Skocz do zawartości
Forum

Październikowe mamusie 2016

AnAd

Rekomendowane odpowiedzi

EmMadlen
Ja ogolnie malo spie,ale przez cala ciaze nie snilo mi sie nic ciazowego. Ty to powazny sen z tym czopem!
Pisalas wczesniej z tymi ciastami,ale myslalam,ze tak na noc pieczesz cos dla siebie bo Ci sid zachcialo. Ja kocham serniki,ale te pieczone:-)

Tak sie zwijalam z bolu,ze moj masowal wzgorek przez pol godz i ulzyl mi. Juz nie boli.
Wlasnie zjadlam paprykowe pieczywo ryzowe i precla:-((

agitsguciop Piękne zdjęcie! Zazdroszczę, że tak ślicznie wyglądasz w ciąży :) Mój całokształt wyjątkowo nie wyjściowy jest, do tego brzuch kwadratowy, nawet pamiętać tego nie chcę :)

Mari83 Wielkie gratulacje! Dużo zdrówka, odpoczywajcie i wracajcie szybciutko do domku :)

Ale narobiłyście mi smaka na sernik.. Też dzisiaj chyba coś upiekę, bo pogoda jakby bardziej znośna, bez upałów :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s2n0ak4fq60ai.png

Ja dziś znów nieprzytomna, a pasowałoby posprzątać. Do 24.00 pracowałam ubranka małego tak mnie zmobilizowałyście... A niestety chłopcy dziś wstali po 6 i trzeba bylo niestety wstać bo mąż wyjechał służbowo. Ale już mi parę rzeczy tylko zostało do prasowania i będzie gotowe. Teraz tylko wyzbierać to wszystko do torby... Mam nadzieję że w tym tyg to zrobię ;) Miłego weekendu dziewczyny! Przynajmniej upału nie ma, tyle że ma dziś lać.

Ja juz po sniadanku. Raze spalam ze 2godz. Krew z nosa leci. Czekam az moj wstanie i zabierze sie za remont,a ten gnije. Ja bede prasowala niedlugo.

Ciasto moze i mam chec zrobic,ale nie bede bo....tyje od tych slodyczy i moj tez tak nie chce ciagle ich wpychac. Juz i tak wygladam konkretnie.

Jedyne co mam chec i jest dla mnie proste to jablecznik...przypieka mi sie troche,ale jest niezle:-)

Jezusiu, jaką miałam okropną noc dzisiaj. WSZYSTKO mnie bolało. Kręgosłup, krocze, dół brzucha, więzadła na brzuchu, cycki... jakaś tragedia. Kreciłam sie jak naćpana. To na lewy bok, to na prawy bok, to na wznak, to znow tak i tak. Poobkładana poduszkami z kazdej strony, a żeby zrobić "przewrot" to cała wyprawa. Jak już się wygodnie ułożyłam to ciach!!! Kopniak w pecherz.. i dawaj biegiem po omacku do wc. :-\ i znów się pół godziny układałam. Jak juz czułam,że zaraz zasne to zza okna rykowisko jeleni!!! Maaaaasaaaaakraaaaaa. Później kot przyszedł i "miauu, miauuu" . Jak juz nad ranem bylam wykończona, napilam sie wody i wtedy balanga- synek w brzuchu zaczął aerobik :O ogółem spałam może ze dwie godziny. Teraz chodze jak zombie. :-\

" ciąża to cudowny okres"

agitsguciop a to cos nie jest tak jak by przyklejone do materaca? ja bym tego nie prala, bo wyglada na taka flizeline, a to sie zniszczy w praniu.

Ja juz mam dosc, wczoraj znowu 2godz silnych i regularnych skurczy, a pozniej nic. Plakac mi sie chce i juz nie daje rady. Na dodatek ciagle chce mi sie pic i pozniej mam taki brzuch ze nie moge sie ruszyc.

http://www.suwaczki.com/tickers/relgtv73qq58mc2l.png
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3dqk3leg3crmo.png

Mari83 - gratulacje!!! Skoro Ty juz, to moze tetaz czas na mnie? :)

Ja juz u siebie w domku. Wczoraj rano jechaliśmy z mężem do mojej mamy i brata, bo potrzebowali pomocy męża mego. Cos tam moj brat remontowal, jak to na gospodarstwie. Niby tylko 70km od nas, ale jednak zdecydowalismy wrocic dzis. Ja się czuje duzo bezpieczniej wiedzac ze jestem w domu i mam szpital pod ręką :)

Czuje sie dziwnie. Ból jak na okres, ciagniecie w pachwinach, bol w kroczu, no i to twardnienie brzucha. Czasami mam go tak twardego jak kamień. Skurczy nie ma albo po prostu sie na nich nie skupiam :) poki nie sa regularne :) na szczescie dzis juz jest ten dzien, kiedy moja gin mówiła ze moge rodzic :) wiec chyba wykorzystam meza :D ale najpierw spakuje torbe ! :)