Skocz do zawartości
Forum

Mamy, które nie pracują, zajmują się dziećmi i domem - zapraszam

Edzia

Rekomendowane odpowiedzi

DzIaBoNg
Szani a gdzie dokladnie :D Jesli pamietasz

wysiadałam na łódź kaliska jak dobrze pamiętam. I do centrum mieli blisko bo 2 przystanki tramwajem i byliśmy juz w cenrtum :) ale oj kiedy to było...... hehe 18 lat miałam,,,,,, i pamiętam sie zakochałam wtedy ahahahahahahahahhahahah młoda głupia : )

a w ogóle witam :)
my juz po śniadanku :) mężuś za chwilkę z pracy wróci :)
ta pogoda mnie dołuje bleeeee. muszę buciki kamilkowi kupic jakieś zimowe bo jedne ma ale sądzę, że drugie by sie przydały.
I powiem Wam że jakos wkurzają mnei święta..... niewiem jakoś nie czuję tego co kiedyś tych przygotowań. Chyba jak patrzałam na mamę jak sprzątała i szykowała i my jej pomagaliśmy to czułam święta. A teraz idziemy na gotowe i jakos tak dziwnie........
poza tym wkurzają mnei te ilości zabawek w sklepach i wszystkiego... dużo jest ale tak na prawdę większości się nie kupi bo za drogie......

Szani84
kamka88
Sylwia torcik super:)

Szani a SPA sobie wygraj hehe;)

Mój to mi powiedział żebym mieszkanie wygrała albo jakąś większą kasę:hahaha:

prędzej sama sobie uzbieram niż wygram hahah ale samej to kasy mi szkoda by było bo zaraz bym przelisczyla ile mogę za to kupić ahha więc takim trafem nigdy nie pójde do SPA hahaha

a co do jedzenia to powiem że i Kamil zaczął ostatnio bardzo wybredny być...wiele rzeczy jadł kiedys a od pewnego czasu nie zje, a jak go przekonam jakos to zaraz go dzwiga........

ja też bym nie pojechała do SPA nawet jakbym miała kasę bo by mi było szkoda....

nie chcę Cię straszyc ale Zuzka kiedyś też pięknie jadła,zaczęło się jakoś po drugich urodzinach, a około wieku Twojego Kamila doszło do szczytu i tak zostało do dziś...
Pamiętam jak miała 1,5 roku i 2 latka i się zajadała łososiem,buraczkami itp a teraz to jakbym jej nałożyła buraczki czy marchewkę to by się wydarła na cały dom! Masakra...

http://s1.suwaczek.com/200608194865.png
http://s2.suwaczek.com/200905114562.png

agusia20112
Asia na razie też wszystko je,wręcz czasem za dużo...zobaczymy jak dalej będzie

Emilka była niejadkiem od urodzenia,mleka to piła po 30 ml w wieku 3 miesięcy..czasami to siedziałam i ryczałam nad nią i do dziś taka jest,sa okresy ,że wcina duzo ale normą jest jedzenie a raczej meczenie obiadu godzinne

to tak jak kamil jak był mały to bardzo mało pił mleka.... pamiętam że nawet jak miał roczek to robiłam mu 180 ml mleka a on z tego wypijał 60 i reszte wylewałam.....
z jedzeniem tez różnei czasem jest tak ze zje wiecej niż mąż a potem niechce jeść.....
ale ryby za nic w świecie nie chce ......

Cześć dziewczyny!!!i Ja się witam:lol: a u nas jeszcze nie pada kurcze:zmartwiony:ale niby ma padać juz dzisiaj, ale zimno jest:ehhhhhh: a Ja dzisiaj idę na Andrzejki, - na taki bal, ale mnie rozkłada choroba, zaczęło sie wczoraj i juz mnie wszystko boli, głowa i plecy i gardło:o_master2::o_master2: i niewiem co robić...

http://www.suwaczki.com/tickers/i81xj44j3smrn1u6.png

http://www.poradnikmamy.pl/Galeria-konkursowa/konkurs-plastyczny-z-elmo/elmo-w-niebie1-6513.html prosimy o głosik

Szani84
i u nas śnieg leci : )no ale skoro u Ariski leci to i u mnie też :D w końcu mamy tylko 15 minut do siebie :) hheeeh

ale ja bym wolała słoneczko :)
ok zmykam ide obiadek robic :)
miłego dnia :)

No co Ty?U Ciebie też sypie?Nie mozliwe:sofunny::sofunny::sofunny:
Niedługo będziemy razem na sanki chodziły:lol:

Borys4
Cześć dziewczyny!!!i Ja się witam:lol: a u nas jeszcze nie pada kurcze:zmartwiony:ale niby ma padać juz dzisiaj, ale zimno jest:ehhhhhh: a Ja dzisiaj idę na Andrzejki, - na taki bal, ale mnie rozkłada choroba, zaczęło sie wczoraj i juz mnie wszystko boli, głowa i plecy i gardło:o_master2::o_master2: i niewiem co robić...

Miłej zabawy Andrzejkowej i żeby choroba Cie nie rozłożyła-zdróweczka:Kiss of love:

Arisa
Szani84
i u nas śnieg leci : )no ale skoro u Ariski leci to i u mnie też :D w końcu mamy tylko 15 minut do siebie :) hheeeh

ale ja bym wolała słoneczko :)
ok zmykam ide obiadek robic :)
miłego dnia :)

No co Ty?U Ciebie też sypie?Nie mozliwe:sofunny::sofunny::sofunny:
Niedługo będziemy razem na sanki chodziły:lol:

Borys4

Miłej zabawy Andrzejkowej i żeby choroba Cie nie rozłożyła-zdróweczka:Kiss of love:

arisa hahahahahhahaha
no już za niedługo :) już bym chciała tam być... mieć tam poukładane, posprzątane i spokój :) Ale ja nie wiem czy tak fajnei bo jeszcze Ci się znudzą moje odwiedizny :D hahaha