Skocz do zawartości
Forum

Kwietniaki - kwiecień 2012

delfina5

Rekomendowane odpowiedzi

agatu1
a wczoraj usmialam sie jak nie wiem co! odwiedzil mnie w pracy moj zaprzyjazniony chirurg, ktory kiedys juz mnie pokroil. przyszedl kontrolnie zobaczyc jak sie czuje i w ogole. no i patrzy i mowi, ze brzuch mniejszy. mowie, no jak mniejszy, jak wiekszy :) ale tak patrzy na mnie i patrzy i mowi "pani agnieszko, ladnie pani wyglada. bedzie samiec jak nic!!!" :D tylko kazal dla brzucha rosnac bardziej, a ja do niego, ze nie po to przez rok walczylam z 30kg, zeby teraz to zaprzepascic. wszystko rosnie we mnie i jest ok :)

HIHIHI śmiesznie i fajnie...samiec hihi:36_1_21:

MAGDA I WONA dziękuję za komplementy, powiem Wam, że to może głupie...to moje pierwsze w życiu farum , jakoś nie miałam nigdy przekonania do takich spraw ale muszę powiedzieć, że się wciągnęłam strasznie i nawet mi się wydaje, że my się znamy wszystkie od lat. Z niektórymi z Was mam jakąs szczególną więź ;)) :11_9_16: nie wiem czy to dziwne czy nie.... ale to właśnie to o czym mówią w tv że można się zatracić hihihihi... choć akurat to forum to nic złego ale teraz juz rozumiem jak to jest z tym nałogiem... :o_no:
a najbardziej lubie jak któraś ma problem i opisuje swoje obawy i strachy... a za kilka dni inna ma podobnie i Ona pierwsza daje słowa otuchy i chce uspokoić .... to takie fajne i miłe :36_2_15: ahh sie wzruszyłam...

FENSTARSS
MAGDA I WONA dziękuję za komplementy, powiem Wam, że to może głupie...to moje pierwsze w życiu farum , jakoś nie miałam nigdy przekonania do takich spraw ale muszę powiedzieć, że się wciągnęłam strasznie i nawet mi się wydaje, że my się znamy wszystkie od lat. Z niektórymi z Was mam jakąs szczególną więź ;)) :11_9_16: nie wiem czy to dziwne czy nie.... ale to właśnie to o czym mówią w tv że można się zatracić hihihihi... choć akurat to forum to nic złego ale teraz juz rozumiem jak to jest z tym nałogiem... :o_no:
a najbardziej lubie jak któraś ma problem i opisuje swoje obawy i strachy... a za kilka dni inna ma podobnie i Ona pierwsza daje słowa otuchy i chce uspokoić .... to takie fajne i miłe :36_2_15: ahh sie wzruszyłam...

oj Fens, ja w sumie to wcześniej bywałam na forum, ale nie tak stale, tylko jak miałam jakiś problem i szukałam rady! W każdym razie już jakiś czas wcześniej wiedziałam że internet to samo dobro, właśnie tam poznałam ojca mojej lalki :-) Kiedyś jak byłam młoda i głupia to się z koleżankami umawiałyśmy na studiach z chłopakami z czata! i w sumie jestem czwartą która skończyła z obrączką na palcu także niezły wynik, normalnie mężowie z sieci :-)

matko mieliśmy niezapowiedzianych gości... tłumaczy ich jedynie to, że ich dość lubie i byli przejazdem, są z innego miasta... zadzwonili godz przed przyjazdem ;/ o 17.30 wróciłam do domku i zabrałam się za obiad ( rybka itd ) a tu telefon... kurcze nie lubię bardzo tak no ale trudno mówię...nic nie szykuję mam w nosie...jestem zmęczona mega, plecy bolą brzuch też, straszny był tydzień ;/ chwyciłam odkurzacz biegiem, mój Paweł oględziny łazienki i upychanie bajzlu po kątach... jak weszli to obiad nakładałam na talerze ;/ kicha widze, że oni głodni...no ale w innej sytuacji to moooże w tej teraz znaczy w ciaży nie ma opcji se myślę nie podzielę się :36_1_21: mówię przepraszam kochani my dopiero wróciliśmy jestem w ogóle nieprzygotowana mam chipsy cukierki ciasteczka winogron i tyle, jak coś to dzwonimy gdzieś po jedzonko ... oni, że nieee spokoo ;) haha akurat ... po 2 godzinach Michał poszedłą do kuchni i objadł mi moją uzupełnioną lodówkę hahahaha ... koniec nie skomentuje ;)))) no ale co przeciez się nie obraze i nie zabronię głodnemu jeść :hahaha: a tak mi sie nie chciało szykować nic ;) teraz pojechali a ja zamiast iśc spać to siedzę bo moja dzidzia tak kopie, że cały brzuch mi sie rusza... nie wiem czy za kare czy z radosci, że już pojechali :36_7_8:
dobrznoc Kochane :36_3_15:

Dzien dobry
i wlasciwie do widzenia (rychlego zobaczenia) mamuski.
Ja tak krotko, bo mnie wczoraj luby zaskoczyl i troche plany pomieszal, wiec jestem nieco w stresie, ale w pozytywnym stresie. Wczoraj wpadl do domu i krzyczy: pakuj walizki! O, Matko mysle sobie, to doczekalam sie, w ciazy i na ulice mnie wystawia:-((( Widzac moja mine zorientowal sie, ze cos nie tak, wiec przytulil i: Alex, mama i tata jada na urlop. Na 7 dni na Fuerteventure na Wyspach Kanaryjskich i to jutro!
Niespodzianka mu sie udala, ale musialam sie nalatac, by uszykowac wszystko, szybko pranie, suszenie, uprzatniecie mieszkania, pakowanie, dopiero co zrobilam zakupy, wiec swieze produkty sasiadce wcisnelam, i wiec wieczorem to bylam padnieta, i krzyz myslalam, ze mi eksploduje. Ale dzis juz jestem w skowronkach i wlasciwie gotowa do urlopu. Lot o 18.00.
Mam nadzieje, ze bede miala tam w hotelu internet, bo przeciez w przyszlym tygodniu to tak duzo z was ma wizytki, i ja chce wiedziec jak przebiegaly. Chce wziac udzial w waszej radosci!!!W razie czego jakas kafejke internetowa dopadne:-)), lub z telefonu cos naskrobie, mimo, ze pisanie z telefonu na forum to sztuka nie byle jaka, szczegolnie na cierpliwosc:-)))
Wona, Magda, Kasandra, Maria kochane, trzymajcie sie zdrowo, jak najwiecej odpoczywac prosze!
Fens, Justazg - ja mojego lubego tez w internecie znalazlam ( lub lepiej on mnie). Gdyby nie internet nigdy nasze drogi by sie nie zeszly, nie bylo by Alexa, nie bylo by WAS:-(((
Wszystkim mamuskom i maluszkom duzo zdrowka.
Juz za wami tesknie!!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/relgi09knvdfwjmi.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/049/0492769e0.png?3043

agatu1
elciasloneczko
strasznie mi sie nic nie chce dzisaj, nawet obiadu nie zrobilam , na dodatek mam chec na pizze

a za mna chodza frytki i nugetsy z mcdonalda, a do tego sosik slodko-kwasny :D

zamiast pizzy wjechala o 22 w nocy tortilla z sosem musztardowym z mc:D mniam mniam
a jak wrocilismy z nauk polozylam sie od razu.
dzisiaj juz na nogach, pije capuchino pale juz w piecu.
do 12 musze sie wyrobic a o 14 mamy dzien skupienia dla narzeczonych w kosciele.
a na obiad bedzie pasta fetucio alfredo :36_11_23: a mowiac po ludzku piers kurczaka smazona na patelni z cebulka smietana i serem i do tego makaron polecam.
zostalo mi troszke przepisów jak pracowalam w kuchni.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59606.png

http://s4.suwaczek.com/20120121300123.png

Igla777
Dzien dobry
i wlasciwie do widzenia (rychlego zobaczenia) mamuski.
Ja tak krotko, bo mnie wczoraj luby zaskoczyl i troche plany pomieszal, wiec jestem nieco w stresie, ale w pozytywnym stresie. Wczoraj wpadl do domu i krzyczy: pakuj walizki! O, Matko mysle sobie, to doczekalam sie, w ciazy i na ulice mnie wystawia:-((( Widzac moja mine zorientowal sie, ze cos nie tak, wiec przytulil i: Alex, mama i tata jada na urlop. Na 7 dni na Fuerteventure na Wyspach Kanaryjskich i to jutro!
Niespodzianka mu sie udala, ale musialam sie nalatac, by uszykowac wszystko, szybko pranie, suszenie, uprzatniecie mieszkania, pakowanie, dopiero co zrobilam zakupy, wiec swieze produkty sasiadce wcisnelam, i wiec wieczorem to bylam padnieta, i krzyz myslalam, ze mi eksploduje. Ale dzis juz jestem w skowronkach i wlasciwie gotowa do urlopu. Lot o 18.00.
Mam nadzieje, ze bede miala tam w hotelu internet, bo przeciez w przyszlym tygodniu to tak duzo z was ma wizytki, i ja chce wiedziec jak przebiegaly. Chce wziac udzial w waszej radosci!!!W razie czego jakas kafejke internetowa dopadne:-)), lub z telefonu cos naskrobie, mimo, ze pisanie z telefonu na forum to sztuka nie byle jaka, szczegolnie na cierpliwosc:-)))
Wona, Magda, Kasandra, Maria kochane, trzymajcie sie zdrowo, jak najwiecej odpoczywac prosze!
Fens, Justazg - ja mojego lubego tez w internecie znalazlam ( lub lepiej on mnie). Gdyby nie internet nigdy nasze drogi by sie nie zeszly, nie bylo by Alexa, nie bylo by WAS:-(((
Wszystkim mamuskom i maluszkom duzo zdrowka.
Juz za wami tesknie!!!!

Igla łezki mi polecialuy, super niespodzianka:) odpoczywaj i tesknij za nami .
jak masz w domu modem do kompa wez go i kup za granica starter do internetu, jest to tanie . od razu bedziesz mogla podlaczyc do lapka, chyba ze w lapku masz wejsie na karte sim. :)
bedziemy tesknic .Baw sie dobrze

justazg
FENSTARSS

oj Fens, ja w sumie to wcześniej bywałam na forum, ale nie tak stale, tylko jak miałam jakiś problem i szukałam rady! W każdym razie już jakiś czas wcześniej wiedziałam że internet to samo dobro, właśnie tam poznałam ojca mojej lalki :-) Kiedyś jak byłam młoda i głupia to się z koleżankami umawiałyśmy na studiach z chłopakami z czata! i w sumie jestem czwartą która skończyła z obrączką na palcu także niezły wynik, normalnie mężowie z sieci :-)

hehe ja mialam kiedys faceta z internetu, niestety nie przetrwalo :) a ja zostalam ze zlamanym sercem, to byla moja pierwsza milosc

elciasloneczko
elciasloneczko
IWA23
rorita chwalę ci się ukończoną tuniką,z Hanią pokaz jutro bo teraz śpi:Oczko:

sliczna Iwa mozesz na tym zarabiac:) pomysl o tym

a tak przy okazji to ja zamawiam sweterek :D dla mojego synka i zaplace:)

Jak tylko znajdę jakiś schemat albo sama pokombinuję to na pewno zrobię do kwietnia mam czas :)

elciasloneczko

hehe ja mialam kiedys faceta z internetu, niestety nie przetrwalo :) a ja zostalam ze zlamanym sercem, to byla moja pierwsza milosc

kiedys sie nasmiewalam z tego, ze facet wirtualny, jak mozna tak niekonwencjonalnie rozpoczynac zwiazek, ba o zakochaniu sie nie bylo mowy,
a pozniej w zyciu przekonalam sie jednak ze mozna...
Kolezanka namowila mnie, bym sprobowala, ze nie mam nic do stracenia. Bylam bardzo sceptycznie do tego nastawiona, ale sprobowalam i dzis nie zaluje. Forum bylo platne (150 euro), wiec dzieki temu bylas troche pewna, ze malolaty i inne zbooki odpadly, a pozostali jedynie ci, ktorzy maja powazne zamiary. Ubolewalam z poczatku nad tym, ze tyle forsy, by spotkac sie z facetem. Kur... jakie to czasy nastay, bym musiala za randke placic:-))) Ale i tak odpisalam sobie te koszty od podatku, jako zdobywanie nowych klientow:-))) Luby do dzis sie smieje, ze go od podatku odpisalam:-)))
Pierwszych 6, 7 to niewypaly byly, ale ten 8 to mi tak zalazl pod skore, ze efekty tego sa juz dzis bardzo widoczne:-)))))))))))

http://www.suwaczki.com/tickers/relgi09knvdfwjmi.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/049/0492769e0.png?3043

IWA23
elciasloneczko
elciasloneczko

sliczna Iwa mozesz na tym zarabiac:) pomysl o tym

a tak przy okazji to ja zamawiam sweterek :D dla mojego synka i zaplace:)

Jak tylko znajdę jakiś schemat albo sama pokombinuję to na pewno zrobię do kwietnia mam czas :)

Iwcia, to ty tasmowo musisz robic te sweterki, nas jest w sumie cos 24, wiec do kwietnia musisz sie sprezac:-))

Igla tunikę zaczęłam robić m-c temu ale w tym 3 razy prułam i nie spieszyło mi się bo to dla mnie ale w końcu za czwartym podejściem się zawziełam i zrobiłam ją w 3 dni.Teraz młodej zrobię czabkę bo ma jedną a muszę mieć na zmianę a potem pokombinuję z sweterkiem :)