Skocz do zawartości
Forum

Październikowe maluchy 2015

Rekomendowane odpowiedzi

To chyba coś z ciśnieniem albo układ planet, bo mój od 2, 5 mies mąż tak dał wczoraj dup... że szlak mnie trafił. Napisał mu kartkę, że jak przemyśli to niech przyjedzie zapłakana wsiadłam w samochód, bo miałam wizytę i zostaję u siebie. Gdzie ci mężczyźni. ?. Prawdziwi tacy ...

Na marginesie w rosmanie jest promocja Loveli 18 zł za 1, 8 kg

Amadeo, wiem co czujesz. Przeryczałam niejedna noc. Tylko ten mój to znów pracowity chłop, tylko bardzo lubi na żonę narzekać. Taki typ. Ale mój teść tez taki. A tesciowa w ogien za nim skoczylaby. Tylko boli jak czlowiek nieba przychyliłby mu, a on wtedy powie ze i tak Twoja praca nie warta nic. I on taki mało uczuciowy.

Nasza córeczka Pola jest już z nami. Urodziła się 3.10.2015 o 23:55, waży 2870g i ma 54cm długości.

Lupinka powiem ci, ze lipa goni lipę ale nie chce mi się pisać. Nie ze względu na tą sytuację tylko mam tel do pisania bo walczę ze zgryzliwym dzieckiem. :) w sumie to trochę to olewam i dzisiaj np szlifowalam... nie nie meble -stronę /bloga:) 9 h przy komputerze i mam dość.

Madzia3 my to chyba z racji imienia mamy blisko do siebie. I też mam swoje widzi mi się co do zakupów, ale Magdy takie już są. :)

Zajrzyj do nas! Www.milkii.pl :)

Maja85
Magdalena3, mamy chyba ten sam termin porodu :) ja mam 16.10.

Ja mam na 29.10 ale ze bede miala CC w 38tyg. to wychodzi jakos wlasnie kolo 16 :D

Ja rowniez mykam, doczekalam sie mojego.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Co do becikowego to ja dostałam zaświadczenie tydzień po porodzie od gin amaz załatwił to sam i w KRUS ie i w mopsie także nie mogło być aż tak trudno skoro ani razu mnie nie ciągnął ze sobą.

Kaszka, ja wszystko rozumiem i nie chodzi mi o pierwszy wpis,ale stwierdzenie że forum nie jest po to by toczyły się tu 'trudne sprawy '. Niezbyt ładnie to zabrzmiało, bo każdej z nas fajnie jest znaleźć tutaj odskocznie i dać upust nerwom. Bo gdzie indziej?

Zajrzyj do nas! Www.milkii.pl :)

adonis_25
Lupinka powiem ci, ze lipa goni lipę ale nie chce mi się pisać. Nie ze względu na tą sytuację tylko mam tel do pisania bo walczę ze zgryzliwym dzieckiem. :) w sumie to trochę to olewam i dzisiaj np szlifowalam... nie nie meble -stronę /bloga:) 9 h przy komputerze i mam dość.

Madzia3 my to chyba z racji imienia mamy blisko do siebie. I też mam swoje widzi mi się co do zakupów, ale Magdy takie już są. :)

Szlifuj,szlifuj już nie mogę się doczekać :D

http://s7.suwaczek.com/201510277445.png

A ja tu jestem od niedawna, ale czytałam Was. Zarówno "trudne sprawy" jak i ciążowe tematy mi pasowały. Siedzę w domu od kilku miesięcy, rodzinę mam daleko, a mąż w pracy, więc rozumiem potrzebę wygadania się choćby na forum, gdzie już trochę czasu się "znacie". Któraś z Was napisała, że nie da się w życiu lubić wszystkich i to prawda, przekłada się też na forum, ale należy się tolerować :-).
Widzę, że temat facetów wrócił. Załamanie pogody siada im chyba na mózgi. Mój nie jest w sumie, aż taki zły, ale wszystko mnie w nim w tej ciąży irytuje. Znosi to nawet dzielnie, tylko biegać zaczął :-D. Zupełnie nie wiem czemu :-p

http://www.suwaczki.com/tickers/7u22k0s3z5728mke.png

A ja mam temat z innej paki. Myślała któraś nad sesją ciążową?Albo któraś z mam robiła takową?

Mam ciotkę fotografkę i w połowie sierpnia będzie miała czas i chyba się skuszę na te fotki :) Tylko nie wiem jak mojego zaciągnę, bo już kiedyś przy okazji zdjęć chciałam go zabrać to nawet wołem by się nie dało.
Jak przeglądam takie na necie, to niektóre są cudowne

Paula ja mam lekarza z Jaczewskiego i tez poczatkowo myslalam zeby tam rodzic, ale "kusi" mnie tez Staszic tylko tam o tyle gorzej, ze wiecznie miejsc nie ma i albo lezy sie na korytarzu albo odsylaja do innych szpitali :(

SheViolet ja sie bardzo nad tym zastanawiam ;) mamy na scianie zdjecia slubne i chcialam do tego dodac zdjecia "z brzuszkiem" a potem juz zdjecia Antoska.

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5e8l9cwgv2.png

......tyle się napisałam i ucięło...głupi telefon....przeszłam na kompa :P
Jay jeszcze raz - super fotki :D
ZjemCiMiska wszystkiego najlepszego ;)
"trudne sprawy" .....poważnie do tego wracamy ?! forum jest od spraw dot. ciąży, wymiany doświadczeń, żalenia się, gadania o dupie maryni, gadania o seksie, pośmiania się i miliona różnych innych tematów....więc niektóre niech zluzują poślady, omijają nieciekawe wg nich tematy, sorry ale z tymi zarzutami i fochami to mi trochę mentalnością nastolatki przypominacie...oj dziewczyny....
Adonis żal się jeśli tylko czujesz potrzebę i ma ci to ulżyć, bo powinnyśmy cię wesprzeć....Niuśka a pisz sobie wielkimi literami jak lubisz caps lock :P i się nie przejmuj (chociaż pewnie się nie przejmujesz, bo ile ty masz lat, żeby takie głupoty cię ruszały :P
Fachowe porady specjalistów dot. ciąży i tylko ciąży można znaleźć w wielu książkach. Jest ich masa np. w empiku, zapraszam też do bibliotek :)
z innej bajki Marysia tak strasznie mnie kopie, że aż boli....któraś z was pisała aż o bólu żołądka z tego powodu....współczuję, ponieważ mam dzisiaj to samo :/

Dziewczyny, Pytanie calkowicie "nie ciazowe":P
Maz ma w sierpniu urodziny, jako ze wydatki sie pietrza (zmiana auta, kupno mebli dla dziecka, wyprawki, wozka itd zreszta same wiecie najlepiej!) nie robimy sobie prezentow urodzinowych. Ale chcialam mu chociaz upiec tort "z prawdziwego zdarzenia" :P i tu moje pytanie- znacie jakies dobre i sprawdzone przepisy na pyszne torty? Uprzedzam tylko, ze biszkopty wychodza mi super, ale masy zawsze spierdziele ;( nie mam cierpliwosci... Dlatego super by bylo jakby tort nie byl mega skomplikowany.
W podziekowaniu wysylam kawalki do sprobowania! Hehe :D

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5e8l9cwgv2.png

justyna12315
sheViolet ja sobie swoją "zarobiłam" :) zrobiłam kolczyk fotografce amatorce a ona w zamian ma mi zrobić sesję brzuszkową jakoś w sierpniu właśnie. Czekam na większy brzuch. Mój też nie przepada za zdjęciami ale skoro brzuszek będzie w roli głównej to nie ma nic przeciwko :) przygotowujesz się jakoś? w sensie strój? tło czy plener?

Bedzie plener na pewno, a z ciuchow to musze gdzies w lumpie upolowac jakis duzy tiul albo cos w tym stylu, bo strasznie mi sie podobajs takie na wietrze. No i na pewno bd chcuala kilka "z jajem" z waga, cm itp. :)

Właśnie miałam rozmowę z siostrą odnośnie malowania w domu. Ona każe mi się pakować i przyjechać na kilka dni do niej, na okres remontu, ale nie wydaje mi się , żeby była taka potrzeba, ja nie przebywam w ogóle w tym pomieszczeniu, nie będę miała bezpośredniego kontaktu z farbą, poza tym to nie jakieś farby olejne, które mają dużo substancji toksycznych m.in. ołów. Drzwi zamknięte, okna pootwierane, poza tym nie wyobrażam sobie zostawić tego majstra tu samego z kluczami do mojego mieszkania na kilka dni.

http://www.suwaczki.com/tickers/7u229jcgxa2l6kfr.png]Tekst linka[/url]

sheViolet
justyna12315
sheViolet ja sobie swoją "zarobiłam" :) zrobiłam kolczyk fotografce amatorce a ona w zamian ma mi zrobić sesję brzuszkową jakoś w sierpniu właśnie. Czekam na większy brzuch. Mój też nie przepada za zdjęciami ale skoro brzuszek będzie w roli głównej to nie ma nic przeciwko :) przygotowujesz się jakoś? w sensie strój? tło czy plener?

Bedzie plener na pewno, a z ciuchow to musze gdzies w lumpie upolowac jakis duzy tiul albo cos w tym stylu, bo strasznie mi sie podobajs takie na wietrze. No i na pewno bd chcuala kilka "z jajem" z waga, cm itp. :)

Fajny pomysł z tiulową spódnicą :) Też lubię takie klimaty z "jajem". Zazwyczaj wszyscy robią słodkie i na jedno kopyto, są one ładne ale nijakie.

sheViolet ale masz wyobraźnię! :) extra pomysły, ja myślałam nad jakąś ładną maxi (bo cellulit mało fotogeniczny...) ale co z górą jakiś top? muszę poszukać jeszcze inspiracji na internetach :)
Iza ja też bym chyba nie zosawiła domu pod opieką obcego. A farby teraz naprawdę nie są aż takie toksyczne, spaliny wdychamy codziennie i żyjemy.
Aśka polecam Ci stronkę Przepisy Joli babka piecze i gotuje różne cudeńka. Fajne domowe przepisy i na pewno na tort też będą.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5shdgejk704zuf.png