Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Kwietniowe mamusie 2011

Madzia86

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kaaarolina

hej!

kurde ale mi sie problemow na glowe zwaliło:( szkoda gadac:(

Margeritka
zdjecia ładne, rzeczywiscie mlodo wygladasz:))) Olcia słodziutka:)
do dlugich wlosow tez mam slabosc, bylam z chlopakiem 5,5 roku ktory mial ciemne dlugie krecone wlosy:)

dziewczyny czytalam Was ale nie moge sie skupic na niczym i nie pamietam wiecej co pisalyscie:/

z mieszkaniem mamy dylemat....mozemy sie wyprowadzic do innej dzielnicy ale mieszkanie jest drogie, co prawda to 100m2 ale jednak...albo przeprowadzimy sie do innego miasta gdzie jest o wieeeeele taniej, w sumie nie jest daleko bo okolo pol godziny pociagiem wiec nie wiem juz sama co robic...

Karolina ja tez mam młodszego, tylko że półtora roku ::): Zawsze to łatwiej młodszego chłopa "wychować" :Oczko:
Masz zagrychę z tym mieszkaniem, zastanów się co ci bardziej odpowiada - czy mieć drożej ale bliżej (mniej czasu i pieniędzy na dojazdy, więcej czasu z dzieckiem i dla siebie) czy taniej i dojeżdżać (zawsze można poszukac pracy gdzies bliżej :D) No i zależy, które mieszkanie bardziej wam odpowiada

Krowka to przynajmniej nie czuję sie samotna ze swoim wiekiem ::):

Ale u nas dzis zimno i paskudnie, ale udało mi się małą zostawić na chwilę z mamą i pojechałam na zakupy - sweter sobie kupiłam ::):, bo juz normalnie nie mam w czym chodzić - same stare szmaty ::(:

Gość kaaarolina

ta wielkosc az tak mnie nie kusi bo tamte mieszkania w innym miescie tez małe nie sa - ok 90m2, dojazdy nie bylyby wiele dluzsze...do 20min dluzej bym jechala a to jeszcze nie tragedia...no i automatycznie podniesliby mi kwote wolna od podatku przez to ze musze tyle dojezdzac wiec nie stracilabym kasy...w zasadzie S juz podjal decyzje bo ja nie moglam heh

bylam dzis na kontroli blizny po cc w szpitalu i wszystko ok - nastepne moge rodzic naturalnie:) robia takie badania bo rok temu wprowadzili inny sposob zszywania i teraz kontroluja dla porownania ktora opcja lepsza.

matko spac nie moglam dzis ale juz jest lepiej...ja Wam mowie wykoncze sie kiedys przez moja rodzine...moj ojciec jest tak ciezki ze masakra:/ mam 30 lat a nadal boje sie z nim rozmawiac jak jest jakis problem, mama z kolei wszystko co ojciec powie to swiete:/ ehhh chcialabym tak jak moj brat miec w dupie wszystko! ale za bardzo biore do siebie jego slowa...szczerze Wam powiem ze jedziemy na te swieta tylko dlatego ze bardzo chca zobaczyc Adasia, najchetniej zostalabym w domu przynajmniej na biletach bysmy zoaszczedzili!

moskala22 u nas też dwa lata różnicy, mój mąż ma 27...
kaaarolina no z rodziną jest czasem ciężko...ja nie lubiłam wracać ze studiów do domu i choć mam blisko bywałam rzadko, teraz jak jest Ola uwielbiam wracać do mamy i dziadków, wszyscy są jacyś inni, odmienieni, jak widzą Olę:):):) jacyś weselsi, milsi dla siebie i w ogóle jest tak rodzinnie...zobaczysz, jestem pewna, ze Twoi też się zmienią, choć na chwilę, jak zobaczą Adasia:)

Gość Martynka86

Hej Laseczki!

Margeritka
Super rodzinka, a corcia Slicznosci! :)

Widzialam, ze rozmawialyscie o wieku. No ja mam 25 lat a O. ma 23 heh.... :)

Nie mam zbyt dobrych wiesci hehe no ale dowiedzialam sie "naocznie" wielu ciekawostek, takze do przewidzenia to bylo. Powiem tylko w skrocie, Moja szwagier zaluje, ze bronił O. a moja Mama nie chce go widziec nawet na święta.
Jak sprawa ucichnie to opowiem Wam wszystko.

U Majci super, je w nocy 1 raz, troszke popłakuje ale to ząbki, poza tym jest grzecznym Łobuziakiem :)

Milego wieczorku:)

Gość kaaarolina

hej

u nas nocka tez calkiem calkiem. młody obudzil sie o 4 na chwilke potem o 5 na chwilke no i o 6 juz wstalismy:)

no niestety na zdjeciu najlepiej heheh tez mam nadzieje ze bedzie fajnie w swieta, w sumie to na swieta zawsze bylo fajnie nawet jak dzien przed swiatami byl kwas...i podobnie jak u Margeritki po urodzeniu Adasia rodzice troche zmiekli ale nadal potrafia rzucic glupim tekstem albo wykrecic jakas afere o nic, tak jak w wakacje...nie pisalam Wam o tym bo to normalnie smieszne - zrobili nam afere ze przez nas mrowki wlazły do domu hehehehhehehe jakbysmy naprawde byli z S jakimis syfiarzami...no myslalam ze padne! oczywiscie klotnia meeeeeega a mrowki szły...ale do lodowki ale ok:/ takze same widzicie ze czasem cyrk jak.....
teraz zastanawiamy sie z S co tym razem sie przez nas zalęgnie w domu:P moze myszy:D ehhhhh

Hej. U nas noc tez dobrze, chociaz Maya budzila sie kilka razy z placzem, po smoka. Mysle, ze to znow atak zebow. Choc po raz kolejny moge sie mylic:) Ostatecznie wstala po 8, a po 10 poszla znowu spac na 2h, wiec jeszcze sie zdrzemnelismy.
Martynka! Ciekawa jestem, co tam za sensacje znowu u Ciebie?
Karol! To i tak nic, w porownaniu z moja rodzina, w ktorej moj ojczym nie bierze nawet mojego dziecka na rece...Wiec mi to sie juz wogole nie chce jechac do Polski. Mysle, zeby moja mam przyjechala do mnie sama.
Tez sie ciesze, ze to juz swieta:) Pierwsze z naszymi maluchami:) Do tej pory mielismy mala symboliczna choinke, ale mysle, ze w tym roku kupimy wieksza. Tylko gdzie my ja postawimy, zeby ten czort jej nie siegnal?

Edytka! A ty gdzie?

http://www.suwaczki.com/tickers/relgio4pkfzojjd0.png http://s2.pierwszezabki.pl/043/0431769b0.png?7245

moskala22
Margeritka czy Lublin to duże miasto? Wybieram się tam w sobotę i chciałam się dowiedzieć

Moskala mniejsze niż Kraków, ale wystarczająco duże, żeby się zgubić :Oczko: W centrum z tego co pamietam sporo ulic jednokierunkowych, istotne jeśli wybierasz się samochodem ::):

krowka
ja się zastanawiam jak choinkę zabezpieczyć przed małą, choć ona jeszcze nie raczkuje. Ale do świąt ponad miesiac wiec moze byc różnie. Choinke mamy dużą i wszystkie bombki szklane :Histeria: