Skocz do zawartości
Forum

Wrześniowe 2018

Silvara

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję dziewczyny uspokoilyscie mnie trochę;-) fakt jest taki że przecież to moje dziecko i choć będzie ciężko i będę popełniać błędy to będę się na nich uczyć;-) i kochać najmocniej na świecie;-)
Ja jutro jadę na badania a w następnym tygodniu mam wizytę to już będzie połowa Ola Boga kiedy to minęło ;-)

https://www.suwaczki.com/tickers/bhywmg7yyrmgc0fv.png

21.02.2017- Aniołek (*)

Co do bloga, który polecałam to on nie ma nic wspólnego z tymi celebryckimi czy innymi matczynymi ,gdzie wszystko jest piękne i tęczowe. Tylko są to teksty na podstawie badań naukowych. Innych nie czytam.

Ja za to się zastanawiam jak dam sobie radę z dwójką...

W piątek mam połówkowe :)

Eleonora
Kochanie smacznego :)
Kto cię takimi prezentami obdarował ?
Śmiesznie zabrzmi ale pare dni temu właśnie to samo kupiłam aldiku z tym ze leży i czeka na swoją kolej . Narazie czuje wstręt . Byłam w sklepie byłam głodna jak wilk:) w domu niestety ochota odeszła . Od razu pomyślałam o Tobie

U mnie wizyta w środę po 12:00 :)

Silvara
O tak ja tez nie lubię patrzeć na te piękne zdjęcia i blogi np. Lewandowskiej ! Ma milion sprzątaczek kucharek dziecko zawsze pięknie ubrane i ona tez i chu.. wie o normalnym życiu i obawiazkach .

Niestety nie ukrywajmy ze pierwsze miesiące są ciężkie i natłok obowiązków przerasta nie jedna mamę .

monthly_2018_04/wrzesniowe-2018_66724.jpg

http://fajnamama.pl/suwaczki/yuv2v0z.png

http://fajnamama.pl/suwaczki/zhsqqws.png

Lilijka, i tego samego się boję. Chyba przy każdym dziecku jest strach. Czy to pierwsze czy piąte;)

Oj nieeee na celebryckim blogu w życiu nawet nie byłam. Ani nie czytam o życiu celebrytów. Jak dla mnie totalna strata czasu :D

Eleonora, będzie jedzone:))))

Dziewczyny, noworodka trzymałam pierwszy raz 2,5 miesiąca przed własnym porodem hehehe ale jak ją wzięłam do rąk to taka fala ciepła przeszła ♡ nawet mąż ją nosił pewnie i bez strachu. I jak ktoś mi powie, że nie ma czegoś takiego jak instynkt ojcowski to dostanie w oko ;) więc co dopiero macierzyński:)))

Ha!
Też nie trzymałam noworodka w rękach :) Będzie jazda.
Mam to szczęście, ze Szanowny Małżonek jest z odzysku i ma syna. Zajmował się nim od początku, bo Matka się bała, wiec chłop zaprawiony w bojach. Będę miała pod ręką specjalistę bez uprzedzeń i oporów.

PS. W środę mam drugie prenatalne/ połówkowe.
Ciekawa jestem, czy dziewczynka się potwierdzi, czy coś Jej tam wyrosło :) ..no i mam nadzieję, ze rozwija się ok - bez względu na płec!

https://www.suwaczki.com/tickers/qdkkrjjgrkbzunbt.png

No to szykuje się kilka wizyt, super:)))
Zapewne wiele się już wyjaśni w kwestii płci:)))
Ja też najbardziej obawiam się czy poradzę sobie z 3 latkiem i maleństwem tym bardziej że Marcelek to taki szogun i ja już teraz za nim nie nadążam A jeszcze jak będzie małe to już w w ogóle sobie tego nie wyobrażam;)

Silvara, moja dobra koleżanka ma czwórkę dzieci. Powiedział mi kiedyś, że największy strach miała przed urodzeniem dziecka numer 2. Jak to będzie z noworodkiem i starszakiem. A każde kolejne to lajcik, jej słowa :D

Eleonora, moja córka będzie mieć równo 2,5 roku, gdy urodzę. Także łącze się w "bólu".

Nie wiem, która pisała o kebabie... Przeczytałam i poszłam kupić :p dobre!

Moja córka będzie mieć równe trzy a synek półtora prawie i na razie nie myślę jak to ogarnę jak urodze. Jakoś bardziej siedzą mi w głowie te dni kiedy mnie przy nich nie będzie choć wiem że nie będą sami i w ogóle. Marysia noce przesypia chyba że ma jakieś emocjonujące dni to płacze na snie i obawiam się czy tatuś da radę bo wtedy mamusia jest najważniejsza. Synek jak dostanie butelkę to też idzie spać więc nie powinno być źle. A reszta wyjdzie w praniu na pewno się dotrzemy i zorganizujemy bo przecież co to teraz mieć troje dzieci... oczywiście cytuje teściowa ;) pieluch sie nie pierze, ma się lazienke i automat więc co ta matka ma robić w tym domu :)

Hey hey kochane moje witam sie znów po dłuższej nie obecności ale młyn u mnie chwilowo ze szok dopinamy wszystkich formalności z kupnem domku i w piątek udało nam się złożyć wszystkie dokumenty o kredyt. Więc teraz czekamy na odpowiedź banku . Do tego wszystkiego min 2.5 latek szaleje jest taka nie grzeczna ze chwilami to ja zapominam ze wogole w ciąży jestem. Na nic czasu nie mam. Troszkę próbowałam was nadrobić widzę ze juz temat wyprawki sie pojawił i opieki nad noworodkiem. Matko jak ten czas leci a tu juz prawie połowa za nami. Ja mam jutro wizytę. Co do wyprawki to zamierzam cos w czerwcu pomyśleć przejze co mam po córce i dokupie to czego mi ewentualnie brakowało przy pierwszym dziecku u mnie napewno śpiochy zamienię na pajacyka duzo wygodniejsze. A co do mam pierworododek polecam szkołę rodzenia chodziła w pierwszej ciąży i stwierdzam że mi dużo dało. I mężowi mojemu również bo bez problemu sie zajmował mala. Na sam koniec to ja ja się dołączę do mam które sie boją jak to będzie z 2 dzieckiem jakoś nie mogę tego wyobrazić sobie tym bardziej że córka od września jeszcze ma iść do przedszkola tak ze tak.

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49mg7ypvhiz37s.png]Tekst linka[/url]

Jassmine jest słodki i kochany ale wtedy tylko kiedy......................śpi;))))
Jak kiedyś przeczytałam sobie tak z ciekawości znaczenie imienia Marcel to mało nie padłam. Wszystko się zgadza:)))
Nie to żeby sugerować się opisem ale jak zapisywałam młodego do przedszkola to pani dyrektor powiedziała że no kolejny Marcel było już 2 w naszym przedszkolu i roznosili całe przekszkole:)))))))))))))))))))

Eleonora, ja właśnie wczoraj sobie czytałam.. I jestem przerażona, haha naprawdę, to co piszą to Uh... Ale szczerze mówiąc jak czytam o swoim(Patrycja) to też jakieś 95% się zgadza.. Więc nie wiem co myśleć :D ale imienia nie zmienię, chyba że na połówkowych się dowiem,że coś mu tam odpadło i jednak będzie Amelka. :P

Marcel ❤ 49 cm 2190g / 17.08.18 10:52
https://www.suwaczki.com/tickers/dqpr2n0afhk5kkpj.png

Igor ❤ 50cm 2700g / 25.01.20 11:31dqpr2n0a7xyod35i.png

Oj tam. Co za różnica co tam piszą;) ja jestem Agnieszka a nas jak psów... sama znam chyba z 10 i każda inna :D tak jak dopisują do imion kolory, kamienie czy liczby. Takie tam głupotki :)))

Zaszalałam i zrobiłam zamówienie na butelki, przewijak, smoczki i odrzuciłam kolorową pieluszkę tetrową, żeby wyszło 150zl i darmowa przesyłka hihihi. U przyjaciółki już czeka otulacz muślinowy (kupiła bezpośrednio u źródła). Do tego te kilka ciuszków ostatnio to chyba wystarczy na ten miesiąc;)