Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe maluszki 2016

Gość Dżastaa

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tez, ja tez babo jago cieszę się ze coraz lepiej z malusia. To co oni pisza to na prawdę przyprawia o mętlik w glowie. Ważne ze dużo sie dowiedzialas co was czeka i jak to będzie wyglądało. Musisz wierzyć ze bedzie dobrze bo musisz byc silna dla twojej kruszynki.:)
Zanus jakby bylo gorzej to na ip jedz ale ta krew to zapewne po badaniu. Ale obserwuj co się bedzie działo. Jak cos cie niepokoi to jedz.

Babyjaga trzymam kciuki za malutką. Dobrze że dobre wieści. Dziewczynki są silniejsze od chłopców więc na pewno da radę i Ty pewnie też naturalnie.
Kamila Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy.
Zanus tak jak piszą dziewczyny ti prawdopodobnie po badaniu ten brązowy śluz. Ale bądź czujna obserwuj i jakby co na ip albo chociaż telefon do lekarza jak masz taką możliwość jak nie przejdzie.
Obejrzałam te torby do wózka o których pisaliście bo ja mam taką zwykłą co była do wózka dołączona. Za Chiny nie rozumiem ich ceny chyba, ze za firmę się płaci. Mimo 500+ nie kupię sobie takiego luksusu. Hehe. Albo się nie znam. Ale widać ktoś to kupuje skoro mają na olx.
Miłego spokojnego wieczoru.

Czarownicavip u nas tez były przymrozki i grad ale śniegu niet ;). Cóż kwiecien-plecien. A i początek maja zawsze z przymrozkami, które spędzają sen z powiek sadownikom bo często uszkadzają kwiaty jabłoni. Taka nasza pogoda.
My śpimy jak zwykle z przerwami. Zasypiam kolo 23-24. O pierwszej budzimy się na siku. O piątej budzimy się na siku i juz nie chcemy spać... zwykle wstaje zjadam coś i po godzinie dwóch zasypiam dalej ale dzisiaj nie mogę zjeść bo czas przebadać krew.. ech.

http://www.suwaczki.com/tickers/w57v3e3k4iyrxx3m.png

Cześć Brzuszki! ;)
Czarownicavip, o kurde blaszka... no to rzeczywiście z tym śniegiem u Ciebie wesoło... a skąd jesteś? Na śląsku okej, jechałam rano po męża było -1, ale słoneczko świeci i chyba się rozpogodzi. Ja dziś aktywnie od 5 na nogach, obiad już się gotuje, kawka właśnie pita ;) Zaraz muszę budzić moją Zuzę, bo dziś ma konkurs recytatorski i biedna się tak denerwuje, że wczoraj po przedszkolu zasnęła po 15 wstała o 18 taka cichutka była jak nie ona.
Dziewczyny do końca maja wyprzedaże w smyku -50%, i to takie prawdziwe -50% ;) jestem w miarę na bieżąco z cenami, bo zawsze ubieram córkę właśnie na takich okazjach. Jak coś potrzebujecie jeszcze to lećcie na shoping online ;D
Goherek, głowa do góry, WSZYSTKO będzie DOBRZE ! :) :)

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49df9h1by0oenb.png

Cześć Dziewczyny! Ja dziś 2 pobudki co 2 h ...zmęczona jestem, poza tym już zaczęło mnie boleć w nocy gardło i rano voila... migdał spuchnięty:( całą ciążę spokój, na koniec musiało się przypałętać ...ehh muszę chyba zacząć płukać zanim zrobi się gorzej bo juz byłam 2x w szpitalu z ropniem okołomigdałkowym i nie chce powtórki.
Do tego zaczął się u nas remont teściowa zabudowuje taras na dodatkowy pokój, akurat przez mój ostatni miesiąc będę w hałasie siedziała:( pogoda dziś śliczna słońce i póki co 4st ale mój humor do dupy:(

Cześć dziewczyny!! Przepraszam, że sie nie odzywałam kilka dni, ale mąż miał operacje i siedziałam z nim w szpitalu, teraz już jest w domu i chociaż nerwy mnie puściły:) Wszyscy lekarze i pielegniarki co chwile do mnie przychodzili i śmiali sie(jednocześnie widać, że sie martwili, żę tyle tam siedze), że predzej urodze z tych nerwów o męża:) na szczęście wszystko juz dobrze i najważniejsze, że mąż w domu to moge być spokojna:)

odnośnie torby do wózka, to ja też mam taka z kompletu i nie mam zamiaru kupować innej, szkoda mi kasy:D u mnie w okolicy nie ma nic fajnego w lumpach, a jak sa to ceny prawie takie same jak w zwykłym sklepie, wiec lipa:( już nie wspomne o tym, że wszsytko przebrane i koleżanki właścicielki tylko moga sie obkupić;/

Kamila gratuluję rocznicy!!! :))

Zanus - też jestem zdania, że to po badaniu, ja też ostatnio tak miałam, ale lekarz mnie uprzedził, że moge krwawić troche..

Babyjaga - ale sie ciesze, że tak malutka sobie radzi!! Wspaniałe wiadomości!! Najważniejsze, że jesteś pod taką dobrą opieką:)

czarownicavip - aż mnie ciarki przeszły! u nas nie ma śniegu, ale zimno i wczoraj to normalnie pół dnia lało! dzisiaj słońce, ale wiatr i zimno;/

Miłego dnia Wam życzę!!! :)

http://s9.suwaczek.com/201606087248.png

Oczywiscie ze wszystko bedzie dobrze,jestem pozytywnie nastawiona ale pod koniec ciazy bede rozmawiala lekarzem o tym gdzie mam rodzic,czy uciec od "hali produkcyjnej'' w miescie czy zostac jednak by jeszcze w szpitalu zrobili mu usg glowki i inne potrzebne.narazie pki co dzielnie miesci sie wszystko w normach.
Ja mego juz wyprawilam do pracy,slonce jest,chyba ladnie bedzie wiec pranie sie robi a ja kimam dalej :)

http://www.suwaczek.pl/cache/0636c7f1be.png

Witam dziewczyny. Ja dzisiaj miałam koszmarną noc. Wstawałam 4 razy na siku a potem nie mogłam zasnąć. Wczoraj w końcu nie udało mi się dotrzeć do lumpka jedynie odebrałam duperele zamówione w aptece online. Zaopatrzylam się jeszcze w maść na brodawki maltan. Równie dobra jak bepanthen a tańsza, linomag na wszelki wypadek, zamówilam tez herbatkę z herbapolu na laktację i wiesiołek. Herbatkę z liści malin piję od tygodnia. W aptece kolo mnie nie było i w końcu zbieram liście ze swoich malin kolo domu i suszę. Wiesiołek zaczęłam od wczoraj. Zobaczymy czy pomoże. Na pewno nie zaszkodzi.
Słoneczko od rana świeci ale w nocy znowu był przymrozek. Najbardziej martwi mnie majówka bo nie zapowiada się rewelacyjnie a chcieliśmy jeszcze w góry pojechać. Może się jeszcze jakoś wypogodzi liczę na cud.
Miłego dnia.

Marzi82
Aga łączę się w bólu też jestem taaaka niewyspana dziś...a powiedz mi jakiej firmy nasz tego wiesiołka? Z apteki? Najwyższa pora żebym i ja się zaopatrzyła.

Zamawiałam w doz bo tam miałam akurat dobre ceny na inne duperele. Ja kupiłam taki:
https://www.doz.pl/apteka/p1054-GAL_Zimnotloczony_Olej_z_Nasion_Wiesiolka_kapsulki_150_szt.
Znajoma mi powiedziała że niekoniecznie musi być ten droższy oeparol.

Kamilaaa_n no prawda prawda ale człowiek chory i niewyspany to rozdrażniony ...to dziś narzekam :) zresztą zaczęli wczoraj i potrwa to z miesiąc wiec jak się dzidzia zlituje i urodzi po połowie maja jakbym chciała to i tak nie skończą jeszcze...ale może juz nie będzie głośno chociaż. Rozkleiłam się P. dziś bo mi głupoty gada że brzuch mu urósł i dietę chce jakieś jogurty do pracy pobrał i twarożek, obiad chce na parze. I mówi że mi współczuję bo czuje że mu ciężej a co dopiero ja z tym brzuchem. Że się musi wziąć za siebie bo później sobie nie da rady z tym. To się juz rozpłakalam co on mi tu wygaduje a ja co...ciało niewyćwiczone, dupa urosła a w połogu mogę pomarzyć o ćwiczeniach i co ja mam mówić jak on ma nie dać rady.ehh...
Dzieki za info Aga, mnie zostały praktycznie kosmetyki do zamówienia to może też wszystko zbiorcze od razu zamówię. Teściowa kupiła wczoraj w Austrii ręczniki z kapturkiem, kocyk czapeczki jakieś to jak spojrzałam na listę okazało się ze zostało tylko to i jakieś duperele termofor z pestek wiśni , foczka do wanny...nawet nie wiem kiedy tak się skurczył ta lista.