Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Cafe u nas by już nie przeszło podbieranie, Stachu dokłądnie wie ile ma, czasem nam pożycza, ale później łazi i mędzi, że już mu musimy oddać:Oczko:
Super, że chłopaki dali pospać, oby tak już zostało:)
Ja ostatnio łaże niedospana, ale o tym może na boku...

no ja nie zdawalam sobie sprawy,ze tyle juz uzbieral
moi rodzice ciagle wrzucaja mu piatke
K tez jak ma jakis bilon
ale fajnie-kupimy mu jakies gry albo cos

Cafe Stachu ma w skarbonce ponad 300 zł, a nie chce nawet loda postawić. Zbiera na lego:Oczko:
A Stasiu bierze udział w turnieju, przez cały rok chodził na zajęcia z tych szachów i teraz jest turniej kilku przedszkoli i szkół.
A Maryśka nie chce z nikim zostawać, tylko mamusia. Masakra jakaś, jak już zostanie to potem jest ok, ale sam moment rozstania to jakiś kosmos. W poniedziałek jechaliśmy popołudniu na kilak godzin do p-nia i zaprowadziliśmy je właśnie do t., Zocha bez problemy, a Marycha takie powody wymyślała, żeby nie zosatć, że obłę. W końcu teściu przekupił ją tiktakami, kazda dostała po pudełku. I t. później opowiadała, że Zośka zjadła swoje i sepiła od Maryśki, ta jej nie chciała dać, a Zośka mówi: Jak się ze mną nie podzielisz to mama już do ciebie nie wróci:Szok:. Nie wiem skąd jej się to wzięło:Szok:

Ehhh, w koncu w pracy. Nawet sie cieszylam. Michał dobrze to zniosl, chociaz stwierdzil, ze nie ma ochoty isc do babci, bo u niej wcale nie jest fajnie :lup:
Ale co zrobic, wytrzymac musi. W ciagu tych 2 tyg bardzo sie zmienil na plus, boje sie, ze teraz t. wszystko zparzepasci :(

Andzia zebowa wrozka zaszalala. U nas jest zwyczaj, ze tylko przy pierwszym zebie przychodzi.
Ale Zośka ustawia Marysie, wie czego ie boi i wykorzystuje!!!

Cafe co nowego K. dziara? Czy to moze kontynuacja starego?
Ale chlopaki dzisiaj poszaleli ze spaniem1 Oby tak dalej!

Hej,
jak tam?
Ja własnie nagrywam płyty z muzyką na droge, bo te które mamy w aucie już nam się osłuchały:Oczko:
Stachu już u babci, laski śpią. Poszliśmy z nimi popołudniu do parku, Bosze co one wyprawiają na tych rowerach:Szok: Niektórzy nie chcą wierzyć, że jeszcze nia mają 3 lat, zapieprzają szybciej niż niektóre 5-latki:Histeria:

andzia
Hej,
jak tam?
Ja własnie nagrywam płyty z muzyką na droge, bo te które mamy w aucie już nam się osłuchały:Oczko:
Stachu już u babci, laski śpią. Poszliśmy z nimi popołudniu do parku, Bosze co one wyprawiają na tych rowerach:Szok: Niektórzy nie chcą wierzyć, że jeszcze nia mają 3 lat, zapieprzają szybciej niż niektóre 5-latki:Histeria:

no i dobrze!uwielbiam takie lobuziary:yes:
bo jak widze,ze te rozowe bezy to mnie sciska

o ktorej jutro jedziecie?

cafe82
andzia
Hej,
jak tam?

Hehe, a ja bym czasem chciała takie dwie anemiczki:Oczko:
Wyjeżdżamy ok. 12-tej, wesele jest na 16.30, mamy jakieś 3 h jazdy, a jeszcze wcześniej jedziemy do hotelu się rozpakowac:)

andzia
cafe82
andzia
Hej,
jak tam?

Wyjeżdżamy ok. 12-tej, wesele jest na 16.30, mamy jakieś 3 h jazdy, a jeszcze wcześniej jedziemy do hotelu się rozpakowac:)

fajnie!
udanej zabawy
rozumiem,ze wracacie w niedziele czy sobie przedluzycie weekend?

kiedy macie cos wolnego?moze bysmy sie spotkali,co?

cafe82
andzia
cafe82

fajnie!
udanej zabawy

W niedziele:)
A z wolnym to jest na razie porażka, ale myślę cały czas o naszym spotkaniu intensywnie.
Zgadnij jaką pierwszą piosenkę nagrałam na płytkę?:lup:

andzia
cafe82
andzia

fajnie!
udanej zabawy

A z wolnym to jest na razie porażka, ale myślę cały czas o naszym spotkaniu intensywnie.

zabiore cie wlasnie tam :whistle:

cafe82
andzia
cafe82

fajnie!
udanej zabawy

zabiore cie wlasnie tam :whistle:

::):

Andzia spokojnej drogi! Repertuar mnie jakos nie dziwi :hahaha:

A za mna bardzo mily dzien. W pracy super, pogadalysmy, zamwilysmy salatki, okazalo sie, ze dostalam niezla nagrode, a do tego urlop kiedy chcialam :)
Z mlodym fajne popoludnie. Po zajeciach wyladowalismy na placu zabaw. No i nareszcie nie moglam go wyciagnac do domu. Bawil sie super z dziecmi, sam poszedl do nich, zagadywal, rozmawial. Normalnie szał! Dla Was norma, ale dla mnie nowosc!!!

Cafe rozowe bezy :sofunny: rozwalilas mnie!
Ja tez nie lubie, ale moj sym niestety do aktywnych dzieci nie nalezy. Za to aktywnie pyskuje i wymysla, wiec nadrabia i sie nie nudze :lup:

magda_79
Andzia spokojnej drogi! Repertuar mnie jakos nie dziwi :hahaha:

A za mna bardzo mily dzien. W pracy super, pogadalysmy, zamwilysmy salatki, okazalo sie, ze dostalam niezla nagrode, a do tego urlop kiedy chcialam :)
Z mlodym fajne popoludnie. Po zajeciach wyladowalismy na placu zabaw. No i nareszcie nie moglam go wyciagnac do domu. Bawil sie super z dziecmi, sam poszedl do nich, zagadywal, rozmawial. Normalnie szał! Dla Was norma, ale dla mnie nowosc!!!

Cafe rozowe bezy :sofunny: rozwalilas mnie!
Ja tez nie lubie, ale moj sym niestety do aktywnych dzieci nie nalezy. Za to aktywnie pyskuje i wymysla, wiec nadrabia i sie nie nudze :lup:

hej magda

fajnie,ze zajrzalas,bo zastanawialam sie,jak minal ci dzien

super,ze dostalas nagrode!

no i fajnie,ze misiek tak sie rozkrecil

Magda super z nagrodą i urlopem, gratuluje:)
A Michał się rozkręca, dzieci są różne, bardziej i mniej odważne, moje zołzy sa przede wszystkim inne:Padnięty:
Dzisiaj porozwalały wszystkie zabawki, zamknęłam je w pokoju i powiedziałam, ze dopóki nie posprzątają to nigdzie nie idziemy. I wiecie co w tym czasie zrobiły? Pocieły nożyczkami prześcieradło i odkręciły żarówkę od lampki nocnej:Kiepsko:

andzia
A Michał się rozkręca, dzieci są różne, bardziej i mniej odważne, moje zołzy sa przede wszystkim inne:Padnięty:
Dzisiaj porozwalały wszystkie zabawki, zamknęłam je w pokoju i powiedziałam, ze dopóki nie posprzątają to nigdzie nie idziemy. I wiecie co w tym czasie zrobiły? Pocieły nożyczkami prześcieradło i odkręciły żarówkę od lampki nocnej:Kiepsko:

co ty gadasz?
jak pociely przescieradlo?:Histeria:

cafe82
andzia

co ty gadasz?

No ***** pocięły. Mają takie plastikowe nożyczki, w prześcieradle była taka tyci dziurka i ją rozpieprzyły tak, ze prześcieradło do wywalenia. To jest historia co one robią, naprawde:Kiepsko:

andzia
cafe82
andzia

co ty gadasz?

No ***** pocięły. Mają takie plastikowe nożyczki, w prześcieradle była taka tyci dziurka i ją rozpieprzyły tak, ze prześcieradło do wywalenia. To jest historia co one robią, naprawde:Kiepsko:

ja pierdziele
jak slucham tych wszsytkich historii to zastanawiam sie co nas czeka:Szok:

cafe82
andzia
cafe82

co ty gadasz?

ja pierdziele
jak slucham tych wszsytkich historii to zastanawiam sie co nas czeka:Szok:

Oby Was chłopcy oszczędzili:lol:

dzień dobry bardzo :) no i wreszcie weekend ... leje u nas od rana .... masakra nadal jakas organizacyjna u nas nadal ... i jak czytam jak Cafe tyle robi i tak aktywnie cały czas to az mi głupio i sie wsciekam na siebie ze taka ze mnie pezda ... no ale cóż sa mamy bohaterki i mamy pezdy czyli ja :D
ale jestem po wizycie u lekarza i chyba juz wróce do zywych , bardzo mnie wczoraj pocieszył i móił ze powodem moich dziwnych stanów moze być alergia .. bo naprawde odkad zaczeło być zielono to strasznie sie czułam ( nigdy wczesniej az tak zel nie było ) a od paru dni to wogóle kaszana na maxa plus to ze nie mogłam oddychac w nocy .. no ale dostałam reklamówke leków , inhalatorów i dziś po przespanej całej nocy czuję sie jak młody buk ! :D dostał skierowanie do plumonologa i na spirometrie wiec Pani dohtor naprawde super ! Jula tez ma sie bardzo dobrze , wesoła uśmiechnieta cały czas , zrobilismy jej kącik na ogrodzie ( wreszcie ! ) wiec zadowolona na maxa nie chce wogle do domu wracać :) zaprasza kolezankę i nie mam dziecka :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

I ja się w końcu witam!!!
Andzia mają pomysly twoje zołzinki :sofunny:
Cafe ja też nie lubię rózowych bezów :Oczko: Zdarza się nawet w szkole .........tyle, że nawet piórnik i długopis mają pod kolor.....no ale to już nie wina dzieci......
Magda super, że dostałaś urlop i fajnie, że się obkupiłaś w lumpku.....gratuluję nagrody!!
Przepraszam, jeśli kogoś pominęłam.....ale teraz będę już na bieżąco :Oczko:
Mój Marcel dostał się do przedszkola :yipi: Całe szczęście!
Ostatnio żyję w takim tempie, że śpię po 3 godziny....ale mam już wszystko zrobione i czekam na zakończenie roku :Psoty: Chłopaki też dają radę ze sobą......no i pochwalę się wam, że mam już zbiory z mojego ogródka warzywnego......w przypływie radości posiałam wczoraj jeszcze ogórki, rzodkiewkę, fasolkę i różne saalty...:lup:

Ja już po kawkowaniu....chłopaki jeszcze w trasie....normalnie błoooogi spokój w domu.....Szkoda, ze pogoda jest do bani! Wyszłam tylko na chwilę po sałatę i zmoklam jak kura....u nas pada :Zakręcony:
Pochwalę wam się, ze coraz bardziej wkręcam się w ten swój ogródek....choć zawsze podziwialam tych, którzy mają ogród i zarzekałam się.....a teraz sprawia mi to przyjemność i mogę sobie odreagować :Śmiech: