Skocz do zawartości
Forum

Październikowe maluchy 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Kamiodka
Współczuję Wam dziewczyny z tym sexem, u nas rekord to 2 tyg, jak lekarz na początku ciąży zabronił i już świrowaliśmy.
Mleczyk, zapytaj może lekarza, przecież to nie średniowiecze, jakieś teorie muszą mieć!

Nie wiem jak inne mamy ale u nas to nie ma co współczuć ;) To jest nieprawdopodobne jak człowiek potrafi w głowie sobie poprzekładać dobro i zdrowie maleństwa nad przyjemność własną :D Przytulaski i buziaczki są a na więcej poczekamy...już bliżej niż dalej ;)

nati86 jak masz możliwość to skonsultuj to z lekarzem. Ja też mam upławy i do tej pory nie martwiłam sie tym ale jak czytam że wy się leczycie to muszę też dopytać się mojego gina
mleczyk1 trzymaj się najważniejsze żeby z dzidzia było dobrze i nie daj się zabobonom

Dołączam się do pytania co to jest sex? My od stycznia czyli od momentu zapłodnienia zrobiliśmy to raz w czerwcu. Najpierw nie chciałam ryzykować później zakaz od gina a teraz mój nie chce bo woli nie ryzykować.
No i zgadzam się z kasia34 można wszystko tak sobie poprzekładać bo dzidzia jest najważniejsza.

http://s6.suwaczek.com/201510101762.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pqegjmni5.png

Gość Niuśka32

Dokładnie, to kwestia priorytetów, trzeba Sobie *wyłaczysz* guziczek sexik w głowie i tyle....

ja to bałam sie tylko jednego.....
że zapomnę jak *to* się robi:))))))))))))))

ale to podobno jak z jazda na rowerze, nauczysz się raz i starczy na całe zycie.....

Gość Niuśka32

mleczyk-najważniejsze, aby nie było rozwierania się jej i żeby się lejek od środka nie robił i pęcherz nie wpuklał do szyjki....
lekarze czekają na wyniki posiewu i wtedy pewnie podejmą decyzję o szwie/pessarze, tak jak mówiłam wcześniej....
ale po tym musisz się oszczędzać, więc myślę, że z tego wesela *nici*....

Cześć dziewczynki. U nas z sexem też raz na miesiąc, bo ja ciągle mam obawy, czy aby nie zaszkodzi.
A z przyjemniejszych rzeczy, to dziś znaleźliśmy z mężem super sklep dziecięcy. Naprawdę z przystępnymi cenami. Zamówiliśmy łóżeczko, kupiliśmy materacyk, rożek, parę ciuszków, ręczniczek. Do tego obok byl duży ciucholand i tam tez parę rzeczy mi wpadło w ręce. A do tego wysprzątałam cały dom i teraz padłam ze zmęczenia. Leżę plackiem i juz nic nie robię. Dobrze ze moja 6-latka jest samoobsługowa. Sama się kąpie, wyciera, ubiera. Sama idzie do łazienki i nic nas nie obchodzi, oprócz zerknięcia czy aby nie dzieje sie nic złego.

Nasza córeczka Pola jest już z nami. Urodziła się 3.10.2015 o 23:55, waży 2870g i ma 54cm długości.

Kamiodka
Współczuję Wam dziewczyny z tym sexem, u nas rekord to 2 tyg, jak lekarz na początku ciąży zabronił i już świrowaliśmy.
Mleczyk, zapytaj może lekarza, przecież to nie średniowiecze, jakieś teorie muszą mieć!

Nam nikt nie zabronił, ale przy moim samopoczuciu zwłaszcza wieczorem o ochotę ciężko to jedno, a drugie, że nasz ostatni raz zakończył się 2 antybiotykami na zapalenie pęcherza :(

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3k6ia03ztj.png]Tekst linka[/url]

Ale mnie szlak trafia.. Jadę do męża :D z drugiej strony to byłby najdroższy sex w moim zyciu. 600zl za samolot w 2 strony.. No to poczekam do września jednak. :D najgorsze jest to że nie będzie go w moje urodziny :| ale będę miała depresje wtedy.. Ahh..

Mleczyk zdrówka dla Ciebie i maleństwa,będzie dobrze tylko musisz może bardziej uważać na siebie,ja dziś też jak oszalała wzięłam się za porządki i oczywiście wszystko sama,no bo przecież nikt nie zrobi tego lepiej ;)i teraz padam,wszystko mnie boli,a w dodatku maluch tak harcuje że mało. nie wyskoczy z brzucha.Kurczę dziś na wagę weszłam i jest +12,a z przyjemniejszych rzeczy dziś zamówiliśmy wózek :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/hwkp64z.png