Skocz do zawartości
Forum

Ciąża zaraz po poronieniu 2

Gość Eve

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Okropny ból
2 godziny temu, Gość Aga 88 napisał:

Nadzieja, Okropny bol Kiedy macie termin? Druga Aga odzywała się po urodzeniu? Jestem ciekawa jak sobie radzi. 

Nadzieja ma chyba termin na jutro 🙂

ja mam na 31 lipiec 

Aga chyba sie cos odzywala o ile pamiętam 

Anna, super 🙂

Gość Milciaczek
6 godzin temu, Gość Anna.a napisał:

Dziewczyny ja dziś po wizycie i wszystko jest dobrze z moja kruszynka ❤️ Jeszcze raz poprosiłam o potwierdzenie płci tak na 100% i na 100% dziewczynka ❤️🥰

To cudowne wiadomości ! ♥️♥️♥️ Teraz rośnijcie dalej zdrowo ☺️ 

Nadzieja nie wiem jak z Twoim samopoczuciem i w ogóle, ale powiem Ci szczerze, ze wydaje mi się, ze fajnie byłoby urodzić juz po nowym roku 😝 Jednak niezależnie od tego kiedy Twój bobas postanowi wyjść na świat, zycze Ci jak najłagodniejszego rozwiązania i dużo dużo zdrowia. 

Ogólnie dziewczyny zycze Wam wszystkim szczęśliwego nowego roku ❣️ Samych wspaniałości i realizacji Waszych planów i marzeń ❣️❣️

Gość Nadzieja666

Anna cudowne wiadomości ❤️ macie imie już wybrane? 

Milciaczek wcześniej mialqm ciśnienie żeby po nowym roku a teraz mi wszystko jedno... Aby było zdrowe... Q czuje sie różnie mam gorsze dni i lepsze... Wiadome końcówka jest ciężka 

Aga88 w tej ciąży gdyby nie choroby to byłoby dobrze... A tak jak Zuza poszla do żłobka to zaczęły sie u nas choroby u ja zaczęłam łapać wszystko dosłownie... 4 antybiotyki w tej ciąży... Od sierpnia ciągle coś... Do tego Zuza jest dzieckiem wymagającym więc sama rozumiesz nie ma Lekko. I na sama końcówkę miałam początkowo grudnia covida którego bardzo zle zniosłam... Ale już jest dobrze... Teraz byle urodzić i wszystko było dobrze. Trzeciego nie będzie 🙂

Nadzieja, o kurcze, to intensywną miałaś końcówkę. Teraz będzie chłopiec czy dziewczynka? Mi dziś nie udało się zdobyć recepty na heparyne a wizyta dopiero 4 stycznia. Trochę się boję, ale wciąż to do mnie nie dociera. Staram się mocno nie schizować. 

Gość Milciaczek

Nadzieja wiadomo, ze nawazniejsze aby było zdrowe 🥰 i tego z całego serca Ci życzę ♥️ 
a co do porodu po nowym roku, to tylko takie wtrącenie, ze fajnie by było, jednak wiadomo nie to jest istotne w tym wszystkim 😁 

Aga musi być dobrze ❣️ Trzymam kciuki

Nadzieja tak imię mamy już wybrane 🙂 chcemy Olgę 🙂 

A Tobie życzę szybkiego bezbolesnego porodu i zdrowego maluszka. 

W ogóle dziewczyny na ten nadchodzący Nowy Rok życzę Wam spełnia marzeń, tym starającym się dwóch kreseczek, tym, które są w ciąży to zdrowych ciąż i udanych porodów, przede wszystkim zdrowych maluszków na świecie, a tym które już maja swoją pociechy przy sobie to radości z tych szkrabów. 
Na święta nie złożyłam życzeń, bo się przepracowałam. Rozłożyłam sobie robotę tak żeby się nie narobić, a i tak było zle, ze wylądowałam z bólami szyjki macicy u mojej gin. Przepisała mi luteinę i odpoczynek i pomogło, dlatego życzenia na Nowy Rok składam obowiązkowo! 🙂 

Gość Okropny ból
2 godziny temu, Gość Aga 88 napisał:

Dziewczyny schizuje. Nie mam heparyny. Nie pamietam jaka była dawka acardu. Boje się, że do wizyty juz bedzie po wszystkom

Ja bralam acard 150 pamietam

A czemu nie masz heparyny?

Okropny bol wczoraj zrobilam test. Zadzwonilam do lekarza. Mialam dostac e recepte ale nie dostałam. Dziś już nikt nie odbiera. Wizyta dopiero we wtorek. Zamowilam recepte na e-recepty, zaplacilam 50 zl i tez nie dostalam recepty…

Gość Martyna J

Hej hej.

Witam się z wami w nowym roku😘

Mam nadzieję że 2022 r wszystkie zobaczymy dwie kreseczki 😘

Ja właśnie pozwoli kończę @ więc na dniach bierzemy się do roboty. 

ale tak bez spiny, nie zamierzam zaglądać do kalendarza i wyliczać dni. Zamierzam przestać się stresować. 

rozmawiałam z moim psychiatrą i powiem Wam że go uwielbiam, udało mi się pogadać z nim godzinkę, jak z kumplem i jakoś tak po rozmowie z nimi mi lżej, moją głową jest dużo dużo lżejsza. 

Gość Okropny ból
20 minut temu, Gość Aga 88 napisał:

Mam kilka zastrzyków. Tylko nie pamietam czemu je brałam rano. Czy tak trzeba czy po prostu tak brałam? Zastanawiam sie czy bedzie ok jesli wezme wieczorem. Ktoras z Was bierze wieczorem?

Pamietam, ze dziewczyny mowily ze zastrzyki rano a acard wieczorem. Ja bralam tylko acard to kazal na wieczor 

22 minuty temu, Gość Aga 88 napisał:

Mam kilka zastrzyków. Tylko nie pamietam czemu je brałam rano. Czy tak trzeba czy po prostu tak brałam? Zastanawiam sie czy bedzie ok jesli wezme wieczorem. Ktoras z Was bierze wieczorem?

A ja biorę od samego początku zastrzyki wieczorem, a acard rano. 

Gość Milciaczek

Martyna to wspaniale, ze lepiej się czujesz 🥰 oby tylko tak dalej 

Ja mam plan zacząć się starać w tym cyklu, skoro tsh spadło już do prawie 2, to spróbujemy. Co będzie to będzie. Tez nie planuje wyliczać dni ani nic.

Aga ja wierze, ze wszystko będzie dobrze ♥️ Innej opcji nie może być 😘

Gość Blancheee

Cześć dziewczyny! 

@Nadzieja666 dziękuje za pamięć, za mna ciężki okres… od listopada również walczyłam z covidem… straciłam smak, węch, węch mam słaby do dzisiaj, a kaszel niedawno przestał mnie męczyć :/ do tego małemu na usg wyszła za mała główka tyle stresu co się najadłam to moje :( ale ostatnie usg wskazuje, ze rośnie prawidłowo tylko taka jego uroda, ruszać mi się ciężko już, straszna huśtawka nastrojów… termin mam na 22.01, w między czasie jeszcze odstawiałam 2 letnia cycoholiczke i o dziwo poszło gładko. A Ty już na daniach chyba się rozpakujesz co ? Będziesz rodzic SN czy cc ? Powodzenia !!!

Aga88 jesli potrzebujesz neoparin ja mam świeże całe opakowanie, mieszkam w Warszawie-Bialoleka.