu sie wykapalam, odlurzylam i teraz szybkie snaidanie.

Młody srednio. Wczoraj rano znowu plakal, dzisiaj nie chcial puscic P., alej uz bez placzu. Moze sie przyzwyczai. Tak czy inaczej po Swietach chce pogadac z pania.
Mysle, ze to wszystko sie zbieglo teraz. Bo i Ala i powrot pani. Fochy ciagle wali i placze jak tylko zwroce mu uwage. Idzie do swojego pokoju, trzraska drzwiami i nie pozwala nikomu wejsc. Siedzi przytulony z misiem i placze :((((

JEszcze ta pieprzona pogoda. U nas leje od rana i mega zimno. Az mi szkoda mloda wyciagac i wiezc przez cale miasto :(

Magda :Całus::Całus::Całus:
Biedna Alcia z tym brzuszkiem. A może jest przekarmiona? Czasem takie małe dzieci nie znają umiaru w jedzeniu, ciągną ile się da, a potem brzuszki zbyt pełne. Ja też tak miałam z laskami, ciągle płakały, a jak tylko podłożyłam cyca albo butle to ciągnęły, dopiero stosowanie 3,5 h przerw w jedzeniu pomogło!!!
A Misiek tez bardzo wrażliwy...jeju, az mi łzy w oczach stanęły jak wyobraziłam go sobie z tym misiem::(:Moje laski też strzelają fochy i trzaskają drzwiami, ale przy tym pyskują równo...
Na pewno jest tak jak mówisz, zbyt dużo bodźców i nowości naraz i jakoś to musi biedak odreagować.
Tulam Was mocno:Całus:

dzieki dziewczyny. mysle, ze mloda sie nie przejada. je co 2-3 h. jedna piers ladnie oproznia i tyle. dluzszych przerw robic nie moge, w szpitalu mowili i tak, ze co 2 h ze wzgledu na mala wage. teraz ja karmie, a jadla pare min po 9. i pomiedzy karmieniami cyca nie tknie.
nie wiem, spytam dzisiaj. dla mnie to nowosc, bo Michal tylko przez 1 dzien mial problem z brzuchem. a jadlam od wyjscia ze szpitala wszysciutko, lacznie ze smazonym. teraz to juz prawie nic nie jem.

wlasnie mialam pytac czy michu tez mial probelmy brzuszkowe,bo nie pamietam
kurcze no niestety moze tak juz byc,ze przez najblizszy czas bedziecie sie tak juz meczyc:(
wiemwiem ale cie pocieszylam ,ale wiesz jak jest
jedne dzieci nic nie meczy a inne przez kilka tygodni maja jakies wzdecia nie wiadomo od czego
:Całus:

mam nadzieje,ze pomoga wam dzisiaj w poradni
daj znac

andziazdrowka:Całus:
jutro juz powinno byc lepiej

magdai co wam doradzili w tej poradni?

anielinka,goska,mei hop hop

kurde okazalo sie,ze w przedszkolu sa jakies dyzury i ze trzeba bylo dziecko zapisac a ja nie mialam o tym pojecia
i tym sposobem jutro i w pt z olasem przyjdzie mi przygotowywac sklep i jeszcze jestem umowiona z kilkoma dziewczynami w sprawie pracy:Szok:
juz to widze

cafe82
andziazdrowka:Całus:
jutro juz powinno byc lepiej

magdai co wam doradzili w tej poradni?

anielinka,goska,mei hop hop

kurde okazalo sie,ze w przedszkolu sa jakies dyzury i ze trzeba bylo dziecko zapisac a ja nie mialam o tym pojecia
i tym sposobem jutro i w pt z olasem przyjdzie mi przygotowywac sklep i jeszcze jestem umowiona z kilkoma dziewczynami w sprawie pracy:Szok:
juz to widze

To tak jak u nas. Dzisiaj wisiała karteczka, że z powodu małej ilości chętnych dyżury się nie odbęda. Współczuje.

Znowu siedzę w robocie:D Jeszcze jutro dniówka a w piątek do Karpacza. Mam nadzieję, że pogoda nam choć trochę dopisze...
Byłam we wtorek znowu u dentysty. Dała mi lekarstwo i po świętach mam przyjść. Jak mnie ten ząb boli dalej:Wściekły: to nie mogę:Histeria: a chyba już nie powinien, co? Dobrze, że nie boli cały czas...

Cafe brawa dla chłopców:brawo: Ale musiało być cicho bez nich:Szok: Bardzo fajny ten klubik jak pooglądałam tą stronę... Sporo pań do dzieci, no i te spacery! Super:yes: Ale ***** jaki drogi:Kiepsko:

Gosia nie ma problemu. Jakby co to pisz.

Magda
szkoda mi Michała strasznie... Biedny przeżywa to wszystko tak mocno... Pogadaj z panią... Może coś do niej trafi...
Mam nadzieję, że w poradni Wam pomogą z brzuszkiem Ali... Ja nie mam pomysłu żadnego... Filipo był bezproblemowy więc nawet nie wiem co Ci doradzić:Całus: Sił dla Was wszystkich!

Andzia pokarało Cię:Oczko: Mnie i moje siostry powkręcała moja mama:Histeria: A ja nikogo... Kompletnie nie miałam głowy. Najpierw posikałam się jak mama wkręcała siostrę a później totalnie zapomniałam, że to 01.04 i sama dałam się wrobić:lup:
Zdrówka! Cudnie, dwa antybiotyki i pewnie co najmniej stówka w aptece została, co?

Kasioleqq biedny Kacper... Co powiedział lekarz? Co za dziadostwo się przyplątało:Szok:
Jak tam dzisiejsza rozmowa? Aż za dobrze pamiętam te pytania o dzieci i miny przy odpowiedzi twierdzącej jakby dzieci były najgorszym złem... Ech...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cafe melduję się na zawołanie:D
Wczoraj i przedwczoraj zasnęłam jeszcze przed 22:lup: No paranoja! Nic nie mogę zrobić przez to...
Święta będą byle jakie. W piątek popołudniu będziemy malować jajca, w sobotę pójdziemy z koszyczkiem a w niedzielę ja i moja siostra idziemy do pracy na dzień a w niedzielę na nockę:/ W tym roku będzie mega skromnie i jakoś nierodzinnie. Bywa... Może w przyszłym będzie lepiej? ::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Mei no własnie za dwa antybiotyki zapłaciłam niecałe 20zł, byłam w mega szoku. Ale obawiam się, że to są jakieś starodawne leki, bo lekarz też stary dziadek...i jak poczytałam o skutkach ubocznych, to w ogóle mi się odechciało. Jeden mam brać 3x dziennie, a na ulotce jest napisane, że przerwa w podawaniu 12 h:Padnięty:I bądź tu mądry...wrrrrr...nienawidzę antybiotyków:Wściekły: