Skocz do zawartości
Forum

Październikowe maluchy 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny ;) śliczne jesteście jak laleczki :*
Aska jedź nie marudź później będziesz miała mniej czasu i chęci.
Kasiek trzymam kciuki cały czas a sama mam takie huśtawki że podziwiam Cię za wytrwalość będzie dobrze!
10Kowa nie analizuj tyle ;) dbaj o siebie i będzie dobrze ;)
A co do brzucha to ja cały czas mam bardzo nisko a mała główką do dołu ostatnio nawet zauważyłam że przy kucaniu albo siedzeniu na wc że wywiera taki nacisk na pochwę jakby miała wypaść... Aż się przestraszyłam a mój lekarz na urlopie i nie wiem czy to normalne...
Do dziewczyn z Wrocławia, Borowska tak zawalona że w 2os. sali po 3 leżą... Nie wiem jak z tą rejonizacją bo to jednak nasz rejon więc przyjęli bez gadania. A co najlepsze mojej siostrze 11kg po porodzie zeszło tyle miała wód. A łącznie ze 30kg przytyła

http://www.suwaczki.com/tickers/km5shdgejk704zuf.png

Izabela123
też miałam jechać na spływ kajakowy w niedziele ale trasa to 36 km w dość ciężkich warunkach. Ale dopadło mnie zapalenie krtani. Był to wypad ze znajomymi w większym gronie,mąż sam pojechał. W kajaki wsiadali o 9 a dopłyneli o 8.30. Cieszę się,że nie popłynełam pomimo choroby,pogoda tragiczna,żadnej chmurki na niebie, skwar niesamowity,a tam zero cienia praktycznie. Mi to akurat każdy odradzał,położna jak usłyszała to zapytanie na temat kajaków to spojrzała wilczym wzrokiem, stwierdziła,że lepiej níe ryzykować. A tam faktycznie w ogóle zasiegu jak by niedajboże coś się stało to łąki potem lasy,odludzie. Ale trasa np na 5 km fajna sprawa,oczywiśćie jesli partner wiosluje a my odpoczywamy:-)

ofeliaa
Dzien dobry Dziewczyny ;) ja na razie nie inwestuje w laktator, ale mam taka gruszke do pobudzania laktacji ;)

nie uwierzycie, ale w rossmanie poproszono mnie do kasy mimo 3 dlugich kolejek ;)

Drozdzowka jak tam maz?
dajesz rade?

Co do materacykow ja kupuje nowy , ale zrezygnowalam z planu na kokos pianka gryka i kupuje piankowe :)

Dzięki, mąż coraz lepiej.
Ja coraz gorzej, ale to kwestia codziennych wycieczek rano i po południu żeby odwieźć i odebrać Tośka na autokar na półkolonie żeglarskie. Jeszcze tylko dziś wieczorem i jutro 2 razy i zamierzam odpocząć. Przespie całą sobotę - taki mam plan. Chłopcy będą zdani na suchy prowiant :D

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3k6ia03ztj.png]Tekst linka[/url]

Aska123
Paula moj Antek tez 1,5kg w 28tc :) koniecznie daj znac ile Twoj bobasek wazy po wizycie i ktory dokladnie tc masz :)

Dziś zaczął lecieć 33 tc czyli mamy dokładnie 32 tygodni :D
Mam nadzieję, że moje 'wspaniała' Pani doktor pofatyguje się do zrobienia usg i dowiem się ile waży teraz ;)

Witam w ten słoneczny dzionek! :)
Dzisiaj w nocy obudziły mnie (i przy okazji narzeczonego) długie bolesne skurcze... Czułam się jakbym miała zraz urodzić tak wszystko w dół mi schodziło.. Jeszcze dosłownie parę minut wcześniej totalnie zaspana byłam w toalecie , to jak dostałam tych skurczy to się zaczęłam zastanawiać czy robiłam siku, czy może mi wody zaczęły odchodzić... Taki strach.. Na szczęście po paru minutach się uspokoiło kiedy mój mi rozmasował podbrzusze i krocze a mały już po kilku chwilach (widocznie przestraszony) kopał mnie po wszystkim co się dało. Było czuć nawet że sobie pływa, także się uspokoiłam.. Poczekam do poniedziałku do wizyty, no chyba że to się powtórzy, wtedy na nic nie będziemy czekać... Do końca nocy nie spałam.. Myślałam o tym czy nie zacząć pakować torby do szpitala i o tym ile rzeczy mi jeszcze z wyprawki brakuje.. ;)

magalena3 dzięki za linka, chyba też pojadę kupić ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/p19udqk3ygoj4oht.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5euxfrmqfx.png

Witam was dziewczynki, ja dzisiaj mam to wspomniane usg.
Poniżej zdjęcie mojego wielorybiego brzucha :)
Dziewczynki czy ten kocyk z biedronki jest akrylowy taki mega gruby? Bo te na allegro z Disneya są bardzo grube my korzystaliśmy zniego zamiast śpiworka na zimę i małemu było ciągle gorąco w nim, nawet w Górach jak byliśmy?

monthly_2015_08/pazdziernikowe-maluchy-2015_33811.jpg

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3vfxm8wxbokdg.png[/url]
http://www.suwaczki.com/tickers/eoc9299o9rzqtl1m.png[/url]

Fajnie ze sie przydal link :) Ja kupilam z klapouchym ale wachalam sie nad tym z kubusiem i tygryskiem jeszcze.
Kocyk nie jest taki bardzo gruby. ALe szczerze myslalam ze bedzie cienszy wiec jak dla mnie jest akuratny. A i pisze ze to 100%poliester.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Czesc Dziewczyny! Maaaasakrunia jak duszno!!! Nie ma czym oddychac!
Mnie od 3 dni mecza pojedyncze skurcze, niby te przepowiadajace moga sie pojawic ale sama nie wiem. Troche mnie to stresuje, zwlaszcza ze torby nie mam wcale spakowanej do szpitala! Zamowienie w gemini czeka na koniec sierpnia. To jeden skurcz w ciagu dnia ale odczuwany juz bolesnie, macie cos podobnego? Wczoraj probowalam wrzucic zdjecie brzuchola ale net w kompie mi nie dzialal, sprobuje dzisiaj, jednak jak patrze na wasze slicze brzuszki to szkoda wstawiac ;-) a i nie wszystkie sa wysoko, czyli nie jestem jakos odbiegajaca od normy z tym niskim brzuchem.
Do Biedronki skocze po szkole rodzenia, moze jeszcze beda te kocyki. Ide gotowac obiad, moze sama sie nie ugotuje! Dzisiaj kapustka z koperkiem i z marchewka, same witaminki.

A propo kolejek. Dzisiejsza sytuacja. Dwie kasy otwarte. Ludzi multum. Ale oczywiscie nikt nie przepusci. Bylam z bratowa i szlam w jej strone i pytam sie tak na glos czy nie ma tu jakiejs kasy pierszenstwa?? Wtem zjawila sie pani i zaprasza do kasy nr 3 a wiec bratowa ze miala wozek zaraz przy to wjechala a stara babcia za nia i stary dziadek przed nia co stali nie mieli zamiaru mnie wpuscic i jakbym sie nie odsunela to by mi brzuch zgnietli bo nawet moje oburzenie ich nie ruszylo ze ten pierwszy koszyk co wjechal to moj i ja z nia jestem to i tak sie nie ruszyli zeby mnie wpuscic. Wtem moja Madzia mi na ratunek i zapytala grzecznie czy nie widza ze ja w ciazy jestem ?? To laskawie mnie przepuscili...
Zabic to malo.....

Ponizej dorzucam zdjecie kocyka i nas :) wyciagnelam aparat :D
AAAAle mam reke jakis gruby, obwisly flak :P

monthly_2015_08/pazdziernikowe-maluchy-2015_33814.jpg

monthly_2015_08/pazdziernikowe-maluchy-2015_33815.jpg

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

ja nie wiem jak dojade dzisiaj do lekarza... miejski jedzie jakies pol h, a jest taaaaaaak duszno... jeszcze z mojej wsi to stare rupiecie ZTM puszcza, gdzie "klima" to małe okienko, które nigdy nic nie daje :( a jadę o 14.00 więc największe korki się zaczynaja, no i zaraz po najwiekszym słoncu...
musze się zaopatrzyć w wodę i cierpliwość...

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5e8l9cwgv2.png