Skocz do zawartości
Forum

Co dziś robicie na obiad?


Ann

Rekomendowane odpowiedzi

Radośc oczywiście kochana ;)

kupujesz większą pierś
nacierasz przyprawami
ja natarłam przyprawami do indyka, cynamomen, i do pieczeni ( mozna też nadziać go śliwką )
odstawiasz na 2 godz
potem na patelnie aby się zarumienił a każdej strony
cały sosik z puszki po brzoskwiniach wlewasz do naczynia i przekładasz tam podsmazonego indyka.
dusisz

potem miksujesz brzoskwinie i mieszasz z sosem z pieczenia
przyprawiasz do smaku

mniam ;)

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×
×
  • Dodaj nową pozycję...