Skocz do zawartości
Forum

Październikowe maluchy 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Iza :)

Co do becikowego to jak to nam Pani w mops powiedziala "oni specjalnia tak robia zeby ludzi zniechecic"
Ja 2lata temu do becikowego musialam miec
Zaswiadczenie z urzedu skarbowego o przychodzie, od pracodawcy lub ZUS o wysokosci odprowadzanych skladek, zasw od lekarza, wniosek a moj maz, ktory w miedzy czasie zmienial prace duzoo wiecej, a i ja jeszcze wyrok sadu odnosnie alimentow i akty urodzin, slubu itd.
Wtedy 2tys dostalam na blizniaki masakra, ograniczenie dochodu jest ale jakos duzo tzn nie 560zl na osobe jak w rodzinnym :)

http://www.suwaczki.com/tickers/5djyugpjir57gby3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/190f97313d.png

łolaboga :D ale rozpisalyscie o tym becikowym.... to sie pochwale ze ja moje zalatwi moj "Tatus" jego wszedzie znaja bo mala miescina a on im wszystkie programy i kompy naprawia (wraz z ZUS-em) :D tak zalatwial mojej bratowej i mi tez zalatwi wiec jeden problem z glowy :D
jak juz sie chwale to pochwale sie laktatorem moze ktoras z was testowala z firmy Lansinoh laktator taki dostalam od bratowej bo ona go nie uzywala tylko wyparzyla :D

A i najwazniejesze do ZjemCiMiska "Sto lat, sto lat niechaj żyje, niechaj żyje, sto lat, sto lat niechaj żyyyyyyjjjjjjeeeeeee NAM" <--- to byla piosenka ale ciesz sie ze to napisalam i nie slyszalas jak spiewam :D<br />
I do Jay90 sliczna niunia, juz nie moge sie doczekac czwartku az ja dowiem sie kogo nosze pod serduszkiem :D

A i wlasnie adonis_25, niuska i reszta piszcie wsio co wam na serduchach lezy a napewno bedzie lzej i przede wszystkim zdrowiej :D

Amadeo moge ci pożyczyc walek, taki do ciasta, dostalam na 18-naste urodziny od kolegi na ktorym jest napisane "Na Hłopa" :D ale tak na serio to zycze aby sie maz opamietal :)

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

amadeo3
Magdalena3 to ja poproszę o ten wałek chociaż wątpię aby użycie go przyniosło jakiś efekt,na szczęście to jeszcze "nie mąż"i pora się zastanowić czy kiedykolwiek awansuje do tego tytułu...

spróbowac nie zaszkodzi, a z tym mezem to nie osadzaj tez do konca moze "hłopa" cos gryzie i nie wie jak to powiedziec... lepiej pogadac niz sie klocic, wiem ze ciezko ale trzeba sprobowac :)

Zaraz mnie zlinczujecie...... wlasnie wypilam cala szklanke coca-coli :D ale mnialam "chcice" :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Dzięki za odp. w sprawie nożyczek na razie jednak zamówiłam cążki z TT. W ogóle przeraża mnie obcinanie tych małych paznokietków. Zamówiłam praktycznie wszystko. Zostały tylko rzeczy dla mnie do szpitala, laktator, termometr, stojak do wanienki i wózek ;)
Adonis co się tam u Ciebie porobiło??
Mama?
Jay śliczna córeczka, załuję, że moj gin ma tylko 2d.
Idę rano robić morfologię i mocz. Jak pomyślę o staniu w kolejkach....
Dziewczyny - GŁOWY DO GÓRY!!! (teraz będzie, że krzyczę ;) )
Drożdżówka mąż już w domku? Wszystko u Was ok?

http://s7.suwaczek.com/201510277445.png

amadeoto rzezywiscie jak chodzi o mamińsyństwo to masakra..... a da sie z nim wogole pogadac??

przepraszam za bledy napisalam "mniałam" :D:D:D:D

Zaczynam świrowac bez mojego, jeszcze w pracy jest :(
A ile mozna siedziec z bratem,bratowa,bratanica i rodzicami.... nawet z psami nie mam juz o czym gadac :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥