Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć baboki,
K. w domu, ma kupe roboty papierkowej, mieliśmy od rana zasiąść i porobić, ale jak K. wrócił z p-kola to położyliśmy się i spaliśmy do 10-tej:lup: Ja pitole, taaakiego mamy lenia po świętach, że aż wstyd.
Musze zaraz skoczyć na zakupy, obiecałam dzisiaj ruskie na obiaqd, a taaak mi się nie chce robić:Zakręcony: W ogóle nic mi się ostatnio nie chce. I jeszcze rano zadzwoniła do mnie koleżanka ze smutną wiadomościa, ale o tym napiszę na boku...

Cafe zarąbisty strój!!! U Was to chyba rodzinne szczęście do okazji w lumpkach.
Ja mam najbliższe Tesco w P-niu i to w dodatku na drugim końcu Poznania, więc baaardzo rzadko tam zaglądam, a wiem, ze można często trafić fajne ciuchy. Ale ostatnio kupiłam dzieciakom skarpety u nas w zwykłym sklepie z bielizną, 3 zł za pare i są naprawde superwowe:)

Mei suuuperowa Myszka, to Ty jesteś na tm zdjeciu?
Hehe, ja byłam biedronką, pajacem i kiedyś sprzątaczką, też strój własnej roboty, pod butami miałam zamocowane takie wielkie szczoty, na głowie mopa:lol: NIe wiem czy gdzieś znajde zdjecia:)

U mnie cos internet nawala i co chwilę nie mogę odświeżyć strony:nerw: Pewnie przez ten wiatr. Niby ładnie jest ale wieje jak nie wiem co......wstawilam obiad i też mnie lenistwo ogarnia, w ogóle rano prawie ledwo się dobudzam.....:Kiepsko: Jutro idę do gina, więc zobaczymy co wymyśli......mam nadzieję, ze mam zostanie z mlodym.....po za tym muszę skoczyć po zakupy i dokupić mlodego pastele do przedszkola. Nie wiem po co im takie kredki dla każdego dziecka, ale lusssss........jak na razie widzialam dwie prace plastyczne "pomazańce" i jedną byle co ponaklejane z papieru......ale nie będę komentować! Po za tym mam wrażenie, ze nie robią kompletnie nic. Pewnie będa i tacy co nie kupią wcale.

Nie wspomnę, ze wczoraj przy pakowaniu mialam ciśnienie na 600...z calej 6 zostałyśmy 2....koleżanka dzień wcześniej uprzedziła jedną babkę, ze rano się spotykamy, a ta rano wymamrotała, ze nic nie wie, bo umowiłyśmy się same ze sobą i ona nie ma czasu...na fochu poszla sobie.....ręce opadają! Reszte napiszę na boku.....

Andzia co się przejmujesz, każdemu się trochę lenistwa należy:Oczko:
A na zdjęciu za mychę przebrana jest Beata, moja siostra:D
Co do wyciągu z tego co pamiętam, to tam są chyba takie krzesełka dwuosobowe. Więc Stachu mógłby usiąść koło Ciebie albo K.

Vercia ło matko, zdrówka dla G. Tylko żebyście z Marcelem się nie pozarażali...
Ja pierdziele, podziwiam Cię za cierpliwość! Ludzie są durnowaci... Na Twoim miejscu pewnie rzuciłabym to w cholerę...

Cafe niech Ci wiedza lekko do głowy wchodzi:D Tatą się nie przejmuj... Z jednej strony fajnie, że chcieli zabrać chłopaków, ale przecież nie będziesz udawać, nie wiadomo jak Ci to pomoże... Tu go boli, bo przecież oni dobrzy a Ty nie doceniasz.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

hej
Kuzwa, musielismy dzisiaj pozalatwiac jakies bzdurne ubezpieczenia i mam dosyc. Zawsze to ja odbieram mlodego, ale dzisiaj nie dam rady, P. musi jechac sam. Jak on zalatwial sprawy to musialam zajsc do Smyka po koncowki od kubka Michała i przy okazji popatrzylam po dzieciecych sklepach. Porabalo juz na maksa z cenami. Ja poerdziele. Widzialam fajne ciuszki, ale 60 zł za 1 body to dla mnie jakis obłed. Przeszłam Kapphala, C&A i Smyka i wszedzie takie ceny.

Juz oplacilam sobie w labo wyniki, wiec jutro tylko podjade.

andyia nie moge jechac po wypiciu glukozy, bo ja jej nie kupujee tylko oni maja. No i najpierw pobieraja mi krew, potem po godzinie i potem po 2. A przy okazji robie morfologie, odczyn Coombsa. Musze tam byc. Poza tym na czczo po 2h po glukozie balabym sie jechac przez pol miasta autem. Dam rade!
Ale leniuchujecie. hehe. Ale wiem cos o tym :lup:
Moj chrzesniak od 2 lat jezdzi na nartach i sam na wyciagach, mysle, ze Stachu by dal rade!

Gosia super z planem wyjazdu w gory. My tez mielsimy jechac na ferie do KArpacza. U nas juz za tydzien sie zaczynaja, ale ja niestety nie moge :((( Buuu!
Kubulec z Mikołajami zajebisty!!!! W ogole jaki odwazny, ze dal sie posadzic i zrobic fotke!

Cafe dzieki za propozycje stroju, ale Michał juz nam powiedzial, ze on chce byc Spidermanem, zaden Superman nie wchodzi w gre :lup: Ewentualnie BuzzAstral!
hehe! Ale propozycja taty. W piatek juz zaczynasz zaliczenia?

Mei jedne buciory juz znalazlam, wiec jutro ekspresem wysylam, daj mi tylko adres na priv. I nie chce zadnej kasy, sa bo sa. I tak dla Alki nie mialy byc, wiec ciesze sie, ze Filip ponosi.
Drugie jutro poszukam, bo P. gdzies wyniosl i za cholere nie moge znalezc.
Fota siostry zajebista! :sofunny:

Ja mam fotke w przebraniu za ..... Japonkę :lup: Mama mi kimono szyla. Jedyna rzecz jak w zyciu uszyla, bo normalnie moj tata nawet guziki przyszywa :hahaha:
Jak bede urodzicow to musze pstryknac fote.

Vercia o matko! Wspolcyuje jelitowki! Akurat mz na biezaco, wiec wiem o co chodzi :( Zdrowka dla Was! I zeby sie tylko Marcel nie zarazil.

anielinka jak Amelka?

magda no ceny ciuszkow masakryczne
cos o tym wiem
teraz to juz po lumpach nie chodze bo nie mam jak
ale na wiosne znow ruszymy

a macie juz stroj spidermana?

poczytalam troche
julian sie obudzil i szaleje
K mial odebrac olka i co,i dupa nie zdazy
ale zadzwonilam do mamy,na szczescie mi go przyprowadzi

zaliczenia mam w ten weekend
ale najgorsze na dwoch nast zjazdach:Kiepsko:

Stroju Spidermana jescze nie mamy, ale w ogole to nie wiem czy jakis bal bedzie. Jutro sie podpytam i moze poszukam po lumpach.

Cafe korzystaj z oferty taty nawet jak nie potrzebujesz akurat pomocy w ten dzien. Niech zajmuja sie chlopcami jak najczesciej :)

A ja tez mam zamiar juz chyba tylko po lumpach buszowac za ciuchami, bo te ceny mnie powalaja.

O, ida moje chlopy :)

Witajcie!

Ja dopieo znalazłam czas żeby usiąść:Szok: rano pojechałyśmy na zastrzyk, dzis Amelka była naprawdę bardzo dzielna, zero płaczu, Pani dała jej chyba z 5 naklejek i 2 gumeczki do włosów, bo tak była zdziwiona że nie płakała:Podziw:
A ja obiecałam Amelce że po wszystkich zastrzykach kupie dla niej jakąś niespodziankę, za to że była tak dzielna::):
Jak przyjechałyśmy do domu, to szybko wziełam się za ogarnięcie domu, bo Ł. miał przyjechać, no i jak przyjechał to posiedział prawie 2 godzinki :Szok: pobawił się z Amelką, troche pogadaliśmy, ogólnie ok, jak widać może zachować się normalnie jak człowiek...jedyny zonk był taki że jak wszedł do domu i Amelka go zobaczyła, to uciekła do mnie, chciała na ręce, rozpłakała się i powiedziała że nie chce do taty:( Ł. widać że było głupio, przykro i nie wiedział jak ma się zachować, ale nic dziwnego...sam sobie na takie zachowanie zasłużył....ale wkońcu po jakiejś chwili przekupił ją naklejakmi, bo jej przywiózł i już się przełamała...później świrowała jak szalona, śmiechu z niej mieliśmy co niemiara :)

Cafe no to tata się obudził:Szok: no ale może i tak to wykorzystaj co?:Oczko:
fajowy strój Supermena, super Olaś w nim wygląda, jak szyty na niego:)

Andzia ale poszaleliście ze spaniem, to do Was nie podobne:Oczko: ale należy sie Wam jaknajbardziej :yes:

Magda współczuje badań na glukoze...bleee, jak sobie pomyśle...szkoda że P. nie może byc z Tobą :(
Misiek cwany jest i nieźle kombinuje z p-kolem :) ale i tak bardzo dzielny jest...

Veronica zdrówka dla G.! kurcze co się dzieje z tą jelitówką :Histeria: wszędzie dookoła słysze że ktoś na to gófno choruje...

Mei fajne zdjęcie Myszki:))
ide na bok i Ciebie zobaczyć :)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif