agan5 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2008 Witam,chcialabym poznac Wasze ciekawe propozycje na Walenytnki.Jak zaskoczyc meza w ten dzien .Macie fajne propozycje prezentow.agan5 Cytuj :Zakręcony: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anulka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2008 o chętnie poczytam, bo mi cos ostatnio pomysłów brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klusek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2008 Ja też z chęcią poczytam, bo u mnie z pomysłami kiepsko. Na rocznicę nic nie mogliśmy wymyśleć to powiedzieliśmy sobie, że kupimy sobie coś razem i tak od pażdziernika czekamy. Niestety inne wydatki są. Ale po półtora roku polecimy nareszcie w podróż poślubną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kat_ja 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2008 Ja planuję kolację niespodziankę. Coś co małżonek lubi i się nie spodziewa. Do tego jeszcze jakaś ładna "laurka", fajny filmik do obejrzenia i... może nowa bielizna... Cytuj BĘDĄC MATKĄ NIGDY NIE MÓW, ŻE JESTEŚ NA COŚ PRZYGOTOWANA... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sweethope 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2008 U mnie karteczka jest zawsze...tak ladnie potrafie rano przy poduszce polozyc...heheh jakos raz w roku moge a do tego oczywiscie kolacja......a potem kapiel przy swiecach...i to lubie najbardziej...prezenciki???hmmmm nie bardzo...nigdy nie wiem czy mu sie spodoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Izabelin Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2008 Jeśli mój małż nie będzie dyżurował to pojedziemy do Krakowa na kolację do włoskiej knajpki (oboje uwielbiamy włoską kuchnię), pochodzimy po rynku, może zaliczymy jakiś film w kinie (ostatni raz byliśmy jak byłam w ciąży). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fotokartka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2008 a ja jakoś nie mam pomysłu w tym roku, pewnie jak zwykle będzie kolacyjka przy świecach zrobiona przez NAS (walentynkową i rocznicową kolacje zawsze robimy RAZEM), czerwone winko, jakaś miła muzyczka i pogaduchy do późnej nocy, może jakiś film romantyczny (wbrew pozorom mężczyźni też lubią romantyczne filmy-tylko się nie przyznają i czasem łezkę uronią - jest kilka takich tytułów, które rozmiękczyłyby największego twardziela hihi). Zazwyczaj myślałam też o jakimś "romantyczno-erotycznym" akcencie typu pończoszki albo fajna bielizna, albo coś śmiesznego ale do "wykorzystania", ale w tym roku niestety @ mi wypada w walentynki więc nic z tego :-((. nie kupujemy sobie prezentów z tej okazji - ważniejsza dla nas jest bliskość. Cytuj kalendarze ze zdjęciem na prezent - zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziubala 10 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2008 Mnie bardzo podoba się taki pomysł: kolacja inna niż na co dzień (z winem, przy świecach, itd. - wedle indywidualnych upodobań ;)) i prezent, którym jest śliczna koperta. Hehe, to nie wszystko, bo w kopercie są bileciki. Np. 1 bilecik to na masaż, drugi bilecik to zwolnienie od mycia naczyń na tydzień, trzeci bilecik to spełnienie jakiegoś marzenia ;), itd. Można puścić wodze wyobraźni ;) Po prostu robimy ozdobne karteczki, na których wypisujemy to co wiemy, że naszej drugiej Połówce bardzo by się spodobało. Prezent tani i bardzo fajny, moim zdaniem ;) Cytuj 2005 :), 2007 :), 2014 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anulka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2008 IzabelinJeśli mój małż nie będzie dyżurował to pojedziemy do Krakowa na kolację do włoskiej knajpki (oboje uwielbiamy włoską kuchnię), pochodzimy po rynku, może zaliczymy jakiś film w kinie (ostatni raz byliśmy jak byłam w ciąży).My tez chętnie gdzieś bysmy wyszli, ale z dzieciarnią nie ma kto zostać, więc pewnie będzie kolacja we czwórkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atena 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2008 My tez chętnie gdzieś bysmy wyszli, ale z dzieciarnią nie ma kto zostać, więc pewnie będzie kolacja we czwórkę o to tak jak u Nas :) Cytuj Nikolka&Milenka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myszka2270 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2008 No ja podejrzewam,że u mnie bedzie też romantyczna kolacyjka:) Czyli ja i trzech moich mężczyzn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Małgosia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2008 ja zrobiłam juz zakupy w sklepie internetowym ( zresztą kolejny raz- bo strasznie szybko realizuja zamowienia) z fajnymi gadzetami i przy okazji sama skorzystam mydełka ze smiesznymi "wkładami", olejki eteryczne i takie tamhttp://www.mydlandia.pl/a94/s6-dla-ukochanej-osoby.htmhttp://www.mydlandia.pl/a94/p42-Serce-dla-niego-mydlo-dekoracyjne-100-g.htmpolecam kupilam niedano mydelka dla chlopakow z roznymi sniesznymi stworkami- ale mieli radochy w wannie;)więcej wam nie zdradzę- bo jak M tu zajrzy to nici z niespodzianki 7.02 mamy rocznice slubu także pewnie połączymy te dwie daty i jeśli będziemy mieć kogoś do chłopców to gdzieś nas wyniesie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myszka2270 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2008 oooo..to bedzie bardzo romantycznie:) tez chcialam coś ciekawszego wymysleć, ale coś nie mam narazie weny twórczej:) znając życie to w ostatniej chwili coś ciekawego wymyśle:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Małgosia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2008 Myszka -i takie spontaniczne pomysły są najlepsze ja bym poszła do teatru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myszka2270 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2008 A ja np.na sztuczne lodowisko!!! By było bardzo wesoło:) A potem oczywiście coś zjeść do knajpki albo poprostu miła kolacyjka w domciu przy świecach no i miła kąpiel we dwoje:) Tylko,że ja mam maleńka wannę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Małgosia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2008 Myszka - w takiej wannie też byłoby wesołoo lodowisko - super pomysł- tylko ze z mojego domku tylko ja jeżdze- to tym bardziej byloby smiesznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myszka2270 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Luty 2008 Hehe To mąż by upadał a Ty byś go podnosiła:) też by było romantycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Małgosia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Luty 2008 no właśnie tak jeździlismy ;) on głównie przy banadzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aniołek Łysego 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Luty 2008 no u nas kartka... i raczej nic więcej... no jeszcze tel będzie... czeeeekam może się kiedyś doczeeeekam czegoś miłego.... w tamtym roku było miło Cytuj jesteśmy ze sob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Małgosia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Luty 2008 Aniołku rozumiem, ze ukochany daleeeeeekkkkooooo od Ciebie póki co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agan5 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2008 Dziewczyny a moze tak na mily poczatek sniadanko do lozeczka np. goraca czekolada i jakies grzanki .Napewno zaskoczylybysmy ich od samego rana Cytuj :Zakręcony: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziubala 10 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2008 agan5Dziewczyny a moze tak na mily poczatek sniadanko do lozeczka np. goraca czekolada i jakies grzanki .Napewno zaskoczylybysmy ich od samego ranaFajny pomysł Koleżanka z forum ma taki pomysł na preznet T-shirt "SUPER MÄĹť" PREZENT KOSZULKA (301532104) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj 2005 :), 2007 :), 2014 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aniołek Łysego 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2008 nooo można powiedzieć daleko... niestety :Smutny: no ale za rok może będziemy świetować walentynki :Smutny:A znacie jakieś ładne wiersze miłosne na to święto...?? bo ja szukam szukam i nie mogę znaleźć niczego fajnego...:Smutny: Cytuj jesteśmy ze sob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Małgosia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2008 Aniołek- to te za rok pewnie będą wyjątkowe= bo spędzone wspólnie ;) jak znajde jakies ładne to się odezwę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Małgosia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2008 to jest jakiś zbiór:MILOSNE.Org: Wiersze miłosne :: Wierszyki miłosne ::i tu - jedna z moich ulubinych stron z e-kartkami Walentynki, życzenia i wierszyki walentynkowe | e-Zyczenia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach