Skocz do zawartości
Forum

Październikowe maluchy 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zobaczyłam ze niektóre z Was pod biustem czują, a mi do biustu brakuje ze hoho to aż zaczęłam czytać co zrobić, żeby się dziecko odwróciło, ale jak piszecie że też tak nisko czujecie to się uspokoiłam troszkę. U mnie w okolicy pepka to jest najwyżej, ale itak przeważnie jest z 5cm pod nim.

Gość 10kowa mamusia88

Dziewczyny moje kochane,bylam na IP i mialam badanie,lekarz powiedzial ze wszystko jest ok;) krwawienia nie widzi i serduszko juz bije;) jestem przeszczesliww,mdlosci przybywajcie kiedy chcecie;) meczycie mnie w nocy,rano umieram wrecz,popoludniu meczcie mnie i wieczorem i zawsze,ale moja Istotka zyje;) dzieczyny dziejuje za wsparcir,dzieki Wam pojechalam dziekuje;);****

10kowa to wspaniale! cieszę się razem z Tobą :) Widzisz, a tak to byś się zamartwiała. Dbaj o siebie i nie biegaj!
Usagi ja też czuję dość nisko, moja macica jest niewiele powyżej linii pępka narazie. Czasami w pęcherz przywali :) Myślę, że jest ułożony poprzecznie, w poniedziałek się dowiem.

http://www.suwaczki.com/tickers/7u229jcgxa2l6kfr.png]Tekst linka[/url]

10kowa gratulacje,super, że wszystko ok, tylko na takie wiadomości czekamy.
Co do wózka to mi ostatnio facet w sklepie namieszal w glowie. Miałam upatrzony riko nano a on mi polecił neo style. Cenowo jest to samo ale ten drugi jest 2kg lżejszy i w sumie bardziej wyposażony. Dodatkowo ma gwarancję na 3 lata,ktora obejmuje felgi i koła. W gratisie do wózka jest drewniane łóżeczko.

http://s7.suwaczek.com/201510277445.png

10tkowa super cieszę się razem z tobą nawet nie wiesz jak bardzo:-)
Ja mojego małego czuje po całym brzuchu i w pęcherz uderzy i w zebra także nie mam pojęcie od czego to zależy :-)
Niuska Ja popalalam przed ciążąale od kiedy zaszlam to ani jednego ddużo wymiotowalam na początku i sam zapach mnie odrzucal zresztą do tej pory tak jest:-)

http://www.suwaczki.com/tickers/oar8csqv4iurl55q.png

10kwoka jak czytalam twoj wpis to az mi sie buziak sam usmiechnal :) ciesze sie razem z Toba i pamietaj oszczedzaj sie bo jak nie to dostaniesz lanie :D

Jesli chodzi o wozek to my juz mamy musze go tylko rozbroic i poprac,jest to 3w1 wiec fotelik tez a spacerowke zdarze.

Ja majac na mysli ze dzidzia kopie juz pod zebrami mowie doslownie, bo jak sie zaczynaja zebra na dole to czuje jak sie tam rozpycha ale to przewaznie jak jem na siedzaco przy stole, na krzesle bo wtedy nie w takiej luznej pozycji tylko jak to na krzesle, sztywno.
A takto to wszedzie kopie.... ciezzko mi okreslic gdzie dokladnie bo za kazdym razem gdzie indziej...
Moze blizniaki beda i dlatego :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Usagi86
Jak zobaczyłam ze niektóre z Was pod biustem czują, a mi do biustu brakuje ze hoho to aż zaczęłam czytać co zrobić, żeby się dziecko odwróciło, ale jak piszecie że też tak nisko czujecie to się uspokoiłam troszkę. U mnie w okolicy pepka to jest najwyżej, ale itak przeważnie jest z 5cm pod nim.

No moja właśnie na takiej wysokości "kopie", a raczej się rozpycha, bo wydaje mi się, że to główką wyciska te górki na brzuchu, tym bardziej że wg. usg siedziała pośladkowo.
Wydaje mi się, że w nocy się przekręciła poprzecznie, bo obudziło mnie kotłowanie w brzuchu, a potem rozpychała mi brzuch na boki, z prawej strony czułam coś większego, jakby głowę, a z lewej takie mniejsze punktowe bardziej, jakby stópki :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/7dr3e5c.png

amadeo3
Daga81 a coś bliżej bo ja nie w temacie jestem z tą bakterią,ale z 2 strony jeśli coś jest rzeczywiście na rzeczy to chyba byłby zakaz kąpieli?

Na Onet był dzis artykuł. Nie mogę wrzucić linka bo z Tel pisze. Tytuł Sanepid ostrzega przed groźną bakterią w Bałtyku

Nasza córeczka Pola jest już z nami. Urodziła się 3.10.2015 o 23:55, waży 2870g i ma 54cm długości.

~10kowa mamusia88
Dziewczyny moje kochane,bylam na IP i mialam badanie,lekarz powiedzial ze wszystko jest ok;) krwawienia nie widzi i serduszko juz bije;) jestem przeszczesliww,mdlosci przybywajcie kiedy chcecie;) meczycie mnie w nocy,rano umieram wrecz,popoludniu meczcie mnie i wieczorem i zawsze,ale moja Istotka zyje;) dzieczyny dziejuje za wsparcir,dzieki Wam pojechalam dziekuje;);****

Bardzo się cieszę! Dobrze że pojechałaś. Gratulacje! Teraz odpoczywaj i dbaj i siebie i maleństwo. Pierwszy trymestr najważniejszy.

Nasza córeczka Pola jest już z nami. Urodziła się 3.10.2015 o 23:55, waży 2870g i ma 54cm długości.

Ten artykuł już z 3 tygodnie temu widziałam i to samo było w zeszłym roku. I w dużej mierze się tylko pojawiają. Z całego artykułu więcej jest na temat globalnego ocieplenia, i tego że temperatura morza ociepliła się o 0.xxxxx stopnia C niż o bakterii. Myślę, że nie ma co siać paniki, bo gdyby coś sanepid zakazał by kąpieli przecież, nie dziewczynki ? :)

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3vfxm8wxbokdg.png[/url]
http://www.suwaczki.com/tickers/eoc9299o9rzqtl1m.png[/url]

Gość Niuśka32

...ja przed popalalam...2-3 dziennie,
ale potem już mi tak śmierdziało, że odstawiłam....
moja koleżanka dr chemii ;)
mówi, że organizm sam wie co mu potrzeba,
albo tego nie przyjmuje, albo zwraca....
i tak to działa, bynajmniej u Mnie...:)

Gość 10kowa mamusia88

Dziewczyny,jestescie przecudowne:*** i to naprawde dzieki Wam pojechalam;** sama bym sie nie odwazyla,a nikt inny by mnie nie namowi,bo...mieszkamy sami w a poza tyn jeszczr nikt nie nie;) wiecie co? Jestem na 3 forach-to,ciaza po poronienuu i lutowki 2016 i powiem Wam,ze Wasze forum pobija inne na kolana,dziewczyny jestescie jedyne w swoim rodzaju wiecie? Naprawde,a ja chce tu byc z Wami i caly pazdziernik bede zasiskala za kazda z Was kciuki przy porodzie,moja aniolkowa kruszynka bylaby na swiecie 24 pazdziernika,ale gdy nosze pod serduszkiem znowu malenstwo,to nawet tak tego nie odczuje;) dziekuje Wam za porady,dzieki Wam i tylko dzieki Wam dzisiaj pojechalam po dibra nowine do szpitala;***

10kowa niech rośnie jak na drożdżach i zdrowo!

karola22 mój mąż wyjechał w lutym i wraca we wrześniu. Wiem jak boli takie rozstanie, bo widzieliśmy się w maju przez tydzień a potem nie mogłam przez miesiąc się ogarnąć. Teraz już lepiej, ale wiele łez poleciało. Widzę że Ty też odliczasz na suwaczku wielki powrót :)

Powiedzcie mi proszę, jak długo czeka się na wynik glukozy? Czy któraś robiła odczyn Boomslanga? :) a i ile kosztują badania?:)