Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Monika a może być opcja ciąży? Sprobuj może test zrobić. Albo jak masz połowę cyklu to plamienia okolowulacyjne. Rzeczywiście dziwna sprawa u Ciebie. Ale też podejrzewam coś z hormonami jak to nie ciąża. Masz może wizytę jakoś? Albo kontakt do lekarza aby się dowiedzieć co to może być?

MadziaK racja z tymi antybiotykami. Lepiej już tam leczyć globulkami. Trochę niezbyt miło i niekomfotrowo ale zawsze to zdrowsze i szybciej działają. Trzymam kciuki za wizytę i koniecznie daj znać. A o której masz wizyte?

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Magalena ale wredota no, wyczekała do ostatniej chwili! Jestem z Tobą, kolejny cykl do wzięcia:) ale dobrze, że masz dziś czym głowę zająć:) udanej wyprawy
Gosia przykro mi bardzo. Ale skąd taki długi cykl? Mam nadzieję, że się szybko wyjaśni u Ciebie.
Patka witaj:):) super, że urlop udany i odpoczęłaś:) może jeszcze jest jakaś szansa, skoro @ nie ma:)

Monika Ja kiedyś też brałam długi czas tabletki anty ale nie miałam żadnych problemów z miesiączką. A przynajmniej sobie nie przypominam, może dlatego że wtedy nie planowałam dzidziusia i nie było to tak istotne.
Może lekarz dał by Ci tabletki na wywołanie? Ja kiedyś brałam takie bo coś mi się okres zatrzymał przez dwa miesiące i to pomogło.

Co do ciąży to co ja nakupowałam dziewczyny tych testów to szok :D
Pierwsze za wcześnie robione (bo niby wykrywają nawet 3 dniową ciąże) nie pokazywały nic. Nawet nie czekałam na to czy okres mi się spóźni tak bardzo chciałam już wiedzieć :)
I robiłam kolejny, kolejny. Też nic nie pokazał. Zostawiłam go w łazience, położyłam się po czym wróciłam, patrzeee a tam cień cienia! Co to była za radość jejuu. Kolejny też prawie niewidoczna kreska. Nawet zaczęłam się zastanawiać czy napewno ją widzę. Dopiero w dniu spodziewanej miesiączki pokazała się prawdziwa mocna krecha :) Ale niestety radość nie trwała długo :(

U mnie teoretycznie do miesiączki 10 dni zostało a najchętniej zrobiłabym już test chociaż i tak wiem, że nic nie pokaże ;/ ale jestem w gorącej wodzie kąpana.

Dziewczyny zazdroszczę wam tych urlopów. U mnie ostatnio wesele za weselem i tyle wydatków, że szok. Także planuję pojechać w tym roku tylko do znajomych na mazury i w sierpniu też chcemy wyskoczyć do Zatoru. Chociaż z moim lękiem wysokości to ja nie wiem co będę tam robić :) Jest tu jakaś dziewczyna z moich okolic (Poznań)?

https://www.suwaczki.com/tickers/p19uskjoeflvaqdo.png

Teska też się cieszę przede wszystkim z tego ze dla meza niespodzianka tez się udała zabrałam go w weekend na podzamcze do ogrodzienca gdzie był najazd barbarzyńców on uwielbia wikingów i różne takie wałki więc był mega zadowolony :D co do ciąży nie mam zludzien przytulania były niby w owulacje i to tyle nie było nic przed ani po ale ten test nie pozostawia ani cienia nadzieji chyba że jakimś dziwnym cudem cykl będzie trwać ponad 30 dni chociaż mało prawdopodobne ;)

Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda
☆16.6.2017...6tc ☆

Gość Monikaa95

Bete robilam wczoraj i wynosila <2.. A dziaiaj to plamienie mam. Dzwonilam do lekarza powiedzial ze albo jest zagniezdzenie zarodka w macicy i wczoraj tego beta nie wykryla albo jest wszystko dobrze i czasami tak jest... Juz nie rozumiem. Chyba zmienie lekarza

Agula wiem co czułaś miałam raka sama sytuacje :( teraz walka od nowa i momentami już naprawdę brakowało sił i chciałam walnąć tym wszystkim ale wiem że kiedyś przecież musi się udać;)
Ja też mam lek wysokości więc o energylandii mogę zapomnieć ale byliśmy w zatorland w domu do góry nogami i parkach tematycznych :)

Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda
☆16.6.2017...6tc ☆

Patka zawsze mówię, że trzeba wyjsć ze swojej strefy komfortu i próbować nowych rzeczy. Może przełamie się i bedzie super :)
W poprzednia ciąże zaszłam po pierwszej próbie. Zobaczymy jak bedzie tym razem.
U mnie wszystko raczej regularnie, owulacja jak w zegarku, miesiączki też wiec liczę na to, że się uda.

https://www.suwaczki.com/tickers/p19uskjoeflvaqdo.png

Magalena3 przykro mi, liczyłam na to że chociaż Tobie się uda. Ale w takim razie nadzieję na nowy cykl:)
Dziewczynom które ledwo dołączyły do forum i od razu zaciążyły ogromne gratulację!!:)
Więcej takich informacji :D
Ja teraz wyłączam myślenie bo za dwa tygodnie mam wesele u siostry męża, a więc skupiam się na wyborze kreacji;)

Teska moja bedzie teraz miec 2,5 roku :)) w nh mamy babcie wiec mozemy przyjechac prawie zawsze :)))

Zaneta wiem ze nie znasz krk, ale jak juz bedziesz to blonia i park sa blizko rynku a na rynek to pewnie sie wybierasz :)) zrobie Ci mapke jak trafic albo sie umowimy w miejscu ktore jest charakterystyczne

magalena, goosia wredna ta @ ze przyszla i to po tak dlugim cyklu ;/

patka ooo wypoczeta, opalona, z nowymi silami :))) no to fajnie ze jestes ;))) moze jednak za wczesnie ten test skoro owu byla 16 :)

scandi i czarna a Wy gdzie sie podziewacie??!!