Skocz do zawartości
Forum

Mamuśki z Polski i nie tylko :)

Rekomendowane odpowiedzi

Hej hej już jestem, troszkę późno ale wróciliśmny ze sklepu, to mieliśmy gościa i nie wypadało mi siadać do kompa:Śmiech:
Lella witaj kopa czasu:yipi:. Serdecznie zapraszamy do zwartego grona:Śmiech:
Ewcia no to wspaniałego i upojnego wieczoru, życze ci aby mąż się sprawdził w 100%:Śmiech:
Guniu ja po raz setny powiem że przegladałam kiedyś te ćwiczenia 6W i wogóle tego nie rozumiem, ja nie wiem jak je sie robi:oops:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-5983.png

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20031004650117.png

A moje dziecko w czasie gdy chodziło bez pieluchy potrafił tak długo trzymać mocz dopóki tej pieluchy mu znowu nie założyłam:Zakręcony:. I gdy mu ją założyłam to chyba z pięć kilo dolał:coo:
Mi też ciężko idą brzuszki ostatnio musiałam sobie zrobić kilka dni przerwy bo sobie ponaciągałam jakieś mięśnie na w krzyżu i nie mogłam sie nawet podnieść:Męki:

To ja sciagne pomysl od ciebie, tylko u mnie to jest problem, moj Piotrus odkad tylko pamietam nigdy nie plakal jak mial siusiu czy nawet cos wiekszego i to byl powod dla ktorego nigdy nie mial tetry, tzn, mial raz czy dwa usikal sie i nie tylko i nawet nie steknal, jemu nie przeszkadza ze mam mokro i boje sie ze nawet jak cos zrobi to bedzie w tym chodzil tak dlugo az go nie zlapie i nie przebiore, ale trudno musze go jakos oduczyc od tych pieluch ;)

http://piotrunio.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png

Dokładnie spróbowac nie zaszkodzi, a przecież nie jest powiedziane że to musi być ostateczny sposób, może po drodze wpadniemy na coś bardziej przekonywującego:Śmiech:
Kurcze Bartek cały czas szaleje nie wiem kiedy on pójdzie spać, wiem jedno ja zaraz zasnę bo wypiłam sobie drinka i mnie usypia, a mały szaleje:coo:. Wyspał sie popołudniu to wariuje. I płacz uderzył sie:coo:

witajcie dziewczyny :)
sorki, caly dzien mnie dzis nie bylo ale widze ze Marcin czuwal i sprawe zalatwil, oby na dobre, ale w razie czego, jestesmy czujni wiec :)
basiu, nie wiem jak tam widzisz sprawy ale jak dla mnie to wracaj!!!!!

lella, a czy Ciebie z N kojarze czy to inna lella??? :)

co do technicznego cytowania wypowiedzi, latwo jest tez, czytajac posty dziewczyn kliknac na MULTI WYL kolo "szybkiej odp" i "cytuj" a poem na odpowiedz, caly post wtedy bedzie skopiowany samoczynnie, wystarczy wyciac co Cie nie interesuje albo pogrubic to co interesuje :)
mam nadzieje ze jasno to wyjasnilam. to MULTI pozwala cytowac nieograniczona ilosc postow :)

Witam Wszystkie Mamy (prócz jednej)
Weszłam tu pierwszy raz od jakigoś czasu i syf :-( Nieprawdą jest, że komukolwiek podawałam namiary na waszą (Naszą ) obecną lokalizację!!! Od zeszłęgo poniedziałku w domu mam kompletny zapierdziel (Julinka była chora, teraz kaszelek, katarek, Tomek ma nogę w gipsie - a jak jest w domu, to mamy z Rodką pewnie wiedzą, że głównie on siedzi przy kompie, z powodu naszej firmy i ja nie miałam nawet czasu, ani szczególnych chęci, by wykłócać się z nim o czas przy kompie). Nie chcę się tłumaczyć, bo nie mam z czego, ale uznałam, że lepiej wyjaśnię, by nie było, że jestm taką wredną babą. Nie rozmawiam też z nikim na gg - z tego sameg powodu braku czasu, a już napewno nie dyskutowałabym z kimś takim jak ta Tępa Blibla misia (blibla to słowo używane przez teścia w celu obrażenia kobiet - do tej pindy pasuje idealnie). Jest mi przykro, że pod moją nieobecność zostałam w coś wkręcona.
Obawiam się tylko, że w tej sytuacji (nawet skoro winna NIE JESTEM - a nie umiem tego w żaden sposób udowodnić) jestm tu niemile widziana :Smutny:
w każdym razie, bardzo miło było mi was poznać. Miłego dnia. :Smutny:

Cześć dziewczyny!
Nie pisłam parę dni, siedziałam w domu z Mateuszem i jakoś nie miałam natchnienia, żeby cos napisac, ale post Wisienki mnie zmotywował

wisienkaaaaa
Witam Wszystkie Mamy (prócz jednej)
Weszłam tu pierwszy raz od jakigoś czasu i syf :-( Nieprawdą jest, że komukolwiek podawałam namiary na waszą (Naszą ) obecną lokalizację!!! Od zeszłęgo poniedziałku w domu mam kompletny zapierdziel (Julinka była chora, teraz kaszelek, katarek, Tomek ma nogę w gipsie - a jak jest w domu, to mamy z Rodką pewnie wiedzą, że głównie on siedzi przy kompie, z powodu naszej firmy i ja nie miałam nawet czasu, ani szczególnych chęci, by wykłócać się z nim o czas przy kompie). Nie chcę się tłumaczyć, bo nie mam z czego, ale uznałam, że lepiej wyjaśnię, by nie było, że jestm taką wredną babą. Nie rozmawiam też z nikim na gg - z tego sameg powodu braku czasu, a już napewno nie dyskutowałabym z kimś takim jak ta Tępa Blibla misia (blibla to słowo używane przez teścia w celu obrażenia kobiet - do tej pindy pasuje idealnie). Jest mi przykro, że pod moją nieobecność zostałam w coś wkręcona.
Obawiam się tylko, że w tej sytuacji (nawet skoro winna NIE JESTEM - a nie umiem tego w żaden sposób udowodnić) jestm tu niemile widziana :Smutny:
w każdym razie, bardzo miło było mi was poznać. Miłego dnia. :Smutny:

Przykro mi Wisienko, że chorujecie - Julinka i Twój M:(
Wydaje mi sie, że zbyt emocjonalnie podchodzisz do sprawy Misi - bo po pierwsze została juz raz na zawsze wywalona z tego forum (przynajmniej jako Misia) - ukłony w stronę Moderatora, a po drugie dlaczego uważasz, że ktos uwieżył jej i posądza Cię o podanie namiarów na to forum? Myślę, że na tyle długo ze sobą piszemy, że chyba wiemy kogo na co stać i co o kim sądzić - no chyba że się mylę i nie wiemy tego. A i nie trzeba być jakimś super geniuszem, żeby kogoś znaleźć przez internet - wystarczy wpisac w wyszukiwarkę google np. nick i już sprawa załatwiona - internet NIE JEST ANONIMOWY i jak ktoś decyduje się na pisanie na forach, to niestety bardzo przykrą tego konsekewncją może być taka Misia. I nikt Cię nie wyrzuca z tego forum, a jeżeli potrzebujesz zapewnień to na pewno takowe się tu pojawią. Mam nadzieje, że się nie obrazisz, że tak dosłownie i bez ogródek to napisałam, ale jesteś dorosłą kobietą i wiesz co robisz. JA CIĘ POZDRAWIAM SERDECZNIE i liczę na to, że jeszcze się odezwiesz.

Czesc
Wisienko nie przesadzajmy, pamietasz jak na rodku Misia juz stosowala ten myk, pisala nawet ze ja tez do niej pisze na pw, to jej stray numer zeby nas sklocic. Mam nadzieje ze w koncu przestaniecie to brac do siebie to wyjdzie na to ze jej sie udalo :)
Basiu nie wiem o co chodzi ale nikt sie nie cieszy ze przestalas pisac- ty wiesz o czym mowie- pozdrawiam i wracaj.
Tusiu jak sie czuje Mati co z jego uszkiem??

Dzis od rana Piotrek biega bez pieluchy i jestem zalamana- zasikal juz 5 par rajtuz, ale plusem jest to ze 2 razy zrobili siku do nocnika :) jak go pytam czy bedzie robil siku do nocnika to mowi TAK, ale jak pytam czy bedzie wolal to mowi NIE i badz tu madra

http://piotrunio.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png

a tak pozatym, to chciałam Wam napisac, że już jestem prawie zdrowa, ciężkie to moje grypsko było, ale od jutra powrót do pracy - nie można tak długo byczyć się:Śmiech:
Dziś rano byłam jeszcze z Mateuszem zrobić mu wymaz na posiew z nosa i gardła, zobaczymy, czy cos się wykluje i czy będzie to miało cos wspólnego z tymi zapaleniami uszu, które tak mu dokuczają. A tak wogóle, to żeby nie miec za lekko będąć na zwolnieniu lekarskim Mateusz od piątku wieczorem do niedzieli popołudniu miał gorączkę - tym razem zęby - wychodziły mu trzy trójki naraz - i w końcu wyszłu - uffff - jęków, marudzenia i zawodzenia było dużo:Płacz:
Ja sieę właśnie "zakawiam", ale widzę, że nikogo nie ma, więc wypiję kawke w samotności:Oczko: