Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe maluszki 2016

Gość Dżastaa

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki dziewczyny za życzenia dla mojego T. Torcik juz stygnie. Niedługo do fryzjera i no do lekarza. Do fryzjera nie chce mi się. Ale do lekarza juz nie moge się doczekać. Dzień pelen wrażen.
Mój Franio coraz bardziej kopie pod zebrami. Czuje go coraz wyzej i mocniej. I jakoś zazwyczaj po prawej stronie. Jakoś upodobal sobie prawe zebro. Czasem zaboli ale jemu wybacz wszystko ☺

Dzieki dziewczynki za pomoc tylko ja mieszkam w malej miejscowości i wolałabym miec w domu. Właśnie czytam o jakiejś nowej z canpol babies antykolkowa haberman. Ma dużo pozytywnych opini. A u nas na miejscu maja w aptece właśnie ta firmę. Tylko na zamowienie butelka. Avent jak avent szalu nie robi my tez mieliśmy przy córce i właśnie takie sobie.

Hej :)
Właśnie wróciłam od lekarza.
Szymon waży 2300 :) Wody płodowe idealna ilość. Odwrócony główką do dołu. Wszystko jest dobrze.
Mówiłam lekarzowi o skurczach powiedział żeby się nie martwić że wszystko jest dobrze :)
Ostatnia wizyta 3 czerwca termin na 16 mam :)
Powiedział że jak będę rodzić w tym czasie co wizyta to nie ma żadnych przeciwwskazań :)
Miłego dnia mamusie ;)

http://www.suwaczek.pl/cache/ef7484b3db.png]Tekst linka[/url]

Mały już wcale nie taki mały...gratuluję :)
Ja właśnie również wróciłam z odebranym dowodem, jakie te zdjecie paskudne łee moze i dobrze ze sie zgubiła reszta, zrobie nowe na prawko. Po drodze, nie takie znów małe zakupy i tak jak Ty Aga...padam na ryjek. Ale kupiłam sobie jeszcze jedną koszulę do szpitala z rękawkiem 3/4 i z zatrzaskami także wygodnie, bardzo ładna w granatowe paski i za grosze na wyprzedaży sukienkę, która chyba mi się nada na komunie... Kto za mnie teraz ugotuje i poprasuje to nie wiem bo plecy bolą i chęci nie ma ...

Hej, szperalam troche w necie odnosnie formalnosci i zasad becikowego itp. Wyglada na to ze nie ma juz takiego jak kiedys becikowego dla wszystkich, teraz to jest na zasadach zasilku socjalnego. Pamietam ze pare lat temu jak szwagrowi rodzily sie corki to na kazda dostali po 2 tys. Tysiac z panstwowego i tysiac krakowskiego, widac dobre czasy sie skonczyly.

Ja też dziś miałam małe zakupy uderzyłam do rossmana ;)
Babyjaga, musicie być oboje, mieć swoje dowody i akt urodzenia. Przynajmniej tak było 5 lat temu jak my rejestrowaliśmy Zuzę, a nie mieliśmy jeszcze wtedy ślubu.
Ja właśnie skończyłam ogarniać dom, i odpoczywam popijając sok marchwiowy :-)
Bidulka moja już nie wymiotuje, ale za to dostała gorączki :(

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49df9h1by0oenb.png

No to wiem, ze sam ojciec to jak jest mezem, jak nie jest to oboje. Tylko zastanawialam sie czy musi tez miec akt urodzenia.

Kamila trzymamy kciuki za Twoja corenke. Bidula sie nameczy.

Justa no wez nie strasz. Dobrze, ze jestes pod opieka. Trzymamy mocno kciuki i sciskamy nie za mocno. Dawaj znac jak bedziesz cos wiedziala i nie denerwuj sie, bo to nie pomaga :-*