Skocz do zawartości
Forum

Październikowe maluchy 2015

Rekomendowane odpowiedzi

A ja Wam sie normalnie muszę pochwalić :D
Tak mnie dziś głowa cały dzień bolała, że szok.. Brzuszek też co chwila twardniał.. A przyszedł mój z pracy i jakoś nam spontanicznie wyszedł mega cudowny seks :)) Długo nic nie było, bo ogólnie mamy zakaz.. I miałam trochę obaw, ale poniosło nas.. I teraz jak ręką odjął, odpukać głowa przestała pulsować, a macica się rozluźniła jak nigdy :) Jest cudownie :D Jednak co nie co ma cudowne moce haha
Przekonałam się bo jutro zaczynamy 37 tc.. Będzie miał skończone 36 tyg a to znaczy, ze już się nie boję że będzie mu dużo brakowało.. Tym bardziej, ze wg USG jest jakieś 2 tyg starszy <3<br /> Nie mogę się już doczekać naszego maleństwa. Ale mi się humor poprawił no! :D Przesyłam Wam pozytywne fluidy, uśmiechamy się, życie jest piękne ;)

(Dobra, teraz to wygląda jakbym coś ćpała ;p)

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5euxfrmqfx.png

Hej dziewczyny , sorki ze sie wtracam ale jesli ktoras z Was by cciala mam ciuszki dla dziewczynki i tez uniwersalne 56(malo)62-68 i 74 zbieramy juz do oddanoa ;) jesli ktoras bedzie zainteresowana zapraszam na priv. Wtedy sie dogadamy co do cen lub oddania , wysylki i zdjec ciuszkow ;) mam tez jakies witaminki smoczki nie uzywane jakies kosmetki nosidelko ;) i super kombinezon dla maluszka w sam raz wlasnie na porod w zime ;) zalozony raz czy dwa ;)
Pozdrawiam ;) i gratulacje ;)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21243http://www.suwaczki.com/tickers/x7g1egz2xvcderxt.png[url=]

margaret84
Ania777
Odebraliśmy dziś wózek dla naszej córeczki :)
Chwalę się też kącikiem Anusi w naszej sypialni, dziś udało nam się go prawie skończyć :)

Ania777 tez zamowilam ten wozek bebetto holland kolor W8 :) Nie moge sie go doczekac. Mam nadzieje ze nam sie sprawdzi. :) Kupilam tylko wersje 2w1. Jeszcze fotelik chce kupic Maxi cosi city lub cybex aton basic.
Kacik dla malutkiej sliczny i taki przestronny u mnie to bedzie wszystko na kupie bo nie mam tyle miejsca.

widzę że bebetto się podoba :)
My też mamy bebetto, ale Torino SL4 2w1 a fotelik cybex aton 4 z adapterami :)

http://www.suwaczki.com/tickers/3i499vvj7hy833ah.png]Tekst linka[/url]

agnieszkaaw
margaret84
Ania777
Odebraliśmy dziś wózek dla naszej córeczki :)
Chwalę się też kącikiem Anusi w naszej sypialni, dziś udało nam się go prawie skończyć :)

Ania777 tez zamowilam ten wozek bebetto holland kolor W8 :) Nie moge sie go doczekac. Mam nadzieje ze nam sie sprawdzi. :) Kupilam tylko wersje 2w1. Jeszcze fotelik chce kupic Maxi cosi city lub cybex aton basic.
Kacik dla malutkiej sliczny i taki przestronny u mnie to bedzie wszystko na kupie bo nie mam tyle miejsca.

widzę że bebetto się podoba :)
My też mamy bebetto, ale Torino SL4 2w1 a fotelik cybex aton 4 z adapterami :)

SL4 w Torino to ta sama tkanina w pepitkę co W8 w Hollandzie :)
U nas na Bebetto padło w sumie na samym początku i oglądając inne tylko utwierdzaliśmy się w pierwszym wyborze :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/7dr3e5c.png

A w temacie dolegliwości - urządzaliśmy dziś ten kącik dla małej, przestawialiśmy meble, było przy tym trochę sprzątania i tak mnie "podeszwy" w stopach bolą jakbym co najmniej wesele przetańcowała. Najbardziej pięty.
Jak stąpam to ból jest okropny, jakby mi skóra chciała popękać.
Jeszcze zostało sporo rzeczy do poukładania w szafie, w komodach, trochę sprzątania, ale chodzić nie umiem, musiałam przerwę sobie zrobić.

http://fajnamama.pl/suwaczki/7dr3e5c.png

Paula tylko pogratulowac :) nie powiem, nam tez sie ostatnio spontanicznie przytrafilo i dalo rozluznienie, naprawde pozniej brzuszek luzny, nic nie boli a i relacje wrocily na stare tory, jednak napiecie robi swoje, teraz jak wiem, ze szyjka dluga i zamknieta a skurcze na ktg sie nie pisza to moge sobie pozwolic raz na jakis czas, chociaz przyjmnosc, jaka osiagam jest inna niz ta przed ciaza, chyba instynktownie macica az tak bardzo nie przezywa orgazmu.

kurcze zazdroszczę dziewczyny mnie to od jakiś 2 lub 3 miesięcy libido chyba spadło nie mam takiej ochoty a mój to oj taaaaaak by chciał.

A mam pytanie jeszcze do słodkich mamusi bo byłam dzisiaj na spotkaniu z położną środowiskową i mówiła, że nie można przesadzać z nabiałem, tymi wszystkimi produktami mlecznymi zwłaszcza jak się karmi piersią i to już teraz należy ograniczyć. A ja np. w jadłospisie od dietetyczki mam na 2 śniadanie plasterek sera żółtego, na 3 śniadanie jogurt naturalny, na podwieczorek jogurt lub zamienniki maślanka, kefir... no na ostatni posiłek pół szkl. mleka lub inny zamiennik to jest więcej niż zwykle jadłam kiedyś takich produktów. Jak to jest u Was? Napisałam oczywiście te produkty bez dodatków jakie mam w tych posiłkach ;-)

Pauuulalala
Mi powiedzieli praktycznie to samo co Wam :)
A mam pytanie, co do rodzinnego.. Czy to prawda, żeby je dostać oboje rodziców musi mieć taki sam adres zamieszkania? Bo mieszkam u narzeczonego, ale jeszcze się uczę więc ubezpieczona jestem na mamę swoją = zameldowanie i zamieszkanie mam tam. Chcieliśmy małego zameldować na adres mojego ale Pani w gops poinformowała mnie, ze musze wtedy zmienić adres zamieszkania.. Jak zmienię adres to automatycznie nie jestem ubezpieczona.. Takie to za przeproszeniem popierdo**one... ;/

Nie wiem jak jest z rodzinnym, ale w kwestii ubezpieczenia, jeżeli chodzi ci o ubezpieczenie zdrowotne nfz to nie musisz mieć tego samego adresu zamieszkania co mama - warunkiem do ubezpieczenia jest to że masz poniżej 26 lat i się uczysz (no i oczywiście dokonanie zgłoszenia do ubezpieczenia)