Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

Czyżby Pani Alfa zatesknila za praca?? :) Ojjj powiem Tobie kochana,ze 3 dni dopiero a ja juz poszlabym na urlop. Jestem mile zaskoczona,bo nikt nie zadaje niewygodnych pytań.Co prawda z osobami które wiedza mam raczej kontakt tel,ale mimo wszystko.
Alfa kochana a jak Ty się slonce czujesz?Córa pcha się juz na swiat?:)

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart:

Alfa kochana powiedz mi,może się orientujesz.Dostalam zakaz kąpieli iiiii....nie pamiętam na jaki czas :/ Po zabiegu jestem juz 22 dni,chyba mogę juz wejść w wanne z uteskniona cieplna woda co? A swoja droga wlasnie uswiadomilam sobie ze to juz 22 dni.... :/ Dobrze,coraz bliżej zielonego swiatelka!!

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.

Kurde Nietoperek nie orientuję się, ja mam kabinę więc nie pluskałam się i nie była mi ta wiedza potrzebna :D
Do ludzi mi się chce baaardzo, czas jakoś leci, jest się jakoś zorganizowanym. A teraz to co - wstaję rano, siadam przy kompie, odpalam forum, jem śniadanie i... myślę sobie - posprzątam, zrobię obiad.. Za chwilę chce mi się spać i ochota ucieka :D Tak chociaż bym musiała iść do pracy, a tu doopa :D

Poza tym nie śpię w nocy, mam strasznie suchy nos, aż oddychać nie mogę :/ Muszę wreszcie kupić nawilżacz powietrza. Jutro mam wizytę i się dowiem co i jak u mnie na dole :D Młoda skacze, fika :smile_jump:

No zielone światełko i do roboty :)

Koliberku jeśli lubisz swoja prace to najważniejsze,a wiem ze lubisz i to bardzo bo juz nie rad dawalas na to dowód swoja wiedza :) P.S.uśmiecham się po czarodziejska książkę NT przypraw!!:D a co masz NAJFAJNIEJSZE,to ze jesteś ze swoim bablem. U mnie w pracy jest teraz taki zapindrol,każdy trzesie się o swoje miejsce dziewczyny nie maja czasu dla swoich dzieci.Wychodze z domu przed 8,wracam o 17,18...Do tego dużo jezdze autem,wiec jak otwieram drzwi do domu to autentycznie nie wiem jak się nazywam....
Muszę dziś wziac kąpiel!Zrelaskowac się. I jak tu starać się o bejbi jak tyle stresu i nerwów w kolo :/

8 t.c.

Zapomnialam dodać ze później mam jeszcze na minimum godz,półtorej dzień w dzień pracy na kąpie wiec czas dla siebie mam zwykle po 21 kiedy marze juz tylko o śnie.Plusem tego jest,jak juz pisalam- nie ma się czasu na rozmyślanie, więc nie wracam pamięcią do tych zlych chwil, juz nie tak często....

8 t.c.

Kochana to totalna bezsenność, dziś dostałam receptę na tabletki nasenne. Czasem w dzień przysnę, nie twierdzę że nie. Ale ginka odradzała, bo znów w dzień się wyśpię i w nocy dalej nie będę mogła. I w sumie ma rację. Jutro wykupię tabsy, zobaczymy jak po nich będzie...

Ulala1986
Kochana bo ty handlujesz ziolem :sofunny: a właśnie gdzie opis he??
Alfa kochana to juz końcówka- niedługo w ogóle nie bedzie spania więc korzystaj ile wlezie :smile_move::I love you1:

Komuś się nie podobał, bo był "zbyt prowokacyjny", a że kłócić się nie chcę, no to...

Alfa zawsze istnienie jakaś szansa, że Twoja Mała będzie jednym z tych dzieci, które od początku śpią po 7 godzin w nocy, ząbkują niezauważalnie i nie mają kolek. Ale na to raczej się nie nastawiaj - zawsze lepiej jest mile się zaskoczyć...

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz

Koliberek normalnie bez komentarza....ja mam profil na portalu budowlanym i dodalam tam zdjęcie przekroju dachu- wykonany najwyższa jakością i najlepszymi materiałami, ale niektórym sie nie spodobało bo...no właśnie...zawiść ludzka czasami nie zna granic....
No ale to nie ważne ważne ze dzisiaj idę na imprezke :smile_move:

Koliberek
Komuś się nie podobał, bo był "zbyt prowokacyjny", a że kłócić się nie chcę, no to...

Alfa zawsze istnienie jakaś szansa, że Twoja Mała będzie jednym z tych dzieci, które od początku śpią po 7 godzin w nocy, ząbkują niezauważalnie i nie mają kolek. Ale na to raczej się nie nastawiaj - zawsze lepiej jest mile się zaskoczyć...

Hahaha no nie wierzę, no jak to się nie podobał :D Komu :hmm:

Ja liczę tylko na to, że beczeć za bardzo nie będzie :D

Ula to prawda ludzie bywają zawistni. Jak ktoś zrobi dobrze,a nie daj Bóg lepsiej i to tańszym kosztem to koniec świata.
Alfa co tak malo skromnie?A może będzie aniołek - jak dziewczyny pisaly :)
Koliberku nie napisalas czy wkonczylas juz opis swojej książki NT przypraw i ich dzialania?Bo ja Alp time zainteresowana :) Podasz kochana nr konta,ja Tobie adres i książka będzie u mnie :)
Ja w końcu doleczkam kaszel!! Po poltorej m-ca meczarni. Ale ostatecznie siegnelam po steryd wziewny bo nic nie pomagalo.
Ula kochana jak tam Twoje beta?Ja w pn ide na kolejny pomiar. Minelo 25dni od zabiegu moglby się @ pojawić :D Nie mialabym nic przeciwko.
Moja druga polowka niewyzyta,ze cos czuje ze sobie bliźniaki zafundujemy jak zaczniemy nadrabiac zaleglosci hihihihi :D tez nie mialabym nic przeciwko :D

8 t.c.

Nietoperku kochana ko.ejne badanie w przyszły piątek jako ze jestem na urlopie to nie mam możliwości. Nawet dobrem bo może spadło trochę wiecej niż ostatnio?:hmm: zobaczymy.
A ty kochana jaki mas teraz poziom?
Moj tato ma taki kaszel- jak go lekarka osluchuje to ci ale kaszle cały czas:hmm:
A wy macie celibat? Ja nie wytrzymalam 2 tygodni :sofunny:

Ula ja mam 31 w pn jak pisalam znów pomiar. Nie nastawiam się na magiczną liczbę,bo później robi mi się przykro ile będzie tyle będzie. Choć powoli cierpliwość mi się kończy :/
Mamy celibat,bo ja teraz po antybiotykach mam babskie problemy i biorę globulki i póki co i tak nie ma jak.
Poza tym licze ze to spowoduje ze szybko jajeczko będzie mialo new lokatora :D
3mam kciuki kochana za Twój pomiar!:*

8 t.c.