Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe maluszki 2016

Gość Dżastaa

Rekomendowane odpowiedzi

Babyjago kciuki trzymane, pewnie to nie pora na to ale pisz do nas!
Mimina dziekuje za info,mam nadzieje ze wyrobie sie z tym bo się wkurw....fakt ze mam uszkodzony kciuk i niemam pełnej sprawności w dłoni przez to,mój niemąż złożył,wiec mam nadzieje ze z wózkiem ok, bede musiała poćwiczyć:/

http://www.suwaczek.pl/cache/0636c7f1be.png

Jola AN tez tak miałam ostatnio...nie ma jak "skakać" wokół kogoś komu najchętniej podałabyś "czarną polewkę" hehe ale wszystko do przeżycia.
Ja czekam aż sernik ostygnie a kaczka w piekarniku, jeszcze 2h . Trochę posiedzielismy na werandzie bo było piękne słońce, takie leniwe święto i super.
Bardzo się martwię o Babyjagę. To Mała psikus zrobiła...mam nadz że opanują sytuację, żeby wszystko się odbyło wg planu.

Wody plyna, rozwarcie na jede npalec, skurczowbbrak. Jade karetka do innego szpitala gdzie sa kardiolodzy dzieciecy. Dostalam zastrzyk na pluca jutro drugi. Rodzimy dzis jutro najpozniej pojutrze i potem kareta albo samolotem do lodzi. Modlcie sie dziewczyny za mala.
Dagmara, bede na kamienskiego za chwile mozesz mnie odwiedzic hihi.
Jezu jak sie boje ;-)

Babyjaga trzymam mocno kciuki!!! Ale mnie zaskoczyła ta wiadomość. Co do dojrzałości naszych dzieciątek to pisałam to z perspektywy mojego 35 tygodnia ciąży i tego,że mój ginekolog mówił,że dzieciątko "już gotowe". Tylko taka prawda,że ja już jakiś czas temu dostałam sterydy, więc i płuca gotowe. Moja koleżanka w ubiegłym roku urodziła zupełnie zdrowe dzieciątko właśnie w 35tyg.

Babyjaga trzymamy kciuki za dzielną małą wojowniczkę z charakterkiem jak widać. Mi lekarz w 34tc jak mnie badał mówił że płuca dojrzałe na tyle ze sobie poradzą. Koleżanka 2 lata temu urodziła córeczkę w 28tc. Mała ważyła 1kg sterydy dostała późno bo 2dni przed porodem. Mieli ciężko 2,5 mieś. w szpitalu. Dzisiaj mała śmiga do żłobka bo nie mieli wyjścia. Nie odbiega strasznie od rówieśników. Poza tym podobno dziewczynki są silniejsze.
Daj znać jak tylko będziesz mogła.
Trzymaj się.

Leze na pieknej sali do porodow rodzinnych o nazwie "jesien" podlaczona do kroplowki z magnezu i ktg. Mala wcale sie nie pacha, tylko te wody. Boje sie bo chcialam w lodzi ale jestem spokojna. Obok kobieta wlasnie wypchala z siebie wrzeszczace dziecko, a teraz druga wypycha :-). Jezuuuu.
Wstalam po sos do obiaxu do lodowki i chlup, spokojnie dopakwalam torbe, dojadlam obiad, wezwalam taxi, obdzwonilam O.D.M. (chcial mnie do lodzi zawozic:-) ciagle pisze, ze bedzie dobrze, wierze mu jak nigdy) i mame. Pelen luz, tylko wypieki na twarzy..
Mialam zrobic manicur wieczorem... nie odkladajcie juz niczego na potem...
Pozdrawiamy Was, czuje Wasza energie. Bedzie dobrze. Musi byc!!!!

babyjaga siedzę z szczeną na ziemi. Zaszokowałaś mnie kobitko! Trzymamy mocno kciukasy za Ciebie i malutką!
teraz do mnie dotarło ile rzeczy do zrobienia jeszcze..
Informuj nas na bierząco! :)
wszystkie forumowe ciotki czekają na malutką czerwcóweczkę ! :)

my mamy wózek z Anglii, obaby zezu 3w1. dostaliśmy go z prezencie :)
nie jestem całkowicie przekonana do niego, chcę zobaczyć jak będzie się jeździło. jak źle to kupimy coś innego :)

spacerowałam sobie dzisiaj po sopockim molo, cudowne słoneczko! :)