Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Mam taki atak wrzodow, ze ledwo siedze. Z reszta i tak dobrze, ze juz siedze, bo przez godzine lezalam na podlodze z bolu :((( Co chwila mam atak i tylko przechodzi jak cos jem. Teraz koncze chrupki kukurydziane Michała, ale jak mam caly czas cos jesc to chyba wysle P. po kolejna paczke :lup:

Andzia ciekawa jestem jak po lekarzu??!!

Cafe super, ze K. dzisiaj wraca. Fajna niespodzianka!
Mowisz, ze Olek tez zaczal sie rozbierac? czy on ma jakis kontakt z Maryska??? :))

A u nas zebowy PÓŁMETEK! Wylazła w koncu ta wyczekiwana czworka!!! Ale nie żeby to był koniec, mlody znowu jęczy. Dolne dziasla dla odmiany ma teraz powiekszone do monstrualnych rozmiarow, a pewnie zeby pojawia sie za jakies 1,5 m-ca co najmniej :(

Ale za to uczy sie pilnie wierszyka: mamo, mamo co Ci dam ...
Tylko zrobil sobie wlasna wersje i mowi:
mamo, mamo Ci dam
tato, tato Ci dam
:hahaha:

Czy on nam grozi??? :lup:

I jak sie go pytam: kochasz mame?
To mnie całuje i mowi: koch :hahaha:

Ja na sekunde, bo zaraz przychodzi siorka i bedziemy lepic pierogi:)
U lekarza ok, u Zosi słychac lekkie szmery na oskrzelach, leczenie jak do tej pory, czyli nic nowego.

Magda Michał jest niesamowity, naprawde, dla mnie to jest w ogóle jakas abstrakcja przy moich dzieciach, które mówia po chinsku. Super!!!!
A ataku wrzodów współczuje:Całus:
Czy to sie jakos leczy, sa jakies leki an to?

Andzia uff, dobrze, ze z zołzami ok!
Ale fajnie, ze masz pomoc do lepienia pierogow. Jak ja bym chciala miec rodzenstwo!!!

NA wrzody robi sie kuracje antybiotykowa, tylko najpierw trzeba zrobic endoskopie. A to badanie mialam kilka lat temu i jak na razie nie mam zamiaru go powtarzac (koszmar), wiec pocierpie. Wlasciwie to mialam je juz zaleczone, ale w ciazy odezwaly mi sie znowu i jakos ostatnio :(

Witam wieczorkiem...
Andzia dobrze że z dziewczynami ok, miłego lepienia pierogów, dobrze że masz pomoc:)
Cafe rozumiem że mąż wrócił, bo gdzieś nam przepadłaś :D
Anouk napewno rana się zagoi i będzie gites...
Magda współczuje tych wrzodów, może byś się wybrała do lekarza to by znowu jakąś kuracje antybiotykową zapodał.../ co do mówienia Michała to bardzo mnie zadziwia, mówi już wierszyki..no no no...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Magda gratuluje półmetku w ząbkowaniu! Mam nadzieję, że druga połowa zębów będzie mniej uciążliwa :Całus: Michałek ciągle mnie zadziwia... Kuba co prawda od czasu do czasu powtórzy jakiś wyraz... ale po jakimś czasie o nim zapomina... Współczuje wrzodów...
Andzia dobrze, że z dziewczynkami wszystko dobrze:) Wy ostatnio w babkach gustujecie, ja dzisiaj piekłam taką: Wielkie Ĺťarcie - Przepis - Babka z białek bardzo dobra:) i fajny sposób na wykorzystanie niezużytych białek:)

Moje dziecię zasnęło o normalnej godzinie dzisiaj, ale niestety śpi jakoś niespokojnie... Mam nadzieję, że w nocy da matce pospać:) Powiem wam, że Kuba nie chciał myć ząbków do niedawna (dobrze, że miał tylko dwa zęby;)) a teraz jak tylko dajemy mu szczoteczkę to sam sobie myje ząbki i jeszcze się buntuje jak chcemy mu zabrać szczoteczkę:)

czasc dziefczynki :) noc do bani i wogóle masakra .... co 2 h pobudka z rykiem , rzucanie po lóżku ... KAWY !!!!!
Andzia to super , ze z dziewczynkami wszystko ok :) spokojniejsza bedziesz :) to fantastiko , ze pierogi sie udały ^^ mniam mniam tez bym jakiegoś opitoliła ;P no własnie i u nas kibel w nocy ... zęby ?
Madzia zdrówka :*** z wrzodami strasznie współczuję , ja tez to przerabiałam , pamietam , ze brałam unwentol czy takie cuś inaprawde mi pomagało .. nocka tez widze u Ciebie extra .. sił , sił i sił zycze :) gratulejszyn zebolków , oby reszta przeszła mniej bolesnie :) a Misiek faktycznie niezła gaduła , ja juz nie moge sie doczekac kiedy zaczne sie z ta mała kwoka dogadywać :)
Gosia i mi narobiłas smaką ta babką , widze ze i u Ciebie noc z "atrakcjami " , kurde co Tym dzidziolom sie dzieje ..
Anielinka dziś do mnie gwiździca dotarła , od rana snieg sypie poziomo ...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Hej Dziewuszki:)
Widze ze dzis w nocy nasze dzieciaczki sie zbuntowaly. U mnie tez Mateusz o 23 sie obudzil z placzem i nie mogl usnać, chyba zeby no albo sie mu cos snilo. Co usnal to zaraz znow byl placz i tak wyladowal u nas w wyrku i spal juz do rana. Takze nie moge powiedziec ze sie dzis wyspalam!
U mnie dzis normalnie na polu tropiki:)) jest tylko -5 stopni. Ale cos chyba zaczyna sniezek posypywac wiec zobaczymy co z tego bedzie.
Jutro ide na pazurki jupiiiiiii:D