Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

pena89
Owoce jedź z umiarem nie rezygnuj bo mają dużo witamin :-) Ja jeszcze dwa razy dziennie chodziłam na spacery I czasem ba basen :-)

Ginekolog mówi że nie powinnam ani nawet truskawki zjeść....Ehhh. No ja będę teraz starała się ruszać jak najwięcej ale na razie też planuje pracować jak najdłużej a to pochłania sporą część mojego czasu i energii.

22.07.2019 Aniołek (9tc)

Karolcia ja miałam dostać dzisiaj @ a test zrobiłam w sobotę i były piękne krechy na teście o czułości 10. A dzisiaj zrobiłam o czułości 25 i też piękne. A więc jak coś jest na rzeczy to już coś powinno pokazać chyba że owu się przesunela.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Magdalena u mnie w dniu miesiączki byla ta mała beta 4,3 a dzień później cień cienia na teście. Owu się przesunela o 4 dni. Też nie zawsze tak samo szybko następuje zagniezdzanie, więc czasem lepiej poczekać zeby się nie martwić że nic nie wyszło jeszcze. A też mnie mama wysyłała żebym szła zrobić szybciej, jedna betę robiłam 7 czy 8 dni po 14dc czyli jak sądziłam po owu, i wtedy była negatywna, wiec mówiłam mamie że pójdę zrobić ale jeszcze poczekam żeby zdążyła urosnac hehe no i dobrze że czekałam bo dzień wcześniej jeszcze by mogło nic nie być.

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

MadziaK83
Magdalena u mnie w dniu miesiączki byla ta mała beta 4,3 a dzień później cień cienia na teście. Owu się przesunela o 4 dni. Też nie zawsze tak samo szybko następuje zagniezdzanie, więc czasem lepiej poczekać zeby się nie martwić że nic nie wyszło jeszcze. A też mnie mama wysyłała żebym szła zrobić szybciej, jedna betę robiłam 7 czy 8 dni po 14dc czyli jak sądziłam po owu, i wtedy była negatywna, wiec mówiłam mamie że pójdę zrobić ale jeszcze poczekam żeby zdążyła urosnac hehe no i dobrze że czekałam bo dzień wcześniej jeszcze by mogło nic nie być.

U mnie dzień po terminie miesiączki test był mega blady że aż nie wierzyłam. Ale beta była 54.

22.07.2019 Aniołek (9tc)

Scandi ojej to współczuję :-( Ja nie umiem żyć bez owoców. Cukier odstawiłam ale owoce muszą u mnie być. Wczoraj robiłam lody z soku pomarańczowego swiezo wycisnietego mniam

Ja wczoraj chodziłam pół dnia w stroju kapielowym i dostałam wysypki na piersiach chyba od potu bo to usztywniana góra była. Sutki też mnie bolą. W piątek się wyjaśni sytuacja bo jadę do laboratorium :-)

Magalena sa juz wyniki bety? Musi być już ładna jak takie grube krechy masz :-)

Marzenia są po to by je spełniać 🙂

Madziak zgadza się. Jak później owu to i zagniezdzeniu też może być inaczej. A lepiej nie robić sobie nadziei dlatego na każdym teście bodajże pisze zeby test wykonać w dniu spodziewane j miesiączki.

pena jest jest beta. Już wrzucam. Chyba ładna?

monthly_2019_07/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_76283.jpg

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

pena nie no chyba nie bliźniaki ale kto wie. Cieszyła bym się bardzo. Zawsze chciałam chociaż trójkę dzieci :D
A co do cieszę ia się to pamiętam jak ty nam pisałaś o dwóch kreskach. Też mi się buzia uśmiechala i to szeroko. :)

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

MadziaK83
Magdalena no na się cieszę jak ze swojej ciazy, tak Ci kibicowalam a tu przez głupiego lekarza się nie udawało, super że ta lekarke znalazłaś i od razu zaskoczyło, ciekawe co powie w środę na wizycie jak się okaże że po jednym cyklu się udało :D
no właśnie, czasami przez głupich lekarzy niepotrzebnie traci się tyle czasu,nie mówiąc już o nerwach !

córcia 10.2014

Staramy się od 04.2017

magdalena3 gratuluję kochana cieszę się bardzo .
Mnie ciahg dalszy cycków taki lekki bol i lekki sutków.
Ja się nastawiam że to może na okres . Nie myślę nawet że to może być ciąża . Widzę jakie wy macie objawy a oprócz cycków nic mi nie jest .
Tylko dzisiaj ci mokro miałam w dzień ale to wszystko

Synek 22.05.2016 ❤️❤️
Aniołek 03.12.2017

No właśnie mam nadzieję że mnie da radę w te środę przyjąć. Najwyżej będę siedziała i czekała. Albo pojadę dwa razy :D
A z tymi bliźniakami to mnie nakrecilyscie. :D a pamiętam jak zrobiłam pierwszy test to z wrażenia nie mogłam spać ale jak już zasnęłam to śniło mi że moja cora mówiła do kogoś ze mama ma w brzuszku siostrę i braciszka. :D

Coś mnie ciągnie lewa pavhwina. Zaczyna się :) ale do piersi się chyba przyzwyczaiłam albo mniej bolą. Bo tylko sutki. Narazie.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Po cichu dziękuję bo to przecież same początki. Jakby się 6raczki trafiły to Przecie trzeba byłoby donosic i wychować. A czy owu mogła być wcześniej? Nie zauważyłam śluzu wcześniej. 16dc zaczęłam brać dupka a 18dc mam zaznaczone że miałam ten śluz rozciagliwy. Tak czy siak zrobię w środę te betę jak będę miała jechać do ginki.

Myślicie że ja zrobię betę w dwóch innych oddziałach diagnostyka to normy będą raczej takie same? Bo takto muszę jeździć między dwoma miastami.

Zaczyna się też siusianie. Ale też się pilnuje dokładniej z tą woda.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Mój najlepszy. Cora leży z nami przed spaniem i gadamy że ona teraz dużo je bo będzie nosić dzidzie itp i że jak się urodzi to będzie nas czwórka a mój z tekstem albo będzie nas piątka. :D czyżby tata coś wyczuł? Głupek mój kochany dołożył rękę do brzucha i śmieje się że jeszcze nie kopie? :D
A pro po córki to jeszcze powiedziała że jak mamie nie uda się znalesc jej łóżeczka małego dla dzidzi to dzidzia będzie spała z nią. Kochana jest. Pilnuje mnie też że wszy tkim żebym słodkości nie jadła i kawy i coli nie piła. Taka opiekuńcza jak przy moim odchudzaniu. :D Skarbek kochany

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Chyba mnie coś tknęło i postanowiłam odwiedzić moje dawne forum i co ja widzę... Magdalena3 wielkie gratulacje, bardzo się cieszę, że wreszcie Ci się udało :D życzę dużo zdrowka i spokojnej ciąży :D
Pena trzymam kciuki!
A u mnie jak widać na suwaczku już końcówka i nie mogę się doczekać rozwiązania, choć strasznie się boje "powtórki z rozrywki" :D ale dla takiego cudu warto :)

Scandi, Twój nick też kojarzę, również gratuluję :) a pozostałym życzę powodzenia :)

https://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5e7e2o1pr9.png
https://www.suwaczki.com/tickers/relg6iyeqlumwm2c.png

Ojejciu moja Madziula :* szybkiego i spokojnego rozwiązania. I dziękuję po cichu bo to początek.
Jak się czujesz? Pamiętam jak się chwalilas kreseczkami. Ale nie pamiętam czy chwalilas się czy będziesz miała córeczkę czy synka. :)

goosia i patka gdzie wy się podziewacie kochane. tęsknię

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

magdalena gratulacje!

Czytam was od czasu do czasu, ale nie odzywam się, bo właściwie nie ma o czym pisać.
Jestem sfrustrowana... Kolejny miesiąc spisany na straty. W tamtym dostałam okres 5dni za wcześnie. W tym powinien być za 4 dni a ja już dzis zauważyłam lekkie początki. Czekam tylko aż się rozkręcić do wieczora.
Nie podejrzewalam, że tyle miesięcy zajmie nam staranie się o drugie dziecko. Od 3 mies zbliżenia są regularne. I co? Dalej nic. A jakby tego było mało, mąż chce w ogóle odpuścić. Syn ciągle powtarza, że od żadnych dzieci w domu nie chce. Wymyślił, że mam mu kupić znać 'zakaz dzidziusiow w domu' i mam powiesić, aby żadne małe dziecko się nie pojawiło. No i chyba jego życzenie się spełnia..

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5e8l9cwgv2.png