Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kwiatuszek9876

chyba najlepeij kapac malenstwo codziennie ono chodz ze lezy ale lepiej mu jak sie wylapie i lepiej pozniej spi . Chodz jak dziecku zrobi sie taka codziennosc tnz. kapanie o jednej poze i mleczko i spac to dziecko sie przyzwyczai i wtedy chodzi o jedej poze spac .

Takie mamy śliczne te dzieciaczki:):):)
i takie kochane:):):)

Andzia - kobito - zasługujesz na medal - Twoje dzieci za parę lat będą Cię chyba nosić na rękach.

Cafe - nasze dzidziole już wkrótce skończą miesiąc a zaraz będzie dwa.... i roczek. Teraz dopiero czas nam zleci.

U mnie z tą dietą podobnie jek u Was - niby powoli trzeba wszystko wprowadzać - ale też mam obawy i wyrzuty jak mała płacze że to przez moje jedzenie.
Co do kupki - to też się tak pręży i robi się czerwona a co najciekawsze że zawsze razem z nią "robimy kupę" bo Łucja załatwia się tylko wtedy jak ściągamy jej pieluszkę i dlatego zużywam więcej podkładów do przewijania niż pieluch - ale za to mała nie ma odparzonej pupki.

http://lilypie.com/pic/081107/gYcb.jpghttp://b1.lilypie.com/Zbxcp1/.png

Maly spi kolo mnie, wiec mam chwile zeby popisac.

W piatek o 22.45 poczulam jakies dziwne uklucie i odeszly mi wody. Pojechalismy do szpitala i do 1.30 bylam na izbie przyjec. Juz mialam 4 cm rozwarcia, ale skurcze nizbyt bolesne. Jak tylko trafilam na porodowke zaczely sie koszmarne skurcze z krzyza. Od razu mialam tez juz 7 cm i potworne bole z krzyza - to najgorsze. Przy 9 cm masowali mi szyjke i sciagali ja w dol - nie polecam. Z bolu pomiedzy skurczami odlatywalam. Po 3 godzinach bole parte i juz byl Michal :)

Musieli mnie naciac, ale jakos teraz specjalnie nie boli. Myslalam, ze bedzie z tym gorzej.

Ogolnie to padam z nog - ale co ja Wam bede mowic ;). Teraz juz wiem, ze 10 min snu jest bardzo regenerujace. Hihihhi!