Skocz do zawartości
Forum

Wrześnióweczki 2016

olinek93

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miałam problem z prawym sutkiem, cały poraniony był. Pomogło mi smarowanie gospodarki własnym mlekiem i wietrzenie. Tylko nie w przeciągu bo może dojść do zapalenia. Już praktycznie wszystko zeszło a bolało za każdym razem przy karmieniu. Aż łzy mi się cisnely.
Co do szwów to mi też jeden zostal. Probowalam sama gospodarka wyciągnąć ale bolalo. Tak jakby się wzrósł. Poczekam jeszcze kilka dni i zobaczymy.

http://fajnamama.pl/suwaczki/193s6pj.png

Bordo za takie body ktos moglby sie obrazic he
Maaag ciesz sie ,ze tak spi mala,pozniej sie rozchula.
Nasza tez ciagle spala,a teraz nadrabia. Jejku ma juz miesiąc jak ten czas leci. A nadal taka malenka, dalej nosi ubranka na 42/46cm. Bylismy na zakupach w czwartek i kupilismy z mezem pelno ubranek he za cale 500+ w koncu to sa pieniadze dla nich. Fajnie sie szalalo za darmowe pieniadze he
Dzis jedziemy do tesciow. A hh

Szczęściara dzięki ze pytasz :) samopoczucie dobre aczkolwiek martwię sie bo mała sporo ulewa, rano tak chlusnęło ze aż nosem poszło i wszystko dookoła zalane. Nie spionizowałam jej to
i moze dlatego... teraz mi ja zabrali na usg i jakieś badania jeszcze. Matko żeby tylko wszystko było dobrze. Tak sie o nią martwię :/ już bym chciała usłyszeć możecie iść do domu

Moli ja mojemu tez daje hipp I normalne kupki robi,moze twojemu nie podeszlo I dlatego twarde robi,moja najstarsza cora pila nan I bylo ok,a jak mlodszej chcialam dac to tez twarde kupki robila az zielonkawe byly zmienilam mleko wtedy na bebiko I bylo ok a teraz malemu w szpitalu dawali nan I tez bylo ok a w donu jak mu dalam to byl problem z kupka etc.ot zmiana wody no I w szpitalu byly gotowe a w domu sama robilam,zmienilam na hipp I jest ok.
Markocyk jesli twoj zjada tyle to niech je,widocznie tyle potrzebuje kazde dziecko jest inne,moj czasem zje 60ml,czasem 90ml a dzis w nocy 120ml I to dorabialam bo 90ml bylo mu malo.

http://s8.suwaczek.com/201609051756.png

Kurde dopiero teraz weszłam na forum od rana. Dałam małemu już te krople Ale skoro tak doradzacoe to narazie zrezygnuje z nich i na wieczór nie dam tylko przemyhe herbata i solą fizjologiczna. Chyba nic się nie stanie ale dałam mu raz te kropelki i już nie ma tej ropy...
Nie wiem zobaczę najwyżej jak nie będzie poprawy to wrócę do kropelek.
Szczesciara ja się czuję dobrze jakbym w ogóle operacji nie miała. Chciałabym już wzzytsko robić a wiem ze muszę się trochę oszczędzać.
Chciciaz nie powiem bo pierwsze dni po operacji to była tragedia bardzo się źle czułam. Alenwypisalam się na własne zadanie po trzech dniach.
Markocyk dawaj malaenu tyle mleka ile potrzebuje . Każde dziecko jest inne. Mój Stefanem niby ważył 3630 a powiem wam że jest taki drobniutko.
Ja waxylam 4 kg a sama skóra i kości. Mama się mnie wystraszyla jak mnie zobaczyła i mój Stefek taki sam on w ogóle dupci nie ma taki szczuplutki :D
Karii no ja nie wiem właśnie w poniedziałek mamy mieć wizytę u lekarza na ważenie i takie tam. Powiem ze ma problemu z kupka to może coś doradzi. Najwyżej zmienimy mleczko ale jest też hipp N separacja i kolki najwyżej kupię taki.
Z kupka do meczy ale za to pierdzi cały czas.

http://www.suwaczki.com/tickers/mhsve6yddajp3o3a.png

Moli moja cora mlodsza 4230g wazyla jak sie urodzila a teraz ma 6lat skora I kosci,zebra.I kregi na kregoslupie jej mozna liczyc,taka chudzina z niej:)ale je nirmalbie,wyniki ma dobre wiec jest ok:)
Tak sobie nysle,ze skoro twoj purka normalnie to moze wina wody,ja Michalowi wode 5litrowa kupuje ale dodatkowo filtruje w brita a na koncu zagotowuje I jest ok,za to starszemu zanim zaczelam filtrowac to normalnie ta niegazowana tylko gotowalam I mial problemy z kupka,potem zaczelam filtrowac I nawet zmiana mleka nie byla potrzebna do tego dawalam mu probiotyk-BioGaia I kupki byly normalne.

http://s8.suwaczek.com/201609051756.png

Hej dziewuszki!! My po spacerku mała śpi a ja skończyłam robić obiad i dzieci jedzą a ja usiadłam żeby odsapnac,strasznie szybko się mecze ssłaba kondycja po ciąży i porodzie!masakra mam nadzieję że to minie bo zawsze byłam bardzo aktywna a zresztą przy trójce dzieci jest co robić.dziewczyny nie rozpakowsne wyobrażam sobie hak musi być Wam ciężko ale jeszcze chwila i wy będziecie Stilić swoje maleństwa.ale hola hola już październik mumusie;-)

Witajcie dziewczynki ja jestem zalalamana moja płacze i brzuch ja boli po każdym jedzeniu i w trakcie pręży się i czerwienieje i niespokojnie śpi A od wł do ok 21 to jest straszny pisk. Ja już nie mam sil. Płacze razem z nią. Przy tym wszystko mnie wkurza A najbardziej mąż. Jestem wykończona psychicznie i fizycznie. Starsza córka tak nie miała to jakaś masakra.przepraszam ze tak smece ale nie daje sobie już rady.

[/url]]Tekst linka[/url]
http://suwaczki.maluchy.pl/li-72743.png