Skocz do zawartości
Forum

Mamuśki z Polski i nie tylko :)

Rekomendowane odpowiedzi

no, na pewno bardzo go to bolało ;-( a my akurat wtedy byliśmy na weselu u znajomych, Mateusz został z dziadkami i jak zadzwonili do nas z tą informacje, to juz do końca wesela się nie potrafiłam bawić, tylko ryczałam jak bóbr, bo teściowa powiedziała, że sobie wybił całego zęba! Nie dał sobie zobaczyć do buzi i na szczęście rano okazało się, że to tylko pół ząbka. Ale do tej pory jak sie mocniej przewróci i "zaryje" zębami, to rozwala sobie wargę tym złamanym zębem i zawsze krew sie leje

Tuśka
skąd ja to znam? Mati najchętniej biega za starszymi od siebie, nieważne czy maja 3, 5 czy 10 lat - ważne , że są starsi i robią ciekawsze żeczy niz tylko "dłubanie" w piachu

I o to chodzi :):) ja to czasem jestem przerazona ale daje rade jakos sie trzymamy jeszcze w jednym kawalku :):)
A ostatnio ciagle na topie Piotrusia guru jest Bartus Edzi, moj nawet pozwala sie uderzyc byleby sie z nim bawic, chociaz dzis po raz pierwszy oddal mu- az bylam w szoku. Wiesz Bartus jest troszke straszy a u takich dzieci nawet 3 miesiace to duza roznica i moj za wszelka cene chce robic to co on. Ja tam wole zeby robil to co Bartus niz to co te duzo starsze dzieci

http://piotrunio.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png

Czesc
Ja dopiero teraz, bo dzis byl koszmarny dzien
Oli od 5 rano wymiotowal az pojechalismy z nim do lekarza i dostal zastrzyk przeciw wymiotny.Przeszlo mu,ale przez caly dzien chodzil taki slabiutki i caly czas chcial spac.Tak mi go szkoda, bidulek.Mam nadzieje,ze jutro bedzie sie juz lepiej czul.Jak nie, to niestety do szpitala pod kroplowke.:Męki:Moj malutki kochanek
Jeszcze do tego wszystkiego nie mozemy tych biletow zarezerwowac, bo wszystkie ktore znalezlismy sa bardzo drogie.No i kolega nam polecil, zeby pojechac do Pyrzowic na lotnisko i tam kupic, beda tansze niz w biurze.Zobaczymy, moze sie uda, a jak nie to nigdzie nie jedziemy :((((((
Paszport dla Olisia jedziemy jutro wyrobic tylko nie wiem jak zrobimy mu zdjecie z tym obdartym czolem ;)
Tuska adres meila wysle Ci na priwat
Guniu nic sie nie martw z Toba i innymi dziewczynami tez sie spotkamy
Dobra koncze, bo padam z nog, nie mam sily
Dobranoc

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200701201762.png

Witajcie dziewczyny! ja tylko dobranoc chaiłam powiedzieć a tu takie smutki - Sówko ucałuj Olisia (kurcze już nie ode mnie , a od tej mojej potworzycy ;-) ) a z tą kroplówka to się nie przejmuj - Jula wyśle pozytywne fluidy, posni w nocy o Olinku i jutro mały wstanie jak Nowonarodzony - zaraz jej do uszka przez sen wytłumacze , że ma sie starać ;-) - ale oczywiście żięć to zięć i chyba Mati jest ten Pierwszy (patrząć na trzymanie się za rączke - także Tusiu my nie zdradzamy, my tylko będziemy niewinnie śnić ;-) ). I Sówko jaby zaszła taka koniecznośc to my podskoczymy za Was do Pyrzowic :-) Służe pomocą !!!!!

No i ponawiam propozycje - wekend zaprasamy - więc Sówko lecz Olisia , Tuśka pilnuj Matiego!! I przyjeżdżajcie!!!!!!!!!!!

Dobranoc dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!! Jutro poczyam więcej i postaram sie nadrobić zaleglości.

Witam
Sowko jak sie dzis czuje Olis?? Zycze mu duzo zdrowka.

Ja dzis na nogach z rana wzielam sie za gotowanie obiadu, zrobilam zupe pomidorowa z makaronem i z ryzem do wyboru, nalesnikowe szalenstwo (pietrowe) z owocami i kluski z truskawkami.
Sniadanko bylo na balkonie (pietrowe nalesniki) na polowe z Piotrkiem bo sama nie dalabym rady tego zjesc, pozniej psacer teraz maly spi a ja sie nudze i pogoda zaczyna sie psuc jakies chmurki na niebie sie pojawiaja i co to bedzie jak zacznie padac???

Witam ponownie, znowu zasnelam, to mije dziecie tak na mnie dziala :)
Ale przed snem sobie pogadalismy, tzn. ja mowilam a on powtarzal, mowie "mama Aga" a on mama Ada, moze byc wiec mowie "tata Grzes"- moj syn: tata Geś, no to ja dalej baba Ania, to mu pieknie wyszlo bo powiedziala Ania, no to mysle sobie dobrze jest mowimy dalej, ciocia Edzia (wczesniej z nia gadalam na balkonie ten moj syn musi lubiec ta ciocie a ona nas olewa, nic do nas nie pisze :() a on tioti Edza, czyli blisko, ok mowie ciocia Ewa a on Ewa (juz bez cioci), no to ja dalej mowie Piotrus a on Tutuś :), potem byla Dominika u niego Didi, wujek Adam u niego tylko Amam. Tak mu sie spodobalo ze tylko byla Addda, Ges, Edza i Ewa i Ania myslalam ze juz nie zasnie, zobaczymy jak bedzie jutro czy cos zapamieta z tego :)