Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Dziewczyny:)
Strasznie dawno mnie nie było, ale najpierw święta, więc mnóstwo zamieszania, a potem chciałam trochę odpuścić z myśleniem. Próbuję nadrabiać zaległości, mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze.
Maszkaron doczytałam o Twojej sytuacji, ogromnie mi przykro, nie mogłam uwierzyć. Mam nadzieję, że już czujesz się lepiej i szybko się uda. Ściskam Cię mocno!!

A u mnie jutro termin @, może zatestuje.

Domary no widzisz źle cię zrozumiałam. Myślałam że nie chcą ci dać wolnego. Rzeczywiście nie ciekawie a w jakim studio pracujesz?

Mirabelka i ja ściskam mocno. Koniecznie skonsultuj się z ginem. Bo tak być nie moze.

Teska testuj testuj bo nam tutaj ostatnio brakuje dwukreskowego szczęścia. Chociaż dzisiaj Marta dała uśmiech i anella.
Ale nie brakuje też wrażeń :)

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Pytanie mam do was. Czy jak tego 12 i 13 miałam dwie kreski owu a więc owu 14 najpóźniej 15 miałam to 24 nie będzie za późno na progesteron? Bo 24 mam się stawić w UP i bym wszystko jednego dnia załatwiła a nie codziennie jeździła.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Teska fajnie ze jestes z nami :)) 3mam kciuki za testowanie. U mnie jakos leci, niby z dnia na dzien jest troche lepiej ale jak wracam myslami to lza sie kreci ;( chyba tak juz bedzie bo pamietac bede zawsze

Mirabelka szkoda, ale warto isc do lekarza sprawdzic co i jak.

Martaaa 3mam kciuki bo mnie sie wydaje ze ten test prawde mowi :)) powtorz i bedzie wszyystko jasne :))

Samozycie juz niedlugo :)) ale bedzie adrenalina :))

DoMaRy zycze zeby wszystkie "jezeli" sie ulozyly w calosc i doszlo do iui jak planowalas

magalena jestem ciekawa jak ten progesteron wyjdzie tym razem, ale wszystko ladnie sie sprawdza :)

mika no w koncu @ przylazla, strasznie dlugie masz te cykle, tyle czekania. zawszze tak mialas??

Magdalena ja pracuje w studiu projektowania mebli na wymiar

Strasznie dziś boli mnie brzuch dziś 1 dc
Na szczęście jakoś szef dobrze przyja moje wolne bo w czwartek do 14 będę w pracy , w piątek jak będę na hsg to przyjedzie kolega bo i tak miał w przyszłym tyg być to posiedzi do 13 A jeśli iui w poniedziałek będzie A nie w sobotę to będzie zamknięte więc tak źle nie będzie oby tylko wymaz był dobry i hsg wyszlo
Jutro rano lecę na wymaz

Maszkaron też się cieszę, że z Wami jestem;) wszystko jest jeszcze świeże, więc na pewno jest ciężko, ale wierzę, że sobie z tym poradzisz.
Magalena to rozumiem, że jesteś dalej na etapie badań? Coś już wiadomo?

Oczywiście gratuluję wszystkich dwóch kreseczek i trzymam kciuki za kolejne;)

Teska tak robię dalej badania. Poszłam 13tego do gin tego wcześniejszego to mnie zbył. Nawet wyników nie przeczytał. 7czerwca mam tą kobitke może ona będzie lepsza. A że mądra ja w 16dc wzięłam jedna tabletkę luteiny bo zwykle mam późno owu i wsio pokiełbasiłam. Test Owu miałam w 25/26 pozytywny. A więc robię raz jeszcze progesteron oczywiście z mojej inicjatywy i podpowiedzi dziewczyn. Co będzie to będzie. Chociaż nie nastawiam się na ten cykl. Mam wyjazd 27 i tym żyje od miesiąca.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Właśnie wróciłam od lekarza z monitoringu i pęcherzyk jest 1 i ma 14 mm jest też mała torbiel. Powiedziała że zobaczymy czy pęcherzyk urośnie. W poniedziałek mam wizytę na 20 i jeżeli będzie ok 20 mm to przepisze mi zastrzyk na pęknięcie. Jeżeli teraz nie zajde to spróbujemy innymi lekami.

Krystianek 05.07.2005
Oliwia 11 tydzień 25.5.2017 :(
https://www.suwaczki.com/tickers/qdkkkqi155lkmgbb.png

Magalena co za lekarz!! Dobrze, że masz jakąś alternatywę, oby ta babeczka była bardziej rzeczowa i chętna do współpracy. I dobrze, że dziewczyny tu trzymają rękę na pulsie i zawsze coś doradzą:)
A nadzieja jest zawsze, więc może nie trzeba od razu spisywać cyklu na starty;)

Przepraszam ale nie pamiętam która pisała że po jakimś czasie pojawiła się druga kreska na teście ciazowym. Pamiętacie moje zdjęcie z córka w śród testów ciazowych? Przez dwa lata je wszystkie trzymałam i na żadnym nie pojawiła się druga kreska jak nie było ciąży. Także myślę że się udało skoro się pojawiła mimo że nie powinno się sprawdzać wyniku po 10 minutach . No i ktos dzis bete robil ? Jak wynik ?

Marzenia są po to by je spełniać 🙂

aniajg2 trzymam kciuki aby jednak urósł i zastrzyk wystarczył aby zaciążyc. Życzę wam tego.

Domary to jak nie miałaś nic swedzacwgo to pewnie się zaleczylo.

teska trochę miałam z tym lekarzem ale kazala wyniki skonsultować już z nim a do niej najprędzej było na 7 czerwca więc poszłam do niego ale szybciej wyszłam niż weszłam.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

pena89 nie wytrzymałam i o 13:30 z drugiego moczu zrobiłam kolejny test i po ok. 3-4 min pojawiła się bardzo ale to bardzo blada druga kreska, wiec jest nadzieja. Dokładnie równe 3 miesiące temu miałam łyżeczkowanie wiec te testy dziś troszkę podniosły mnie na duchu :) oczywiście nie wytrzymam i na pewno jutro zrobię kolejny test.
Poniżej zdjęcie 1 testu tego z porannego moczu no i niestety nie wiem po jakim czasie się pojawiła 2 kreska (max. 15min) a drugi test to ten bladzioch.

monthly_2019_05/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_74974.jpg

Aniołek 15.02.2019
https://www.suwaczki.com/tickers/oar8w1d3vbvdtl54.png

Hej
U mnie dzis 40 dc i @ także zaczynamy na nowo
Nie miałam dzis czasu myślec o tym bo praca później przymiarka sukni i na koniec wieczor poetycki mojej mamy wiec dzien pełen wrażeń
Lyzevzkowanie miałam w listopadzie i staramy się od 2 miesiączki także mamy A sobą trzy nieudane cykle. Wiem ze to nie dużo ale zbliża się czerwiec w którym miałam tulić dziecko a mogę jedynie ocierać łzy i wierzyć Ze jeszcze w tym roku się uda..
Gratuluje tym co się udało i trzymam kciuki za staraczki
Odpuszczam chwilowo i chyba będę tylko podczytywać co jakiś czas
Trzymajcie się kochane. Ściskam was wszystkie mocno

Aniołek 27.11.2018

Mika kochana na pewno się uda, trzymaj i się daj znać czasem co u Ciebie slychac.
Marta i ja widzę, gratulacje!!
Magdalena ja nie mialam nic swedzacego ani nic co by mogło wskazywać na rozwój bakterii a tymczasem była i franca też w szyjce siedziała już nie tylko w pochwie. Takze różnie to bywa. Ale oby u Domary było wyleczone. Ja w środę mam wizytę i będę miala znów wymaz, przy okazji chlamydie i te inne co to się w ciazy robi, to zobaczymy czy bakteria znikła.
Pena u nas w grupie murzs mózgów dot wózków, jaki masz model?
Anella jak beta? Kiedy do lekarza?

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png