Skocz do zawartości
Forum

Świętokrzyskie mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

wiki u dawida w klasie jest 25 uczniow i po tyle mniej wiecej jest w innych klasach,w mojej klasie było nawet 32 hehe,co do zajec bezpłatnych to wydaje mi sie ze nie masz na co liczyc bo chyba nigdzie Ci nic nie oferuja,no chyba ze płacisz czesne to masz wszystko :)
moje dziewczyny chodza do przedszkola,dzieci było w sumie 50 ,a julka znowu markotna poszła ,az sie boje pomyslec co bedzie w szkole -moze wyrosnie z tego ...

Jeżeli chodzi o płatne zajęcia to chyba nie trzeba koniecznie trzymać się szkoły:) Płatnych zajęć pełno wszędzie dookoła:) Chyba, że któraś szkoła wyróżnia się jakoś specjalnie w ilości zajęć bezpłatnych...;)
Bonarek - moje dziewczyny też chodzą teraz do przedszkola, tylko urobiły dziadka żeby odbierał je po pierwszej. Czemu Twoja córcia tak przeżywa przedszkole?

Juna - mama Julii (17 I 2004r.) i Marianny (24 X 2005r.)

juna wiesz co ...nie wiem,ona jest wrazliwa strasznie,w tym roku doszła jeszcze pani R ,nie wiem czy julka sie jej boi ale nieraz sie boi isc do przedszkola,na przedstawieniu z okazji dnia babci i dziadka tez sie popłakała -nie wiem co jest grane :( dlatego juz teraz po nocach mi sie sni szkoła ,dlatego chce zeby miala kilka kolezanek z przedszkola :) zreszta z balu tez ja odebrałam wczesniej bo pani zadzwoniła ze ja brzuch boli i ma goraczke ...a to był tylko stres

Bonarek - moja Julka od początku chodzenia do przedszkola jest w grupie z tą samą paczką koleżanek i nawet jak im się grupy zmieniały to te kilka dziewczynek zawsze było w tej samej i już kilka lat są razem. Twoja Julka też chyba miała zmienianą grupę ale chyba nie przeszło z nią za wiele dzieci z jej grupy.. Może się czuć trochę odsunięta od reszty dzieci bo większość zna sie już długo. Jakbyś chciała to możemy zorganizować naszym dzieciom "spotkanie integracyjne";) Na początek na jakimś neutralnym gruncie, typu bawialnia, wypad na pizzę, itp...

truska
mtonka Jak Wiktor był mały chyb a wezwała na prywatna wizytę lekarz z tej przychodni
.::Centrum "Zdrowie"::.Poradnia POZ
Chyba przyszedł do mnie Tomasz Łęczycki
Bylam zadowolona z wizyty, ale różne są opinie na jego temat

Dzieki, moga przyjechac ale dopiero po 18stej,a ja do tej godziny nie moge czekac... Czekam do 13stej do swojej lekarki i ona podejmie ostateczne decyzje o pojsciu do szpitala.

Kacper
Igor

http://suwaczki.maluchy.pl/li-48111.png

juna własnie tak było z julką ,przeszła od p.Eli i tam zostały kolezanki z ktorymi sie bawiła a tu nie moze sie odnalezc ,ja jej mowie podejdz do kogos zapytaj sie co robi a ona sie wstydzi ,a na spotkanie z Twoimi chetnie ,moze wtedy zrozumie ze Twoja Jula nie gryzie ,moze kawka w muzeum zabawkarstwa ,daj mi znac kiedy Ci pasuje :)
ja siedze w domu bo emi ma zapalenie ucha ,bylam z nia u lekarza i antybiotyk :(
mtonka a z ktorym do szpitala ? ja znam dr.Skawinskiego ,nie jezdzi prywatnie ale przyjmuje w domu gdzies koło Ciebie chyba ...pracuje w szpitaliku na zakaznym ,tel mam ale nie dzwoniłam do niego dawno i nie wiem czy aktualny ,jak chcesz daj znac czy jeszcze potrzebny

Bonarek - Kawka-zabawka chętnie:) jak Ci dzieciątko ozdrowieje to się umówimy:) Moje dziewczyny też są takie, że pierwsze do nikogo nie podejdą żeby zagadać, porozmawiać a jak ktoś do nich zagada (dziecko lub dorosły) to na początku przeważnie zawstydzone i z rezerwą. Takie typki;) Akurat w tym temacie to ja je rozumiem bo podobna byłam i jestem:)