Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Tynia jak mam same proteiny to na śniadanie jem najcześciej twarożek, albo jajecznice z szynką, na obiad cyca, kolacja wędzona ryba, między czasie jogurt nat. z otrębami. Przy naprzemiennej prawie to samo, ale dorzucam warzywa, czyli do twarożku pomidor, ogórek i szczypior, do obiadku jakieś warzywko itp.
Dzisiaj sobie robię leczo z piersi, papryki, cebuli i pomidorów:)

Mei
Andzia, Tynia Trzymam kciuki za waszą dietę!!!

Właśnie gadałam z siostrą... Rano zobaczyła, że jakiś zapity [cenzura] wyrwał jej lusterko z samochodu:Wściekły: ***** nie dość że z sianem teraz krucho to jeszcze taki wydatek. Co tacy debile mają w głowach??? Co mu to dało? Nigdy tego nie zrozumiem...:Płacz:

ale dupek!!! Nie rozumiem po co ludzie to robia! Dla zabawy???

andzia
Tynia jak mam same proteiny to na śniadanie jem najcześciej twarożek, albo jajecznice z szynką, na obiad cyca, kolacja wędzona ryba, między czasie jogurt nat. z otrębami. Przy naprzemiennej prawie to samo, ale dorzucam warzywa, czyli do twarożku pomidor, ogórek i szczypior, do obiadku jakieś warzywko itp.
Dzisiaj sobie robię leczo z piersi, papryki, cebuli i pomidorów:)[/QUOTAndzia to Ty już chyba robisz 2 faze jak juz warzywka. Zazdroszcze:) tak mi się chce pomidorka!!!!!!!!
Ja jeszcze musze sie tak katowac ze 3 dni blehhh

Witam!
U nas od rana leje i jest szaro, buro i ponuro :Wściekły:
Wczoraj Amelke tylko raz zerwał kaszel, akurat jak my się kładliśmy spać, ale dałam jej się napić i już spała całą noc...a kataru ona wogóle niema ::):

Tynia sliczny avatarek, masz małego przystojniaka :yes:
na jaki kolor teraz się farbujesz??? ja powinnam iść teraz do fryzjera, ale strasznie mi się nie chce, a mam okropne odrosty i się zastanawiam czy jakiejś farby nie kupić i sobie machnąć...
powodzenia z dietą!!!

Andzia gratki dla Zosi za odpieluchowanie, oby tak dalej...
trzymam kciuki za wizyte!

Cafe to kiedy wracacie do domu? dziś czy jutro?

Magda to Ci Michaś odstawił szopke wczoraj :Oczko: az do niego niepodobne...ale jak widać chyba każdego bunt dwulatka dopadł:))

Mei co za dupek z tego gościa:Zły: po co komu wyrządać takie szkody??? szkoda słów na takich bezmózgów...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Magda wczoraj np mój jadłospis wyglądał nastepująco: jajecznica smazona bez tłuszczu, serek wiejski "lekki", jogurt naturalny 0% z otrebami owsianymi i piersi z kurczaka usmazone bez tłuszczu. dzis jadłam jak narazie makrelę wędzoną i zaraz zamierzam zjeśc serek wiejski a może tuńczyka w sosie wlasnym.
Cafe uwierz mi że mam z czego to zrzucić:( przyznam się Wam że nigdy jeszcze nie warzyła tak duzo jak teraz buuu
Anielinka ja bardzo długo robiłam balejaż blond, ale juz 2 razy robiłam sama farbą blond całe włosy. Teraz naszło mnie aby troszke przyciemnic i kupiłam sobie kolor: perłowy beż - zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Anielinka ja bardzo długo robiłam balejaż blond, ale juz 2 razy robiłam sama farbą blond całe włosy. Teraz naszło mnie aby troszke przyciemnic i kupiłam sobie kolor: perłowy beż - zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Tynia ja tak samo od kilku lat robie balejaż, ale teraz własnie też cos mnie naszło żeby przyciemnić i nawet tydzień temu kupiłam sobie farbe z Loreala popielaty blond, na opakowaniu wyglądają własnie na taki ciemny blond, ale wciąż się waham że mi się nie spodobają:)
A z jakiej firmy Ty robiłas włosy blondem? bo może jednak bym pozostała przy takich co mam, tylko bym sobie odrosty zrobiła, ale boje się że mi wyjda zółte:(

Tynia mi by bylo latwiej z tym dukanem gdybym nie pracowala. A jak mam rybe do pracy nosic? Jak Ty to robisz? Nie glodujesz w pracy?
Ja tez po ciazy wazylam 6 kg mniej niz przed. A teraz chcialabym zrzucic jakies 3 kg.

Cafe Ty to sie w ogole nie martw kg. zrzucisz chwila moment!
Rzuc nalesnikiem do Sz-na! ale bym zjadla :)

Ja zawsze robilam balejaz, ale od 2 razy mam jeden kolor na calej lepetynie. I jestem bardziej zadowolona! Tyle, ze farbuje u fryzjera. chyba balabym sie sama sobie zafarbowac.

anielinka

Tynia ja tak samo od kilku lat robie balejaż, ale teraz własnie też cos mnie naszło żeby przyciemnić i nawet tydzień temu kupiłam sobie farbe z Loreala popielaty blond, na opakowaniu wyglądają własnie na taki ciemny blond, ale wciąż się waham że mi się nie spodobają:)
A z jakiej firmy Ty robiłas włosy blondem? bo może jednak bym pozostała przy takich co mam, tylko bym sobie odrosty zrobiła, ale boje się że mi wyjda zółte:(

Wiesz co ja sobie raz zrobiłam własnie popielatym blondem i nie bylłam zadowolona. Na balejażu wyszły mi takie gołąbkowe a odrost całkiem inny.Fajne były dopiero jak ten gołąbek odleciał:)) Ostatnio robiłam z L'oreala tym Casting Crem chyba to był kolor b.jasny lodowy blond i było nawet spoko. Teraz kupiłam z loreala tez ale ten excellence perłowy blond i zobaczymy co z tego wyjdzie:))

magda_79
Tynia mi by bylo latwiej z tym dukanem gdybym nie pracowala. A jak mam rybe do pracy nosic? Jak Ty to robisz? Nie glodujesz w pracy?
Ja tez po ciazy wazylam 6 kg mniej niz przed. A teraz chcialabym zrzucic jakies 3 kg.
.

Magda do pracy nie nosze żadnych wędzonych rybek, mam np. tuńczyka w sosie własnym, serki i jogurty i tyle. Wędzonki w domku wiadomo z jakich względów heheh

Tynia
anielinka

Wiesz co ja sobie raz zrobiłam własnie popielatym blondem i nie bylłam zadowolona. Na balejażu wyszły mi takie gołąbkowe a odrost całkiem inny.Fajne były dopiero jak ten gołąbek odleciał:)) Ostatnio robiłam z L'oreala tym Casting Crem chyba to był kolor b.jasny lodowy blond i było nawet spoko. Teraz kupiłam z loreala tez ale ten excellence perłowy blond i zobaczymy co z tego wyjdzie:))

No to może ja poczekam az ty sobie zrobisz haha :Oczko: