JustynaW84 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Cudowne Bąbelki, ciesze się że wszystko u nich w porządku :) Odnośnik do komentarza
Gość Carolajna32 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Mami! Co za szczęście! Odnośnik do komentarza
Gość Carolajna32 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Mami! A Ty chyba mieszkasz bardzo blisko mnie???? Kochana, koniecznie na kawkę! Odnośnik do komentarza
Kader Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Mami kamień z serca ufff cały dzień o tobie myślałam ! Bardzo się cieszę,.że wszystko dobrze ! Odnośnik do komentarza
klaudix Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Jakie cudowne zdjecie usg! Super sie ulozyly:) wszystkie bardzo sie cieszymy, ze jest ok! Ufff:))) Odnośnik do komentarza
Mami87 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Carolajna32 a skąd jesteś ? Odnośnik do komentarza
Gość Carolajna32 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Słupsk Odnośnik do komentarza
Gość Carolajna32 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 To moje szczęście Odnośnik do komentarza
Gość Carolajna32 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 .nie widać Odnośnik do komentarza
gatka Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Uff co za szczęście. Chciałabym żeby te nasze ciąże były już bezpieczne. Dziewczyny, dwa pytania - czy przykładacie się jakoś szczególnie do badań w 12 tygodniu? testy PAPPA, Nifty...? - czy kupowałyście może już jakieś kosmetyki na rosnące brzuszki? polecacie coś? Odnośnik do komentarza
Gość Carolajna32 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Gatka ja używam czegoś nowego (nie pamiętam nazwy, chyba Palmer's)ale wracam do Mustela po zakończeniu opakowania plus oliwka na mokrą skórę. To stosowałam w czasie 1 ciąży Odnośnik do komentarza
Mami87 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Ja też Słupsk :) Czy my się znamy? Odnośnik do komentarza
Gość Carolajna32 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Mami raczej nie ale możemy się poznać Odnośnik do komentarza
Kader Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Wszystkie z was robią badania prenatalne w 12tc ? W pierwszej ciąży byłam przewrazliwiona na tym punkcie i robiłam wszystkie łącznie z nifty !! Tak mnie w klinice nastraszyli że pappa złe, że przeziernosc karkowa poza normą itd. Potem wiecie jak to jest ~czysta się w Internecie co to może znaczyć i juz najgorsze myśli. Nifty 3 tys zł kosztowało. Teraz nie mam zamiaru się stresować badaniami i spokojnie przejść ciąże Odnośnik do komentarza
Mara Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Mi lekarz zlecił badanie usg genetyczne tylko. Nic mi o tym Pappa nie mówił. Powiedział, że jak coś będzie nie tak to będziemy dalej robić wyniki. Badanie mam 30 lipca i oczywiście gdzieś w środku bardzo się stresuje, chociaż wszelkie obawy staram się od siebie odsuwać, bo i tak nic już nie zmienię. Odnośnik do komentarza
Gość Carolajna32 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Ja genetyczne mam 2 bo mnie 2 lekarzy prowadzi. Jedno na pewno 31.07 a drugie w sumie dowiem się 20.07 na wizycie Odnośnik do komentarza
Katri Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Ja również mam na chwilę obecną zaplanowane tylko usg genetyczne, jeśli wyszłoby coś niepokojącego to wtedy będę zastanawiać się nad resztą. Wizytę mam na 31.07 więc jeszcze chwilę :) Odnośnik do komentarza
Katri Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Ale podbijam temat jeśli chodzi o kosmetyki do skóry, które używacie. Coś jeszcze oprócz Mustela któraś używa?? Bo ja jestem w temacie totalnie zielona :) Odnośnik do komentarza
Mara Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jako że to pośrednio moja branża mogę polecić Palmers'a (tylko nie każdy toleruje jego zapach- intensywnie kakaowy, jednak szybko się ulatnia), Elancyl (dość drogi, ale duża pojemność - od 4 miesiąca), kiedyś jednym z najczęściej kupowanych był Pharmaceris M ze względu na cenę, opinie słyszałam o nim różne. Sama używam na chwilę obecną olejku z Musteli od pierwszych dni ciąży, to dosyć nowy produkt na rynku, ale była dobra promocja to wzięłam. Nie wiem czy później się na Elancyla nie przerzucę. Jeśli chodzi o krem z Musteli to ma bardzo dobre opinie, jednak jego cena może tu być hamulcem. Osobiście uważam, że każdy produkt ma szansę się sprawdzić o ile będziemy go używać regularnie. No i zacząć stosować przed pojawieniem się rozstępów. Później to już walka jest ciężka. Odnośnik do komentarza
depti Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Dziewczyny usg w 12 tygodniu nie jest tak naprawdę badaniem genetycznym. Genetyczne to albo pappa albo nifty. Ja osobiście będę robiła nifty 3 sierpnia w 11 tygodniu. No ale ja już 33 lata na karku ;) a czy któraś jest z wawy? Odnośnik do komentarza
Gość Carolajna32 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Depti staruszko, hahaha Odnośnik do komentarza
Katri Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Mara dzięki :) Odnośnik do komentarza
Kader Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Ja usg mam robione na każdej wizycie akurat. Odnośnik do komentarza
depti Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 dzięki Carolajna hehe :) no cóż tak się potoczyło. Najpierw beznadziejny mąż i rozwód a teraz najszczesliwszy związek jaki mogłam wymarzyć. a lata poleciały :) :) :) Odnośnik do komentarza
gatka Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 depti nie dokuczaj mi ;-) ja 35 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi