Skocz do zawartości
Forum

Starania po poronieniach - co zrobić by donosić kolejną ciążę?

Rekomendowane odpowiedzi

Karola no i maluszek rośnie już jest jak to moja koleżanka mówi "krokodylek " he he
cieszę się bardzo ,że u was dziewczyny wszystko oki :)
Widać moje fluidy działały bardzo dobrze he he
Za mnie proszę trzymać kciuki jutro :)
Wizyta z rana , mam pare spraw do załatwienia po wizycie ale jak tylko będę przy kompie to dam znać co i jak z moim maluszkiem :)
No i wrzucę obiecaną fotke brzuszka :)

Zuzanna jest już z nami :)

inne nie chciało się załadować , dlatego , ale jak klikniesz w miniaturke to się powiększa :) Bardzo fajnie, że wszystko dobrze no i będzie córeczka :)
z synka też się cieszyłam , ale już w gabinecie myślałam nad tymi fajnymi ubrankami dla małej he he
Ale powiem wam, że jakoś boję się kupować cokolwiek...ale jeszcze trochę i będę szaleć na zakupach :P
Teraz dziewczyny trzymajcie kciuki we wtorek żebym się nie stresowała za bardzo ...

Zuzanna jest już z nami :)

Karola ciezko mi cos doradzic bo ja nigdy nie mialam,ale pamietam,ze moja kolezanka jak w tamtym roku byla w ciazy i tez wyskoczylo jej zimno na nosie to doktor pow ze jest to bardzo niebezpieczne jesli przechodzi sie to pierwszy raz,ale jesli juz sie to zdarzalo przed ciaza to nie ma powodu do obaw bo organizm produkuje przeciwciala,ona czyms to smarowala. Jezeli masc pomaga to ja bym zostala przy masci,dr pewnie nie kazala nic brac doustnie zeby dzidzi nie meczyc. Od kiedy to masz?