Skocz do zawartości
Forum

Październikowe maluchy 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny... ja to ogólnie nie mam dziś humoru.. a mianowicie chodzi o to, że u mnie przesąd, że dziewczynka "odbiera urodę" sprawdził się..
I mam buzie jak pizza, na dekolcie mam wypryski, krostki itp. itd. na plecach również, gdzie nigdy nic takiego nie miałam. :(
to przeżyje, przejdzie przecież po porodzie.. ale kurde uważam za nietaktowne, że moje znajome (te bezdzietne) widząc mnie często wypowiadają słowa "Boże, to prawda że dziewczynka zabiera urodę" "jejku, współczuje jak Cie wypryszczyło " itp. itd. robi mi się wtedy nie miło.. naprawdę nie miło.. albo najlepsze.. "boże, jaki brzuch duży, może masz bliźniaki?"
za to jak jakiś kolega mnie spotka czy co.. to jest zupełnie odmienna reakcja "Jeju, jak fajnie wyglądasz z tym brzuszkiem, mogę dotknąć? Niesamowite"...
czyżby panowie mieli więcej taktu od pań?
Zdjęcie mam tylko z siostrą i może ten mój brzuszek nie jest zbyt widoczny tutaj.. ale oceńcie czy ja naprawdę mam za wielki brzuch jak na ten tydzien? Dobija mnie to i ciągle o tym myślę..
Przetrząsne zaraz te moje szpargały wszystkie, znajdę ten cholerny kabel USB i wam wstawie lepsze zdjątko mego brzuszka.

monthly_2015_07/pazdziernikowe-maluchy-2015_33104.jpg

http://s4.suwaczek.com/201510187251.png

ZjemCiMiśka
Dziewczyny... ja to ogólnie nie mam dziś humoru.. a mianowicie chodzi o to, że u mnie przesąd, że dziewczynka "odbiera urodę" sprawdził się..
I mam buzie jak pizza, na dekolcie mam wypryski, krostki itp. itd. na plecach również, gdzie nigdy nic takiego nie miałam. :(
to przeżyje, przejdzie przecież po porodzie.. ale kurde uważam za nietaktowne, że moje znajome (te bezdzietne) widząc mnie często wypowiadają słowa "Boże, to prawda że dziewczynka zabiera urodę" "jejku, współczuje jak Cie wypryszczyło " itp. itd. robi mi się wtedy nie miło.. naprawdę nie miło.. albo najlepsze.. "boże, jaki brzuch duży, może masz bliźniaki?"
za to jak jakiś kolega mnie spotka czy co.. to jest zupełnie odmienna reakcja "Jeju, jak fajnie wyglądasz z tym brzuszkiem, mogę dotknąć? Niesamowite"...
Zdjęcie mam tylko z siostrą i może ten mój brzuszek nie jest zbyt widoczny tutaj.. ale oceńcie czy ja naprawdę mam za wielki brzuch jak na ten tydzien? Dobija mnie to i ciągle o tym myślę..
Przetrząsne zaraz te moje szpargały wszystkie, znajdę ten cholerny kabel USB i wam wstawie lepsze zdjątko mego brzuszka.

Odpowiedz ja urodze i wrócę do formy a tobie nawet dr szczyt nie jest w stanie pomoc! :)

Zajrzyj do nas! Www.milkii.pl :)

adonis_25
~Niuśka32
Drogie Panie...
czy będąc w ciąży można przechodzić menopauzę?

Średnio. Raczej dolegliwości oznaczają albo jedno albo drugie :D

Ja 4 dni wytrzymałam. Zezarlam czekoladę mleczna :D idzie do nas burza!!!! Pragnę jej bardziej niż kebab z frytkami !!!

Fobianka my wogole mamy za podobnie do siebie. Może jesteś moim blizniakiem? :D

Na pewno SIOSTRO!! :D a co do tej burzy to ja bym chciała, ale zdecydowanie kebab z frytkami wygrywa!!! :D

Gość Niuśka32

ZJEMCIEMISKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Boże, to prawda że dziewczynka zabiera urodę" "jejku, współczuje jak Cie wypryszczyło "....HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI

ADONIS,

lec do garów, bo kure spalisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hihihihihihi

~Niuśka32
ADONIS
ola Boga, Ty Jesteś nakręcona,jak mały samochodzik...hihihi
ile Twój mąż wypowiada zdań dziennie, max 2?
ile masz par rąk?

DZIEWCZĘTA,
a jak Wasze prawa jazdy,
bo kojarzę, że Ktoś jazdy ma, czy coś...

ja własnie dzis na 16 mam jazdy, jeszcze przede mną 11 i egzamin praktyczny, teorie mam już za sobą... chcę to zrobić jak najszybciej. Z tego co pamiętam Izabela33 wybierała sie też na prawko.

ZjemCiMisia mamy ten sam termin porodu a mam o wiele większy brzuszek od Ciebie, wieczorkiem jak wróci mąż poproszę żeby zrobił mi fotkę to wrzucę. Nie masz się czym przejmować, mi mąż od dwóch dni mówi ze wyglądam jakbym już miała rodzić i że wcale nie jestem taka malutka jak mi się wydaje. Wczoraj mnie to trochę przygnębiło, ale stwierdzilam dzisiaj ze mam to gdzieś wazne żeby mały był zdrowy a ja po porodzie wrócę do w miare mam nadzieje normalnej figury

Dziękuje wam za słowa wsparcia, aż mi się buzia ucieszyła hehe :))) Macie racę.. urodzę, wrócę do dawnych wymiarów, będę miała śliczną córeczkę..a one dalej będą gadać tylko o imprezach, facetach i ile wypily ostatnie razu :D Jak to w zwyczaju ciągle mają.
Po za tym akurat mój chłop mi często mówi, że mu się podobam, że jak fajnie brzuszek urósł i że nasza córa musi mieć tam dobrze ... w ogóle wiele pocieszenia od niego dostaje :) Ale niestety takie komentarze bolą..adonis zaraz se wygogluje :D

ZjemCiMiska bardzo ładnie wygladasz :) a brzuszek masz odpowiedni :) jesli widzialas moje zdjecie, to mozesz sobie porownac brzocholec wypelniony blizniakami :) ja na poczatkubwygladalam paskudnie, co oznaczalo , ze dziewczynka brala gore ;), ale teraz i buzia sie wygoila i wloski jakies inne - chłopiec rzadzi :) hihi

Smiesza mnie kobiety , ktore komentuja cos o czym pojecia nie maja ;) poza tym pamietaj, ze jak ktos nie jest zyczliwy dla kobiety w ciazy, badz jej czegos odmowi to mu myszy wszystko zjedza :) mozesz to powiedziec tym swoim "zyczliwym" znajomym :)

Zjemcimiśka popieram Aśkę tylko niech siostra się nie gniewa :P a jakby mi ktoś tak powiedział to chyba upadłabym ze śmiechu :P ale fakt baby są wredne więc nie dziw się ciekawe jak same będą w ciąży wyglądać. A brzuch wcale nie jest taki wielki ja jestem tydzień niżej a mam większy :)
Martynika albo jestem ślepa albo nie wiem co ale nie mogę znaleźć tej babki od zabawek jak możesz podeślij linka! :*

http://www.suwaczki.com/tickers/km5shdgejk704zuf.png

ZjemCiMiśka

Według mnie to nawet masz ten brzuch mały a nie duży. Ja już kiedyś pisałam jak szwagierka mnie podsumowała "że mi bebech wywaliło", a ostatnio jak pytała ile mam na + to pow ze będę miała co zrzucać bo ona tylko 12 za całą ciąże przytyła (oh ah wspaniale..). No i, że tak powiem H jej do tego. Moje dziecko, moje kg, a reszta niech mnie w moje rosnące 4 litery pocałuje :) Poza tym śmieję się ostatnio, że muszę mieć dużą dupę, żeby pomieścić wszystko to co inni mi mówią :D Też tak się nastaw

Aaaa no i jeszcze jedno. Ja może i mam, więcej kg, ale za to mam cycki!! Bo ona ma chyba mniejsze nawet niż mój chłopak :D

Do mnie tez ciagle mowia "czesc, gruba" albo " o gruba idzie"
Ale wiem ze to tak dla zartow. Chociaz mam tez takie dni ze ciezko mi sie na siebie patrzy. Wtedy sie pocieszam ze dam rade sie odchudzic i to sama bo juz tego kiedys dokonalam.
Moj mnie wspiera, ze jemu sie podoba i przytula i bedzie mnie pilnowal jak bede chciala schudnac. Teraz tez mnie pilnuje zebym za duzo slodkiego nie jadla, bo troch ten cukier za duzy, a i dla dziecka nie zdrowe. On jest z tych co slodkosci nie jada wiec on nie kupuje sobie i mi latwiej. Czasem jak go wysle zeby mi cos kupil to kupi ale przewaznie bez czekolady albo owsiane cos :) a wiec kochany dba o mnie i pociesza :D

A wiec ZjemCiMiska nie martw sie docinkami, po prostu one sie dowartosciowuja tymczasowym twoim zanikiem urody... moze tez i z zazdrosci.... :)

Slyszalam dzisiaj doobry tekst "Chodz pokaze ci co kupilam to ci cycki opadna... ooo widze ze nie musze ci pokazywac" :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

SheViolet moja pupa też zdazyła już urosnąć :D Hah, więc pójdę za twoją radą ... napewno wszystkie te ich docinki się tam zmieszczą :D
Dziewczyny, jesteście po prostu cudne! Podniosłyście mnie na duchu bardzo :) Nie dam się więcej mym kochanym koleżaneczkom i coś im odpowiem tak by i im się zrobiło choć na chwilę nie miło :D A co mi tam!
Ofelia widziałam twoje zdjęcie i według mnie ładnie wyglądasz :)

Witajcie.No ja tak jak przypuszczałam mam założony pessar,i leżę bo niestety skurcze piszą się dość wyraźne,właśnie spływa kroplówka na wyciszenie nie jaki fenoterol po którym serce wali jak młot i ogólnie słaba jestem,do tego te upały nie sprzyjają. Nie wiem ile tu będą nas trzymać ale jak ma to pomóc mojej kruszynie to dam radę. Mąż o mnie dba obiadki donosi.Tylko dziś nam na salę dali dziewczynę no nie wiem jak można być taką niechluja.Nogi brudne jakby z pola wróciła, a zapach...szkoda słów, nie wiem jak dam radę to wytrzymać.

http://fajnamama.pl/suwaczki/hwkp64z.png

Pisalyscie o sobie to i ja coś skrobne otóż ja z wykształcenia jestem inż.informatyk,specjalność sieci komputerowe, ale obecnie pracuję jako asystentka w gabinecie stomatologicznym. Także sprawy uzębienia nie są mi obce,potrafię też inne rzeczy ,życie człowieka do wszystkiego zmusi.Dziękuję że pamiętacie o mnie.

http://fajnamama.pl/suwaczki/hwkp64z.png