Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Ale pusto. Rano zajrzalam i doczytalam wlasnie do tego momentu.

Vercia dzielnie nadrobilas zalegle posty :)
Chyba na dobre wyszlo kombinowanie tesciowej, co? G. fajnie spedza czas z mlodym.
Jeszcze duzo pracy w szkole? P. wlasnie wypelnia arkusze, ale to juz chyba final :)
Rewelacja, ze Marcel sie dostal do p-kola!!!

Andzia laski pociely przescieradlo??? Ale one maja pomysly. Trzeba im przyznac, ze wyobraznie to maja! Najpierw mnie to rozsmieszylo, ale jak postawilam sie na Twoim miejscu, to chyba by mnie pol miasta slyszalo tak bym sie darla!

Anouk zdrowka! Ale teraz juz chyba dojdziesz do siebie. Musialo Cie niezle wymeczyc. Porob testy, bedziesz wiedziala co i jak konkretnie.

Anielinka hop hop!

Kasioleqq fajnie, ze sie odezwalas. Ale nie porozpieszczalas nas za bardzo ;)

Cafe jak minal weekend?
Ciekawa jestem jak udalo sie wesele!

P. mial wolny weekend, wiec rozpusta i jak zwykle aktywnie.
Wczoraj u rodzicow, dzisiaj od rana zaliczylismy zawody plywackie, bo moja chrzesnica startowala. A ze mieszka w Koszalinie to nie za czesto sie widujemy. Bylo super, mega emocje.
Potem polatalismy po sklepach, bo sa duze wyprzedaze i jak zwykle bywa mlody najbardziej skorzystal. Najbardziej zadowolony z nowych kaloszy, w sam raz na ta pogode, bo co chwila pada. Zaliczylam z nim deszczowy spacer, ale zabawa swietna!
No i bylismy na obiadku w knajpce gdzie w tamtym roku organizowalismy nasze przyjecie weselne, bo wlanie dzisiaj mija roczek :)

Witam się i ja...

Ostatnio jakoś nie mam weny do pisania, ale to już chyba normalne :oczko:

Magda fajne zdjęcia z pływaczką :D prawdziwa profesjonalistka :)
super że tak fajnie razem i aktywnie spędzacie czas!
Kochani duuuzo szczęścia i miłości na kolejne lata małżeństwa!:Całus:

Andzia jestem ciekawa jak tam weselicho:)
pewnie dziś kaczor Cie męczy, co? :oczko:
a dziewczyny mają niesamowite pomysły :Szok:

Kasioleq pisz co tam u Was!!!

no i pustka w głowie...przepraszam :lup:
ide jeszcze na bok...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

magda_79
Witam!

Chyba na dobre wyszlo kombinowanie tesciowej, co? G. fajnie spedza czas z mlodym.
Jeszcze duzo pracy w szkole? P. wlasnie wypelnia arkusze, ale to juz chyba final :)

Andzia laski pociely przescieradlo??? Ale one maja pomysly. Trzeba im przyznac, ze wyobraznie to maja! Najpierw mnie to rozsmieszylo, ale jak postawilam sie na Twoim miejscu, to chyba by mnie pol miasta slyszalo tak bym sie darla!

Anouk zdrowka! Ale teraz juz chyba dojdziesz do siebie. Musialo Cie niezle wymeczyc. Porob testy, bedziesz wiedziala co i jak konkretnie.

Anielinka hop hop!

Cafe jak minal weekend?

???:Oczko:
ja na zadnym weselichu nie bylam:hahaha:

cafe82
magda_79
Witam!

Anielinka hop hop!

Cafe jak minal weekend?

???:Oczko:
ja na zadnym weselichu nie bylam:hahaha:

:sofunny: :lup: Chyba cos mi przeskoczylo, moj lapek dziala na zwolnionych obrotach i myslalam, ze kolo Andzi pisze :)

a my po fantastycznym spotkaniu z rodzinka ze stycziowego forum
naprawde spedzilismy przemila sobote!

a najbardziej zadowolony olek-ciagle wspomina piotrusia-tez 3latka-nie odstepowali siebie na krok!

wczoraj bylismy u K brata na grillu,bylo srednio bo moja kochana T jak zwykle z fochem i jeszcze walila popisówe przed wszsytkimi jak to ona zna moje dzieci,kuzwa!
cisnienie mialam 200 cale popoludnie

Hej!
U nas tez zimno i pada :( normalnie jesien! Ciekawa jestem jaka nam sie na urlopie trafi pogoda. Az sie boje, bo w tamtym roku bylo upalnie, wiec wyjazd byl mega udany.

Cafe super, ze chociaz pol weekendu swietnie spedzone. Ta rodzinka gdzies blisko Was mieszka?
Wspolczuje spieprzonego grilla niedzielnego. Jak ja nie cierpie takich pokazow. wrrr! Nie dziwie Ci sie, ze sie wsciekalas!

witam poniedziałkowo :) weekend taki sobie , padało cały czas i len na maksa był ...
Cafe super ze spotkanie sie udało :) a ile osób udało sie zorganizowąc ? szkoda tylko ze na grillu takie akcje ... hehe chciała sie kobiecina popisac widac .... pamietaj tylko spokój moze nas uratowac :))
Magda super zdjęcia :) potwierdzam slicznie wygladasz , wogóle co na Was patrze to sie rozczulam jestescie tacy uroczy , naprawde sliczna z Was rodzinka :)
Anielinka :******* jeszcze troche moze sie wkoncu coś rozwinie i wyjasni :** a jak Amelka z tymkaterem , lepiej juz ?
Veronica super z tym warzywniakiem masz :) a ze ogród musi jeszcze poczekac to nic , najwazniejsze , ze coś juz ruszyło i ze jak to piszesz "wkreciliscie sie" a taka sałata z włąsnego ogródka ...mniammmmm .. u mnie taka glina ze szok ..nic by tam nie urosło ...szkoda energii na taki ugór :(

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

anouk bylismy my i jeszcze jedna rodzinka-ale w zupelnosci wystarczylo,naprawde super ludzie-na luzie,bez spinania sie...nie chcialo sie wyjezdzac-bylismy pod wroclawiem

a T to szkoda slow,tak jak mowisz,spokoj jest najlepszy ale ja nie potrafie
staram sie,i nie chcialam wczoraj psuc imprezy ale widac bylo mnie,ze cos nie gra
pierdziele to
ja udawac nie zamierzam

Cafe no to bardzo kameralnie :) ale tak jak piszesz fajnie ze bez spinki :) a do tego wrocławia to chyba kawałek mieliscie co ? młodzi dali rade dzielnie ?
super , ze Olas sam potrafi sie pobawić :) u nas tez coraz czesciej Jula sama potrafi sie gdzies w kacie zaszyć :) no ale czasem sa takie dni ze z nogawki nie schodzi ...

Anouk
Cafe no to bardzo kameralnie :) ale tak jak piszesz fajnie ze bez spinki :) a do tego wrocławia to chyba kawałek mieliscie co ? młodzi dali rade dzielnie ?
super , ze Olas sam potrafi sie pobawić :) u nas tez coraz czesciej Jula sama potrafi sie gdzies w kacie zaszyć :) no ale czasem sa takie dni ze z nogawki nie schodzi ...

do wroclawia mamy jakies 1,5-2 h jazdy-nie jest zle
mlodzi ok-dali spokojnie rade

cafe82
Anouk

no dramatu nie ma ale i tak kawałek drogi :) no i brawo za chłopaków za dzielnosc w podróży :) fajnie tez , ze tak od małego ich przyzwyczajacie , potem nie bedzie problemu w jezdzeniu :)

Anouk
cafe82
Anouk

no dramatu nie ma ale i tak kawałek drogi :) no i brawo za chłopaków za dzielnosc w podróży :) fajnie tez , ze tak od małego ich przyzwyczajacie , potem nie bedzie problemu w jezdzeniu :)

no oni juz byli z nami w krakowie jakis miesiac temu
coprawda medzili wtedy strasznie ale w koncu prawie 5h w jedna strone

my duzo jezdzimy i wszedzie zabieramy ze soba dzieciaki
(mo nie ma innego wyjscia:Oczko:)

Anouk
kurna tak pada ze szok !! a kontener mamy na dziś zamówiony na smieci ... jak tak bedzie lało to lipa ze sprzatania ( po tesciu tyle różnych , róznosci zostało ...takich co to sie kiedyś napewno przyda ... ze trzeba było ten kontener zamówic , masakra ... )

moze przestanie padac
tyle tych gratow macie na pozbycie?

cafe82
Anouk
kurna tak pada ze szok !! a kontener mamy na dziś zamówiony na smieci ... jak tak bedzie lało to lipa ze sprzatania ( po tesciu tyle różnych , róznosci zostało ...takich co to sie kiedyś napewno przyda ... ze trzeba było ten kontener zamówic , masakra ... )

moze przestanie padac
tyle tych gratow macie na pozbycie?

jakbyś zobaczyła to byś nie uwierzyła .. ja sama tego za cholere nie ogarniam ... a złomu wywieźliśmy 750 kg :D 500 zł za to było LOL a w to miejsce kontener ....