Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
cafe82
magda_79
P. do 29 codziennie jeszcze musi chodzic do pracy, a 5 lipca ma egzamin. I jak wszystko sie dobrze pouklada to 6 lipca jedziemy do Dziwnowa!!!

super!

a co do grzybkow to szalu nie ma
zdecydowanie bardziej woli memory

a jaka kupujesz?

Mialam kupic KArotka Cyfry, ale wynalazłam Karotke 10 gier LAboratorium.

nie mam pojęcia co to takiego

Cześć laseczki,
przepraszam, że tak Was zaniedbuje, ale nie ogarniam ostatnio ani siebie, ani dzieci, ani niczego wokół...Lasek z oka spuścić nie mogę, bo to co wyprawiają przechodzi ludzkie pojęcie, armagedon jakiś jak to mawia Gosia...
Stasiowi wypadł pierwszy ząb, już się jakiś czas ruszał, a widziałam, że widac pod spodem nowy, więc kazałam mu jak najwięcej nim kręcić. Wziął chusteczke, złapał, przekręcił wkoło i po zębie::):

magda_79
Super weekend przed Wami!

Ja jutro do pracy. Ale juz sie ciesze.
Pazurki pomalowane, przygotowana na 10000 ... pytań do...

Wlasnie pozarlam miche truskawek z jogurtem i cukrem. Pychotka! Czekam na meza i pedze spac, zeby jutro na rzesach nie chodzic.

bedzie dobrze:Całus:
ale to zlecialo
ale odpoczelas,coo?
a misiek co na twoj powrot do pracy?

Jestem i ja.
Zmykam zaraz pod prysznic i malowac pazurki, dzieciaki chodza ostatnio później spac i tak mało tego czasu wieczorem, że masakra:Padnięty:

Magda
ale szybko ten twój "urlop" zleciał. B edzie dobrze, dasz rade. Super z Dziwnowem, my nadal nic nie wiemy...

Cafe ale z Ciebie aktywna kobieta, ja nie moge. I fajowo ze spotkaniem forumowym:great:
Wróżka zebuszka zostawiła 20 zeta, bo nie mieliśmy nic drobniejszego:lup: K. się śmiał, że mam zostawić karteczkę, że to już za 4 zęby:lol:

Cześć,
u nas tez dzisiaj chłodniej, w nocy padało, ale teraz wychodzi słońce. Musimy zaraz skoczyć do miasta i musiałabym posprzątać dzisiaj chałupe, bo jutro jedziemy na wesele i będzie u nas spała t.:Zakręcony:Stasiu idzie do mojej mamy i jedzie z nią na turniej szachowy, bo akurat jutro mu wypada-ciekawa jestem jego wrażeń. A do lasek przyjdzie t., ostatnio Maryśka ma straszny problem, żeby się ze mną rozstać, więc stwierdziliśmy, że będzie lepiej jak ona przyjdzie do nas. Ech...

andzia
Cześć,
u nas tez dzisiaj chłodniej, w nocy padało, ale teraz wychodzi słońce. Musimy zaraz skoczyć do miasta i musiałabym posprzątać dzisiaj chałupe, bo jutro jedziemy na wesele i będzie u nas spała t.:Zakręcony:Stasiu idzie do mojej mamy i jedzie z nią na turniej szachowy, bo akurat jutro mu wypada-ciekawa jestem jego wrażeń. A do lasek przyjdzie t., ostatnio Maryśka ma straszny problem, żeby się ze mną rozstać, więc stwierdziliśmy, że będzie lepiej jak ona przyjdzie do nas. Ech...

uuuuu andziula nie zazdroszcze powiem szczerze
ale co tam
przezyjecie
a stachu bierze udzial w tym turnieju,tak?

co z ta maryska?az tak zle?