Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe zapomnialam wczesniej napisac o kremie dla maluchow. Ja kupilam Nivea z filtrem 30. Chyba wystarczy. I przed specerem smaruje Michałowi buzke. Dwa razy smarowalam mu takim na wiatr i mroz jak juz bylo slonecznie i zdazyl sie juz opalic :)
No, ale karnacje ma po P. Przemek opalony jak ja po wakacjach. A to dopiero poczatek slonecznej pogody.

Magda, Anielinkadziewczyny jakie wy jestescie "stare" :sofunny::sofunny: nie wygladacie na metrykowe lata, rada dla was do lekarza, mowi wam to kobita ktora nie lubi lekarzy :sofunny::sofunny:
Andzia cierpliwosci kobieto i duzo sil

maly na szczepieniu zachowal sie jak przystalo na mężczyzne, nawet nie zaplakal, od razu zrobilam mu morfologie profilaktycznie, a i moj lobuz poki co nie nalezy do grubasow wazy 7850, ale na razie lekarka powiedziala ze mam sie nie martwic bo on strasznie ruchliwy jest i szybko wszystko spala, a je dosc duzo

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Kurcze, tez musze parasolke kupic. Dzisiaj tez tylem prowadzilam wozek, a maly sie wsciekal.
Moi rodzice mnie uratowali i troche zajmuja sie malym. P. tez bedzie wieczorem, ok. 22 :(. Ale za to jutro ma wolne!

Rena mnie do lekarza wyslac to nie tak prosto. Tez nie lubie i nie chodze. A Bartek drobny, wiec i zwinny. No i wielkie brawa dla niego za odwage przy szczepieniu. Faktycznie prawdziwy mezczyzna!

Witajcie kobitki!
Ja dzisiaj cały dzień miałam zalatany. Rano szybkiobiad dl MOICH CHLOPAKÓW, póxniej Urząd Miasta, PocZta, opłaty i wizyta na wsi u teściowej. Wieczorkiem skoczyłam jeszcze do koleżanki z pracy na plotki ale musiałam sie po pół godzinie ewakuowac bo Marcel buczał straszliwie. Teraz smacznie już śpi a ja mam chwilę wytchnieniAa.
Wszystkeigo najlepszego dla Oleczka i Kacperka:36_3_19::36_3_19:
My mamy parasolkę lae jakaśdo d... jest chwileje się i kiwa, szkoda było kasy! Ja chcę G. namówić naspacerówkę taka do auta lekką i poręczną.
Zmykam na "Barwy szczęścia".

Hej dziewczyny:)
Zaliczyliśmy popołudniu drugi spacerek. Mały terrorysta wracał na rękach u P. bo tak ryczał, że aż strach!! a teraz już padł... Kupiłam mu dzisiaj przez allegro zabawki do wózka, coś takiego: Zabawka do wĂłzka 'Chwyć i poznaj' TINY LOVE (611853642) - Aukcje internetowe Allegro mam nadzieję, że pomoże w codziennych naszych spacerach, bo zaczynam bać się z nim oddalać od domu:36_11_23:
Moja mama była dzisiaj u lekarza i okazało się, że ma zmiany na oskrzelach wskazujące na astmę:( :36_2_58:

Gosia kurcze, oby to nie byla astma! Zdrowka dla mamy!

My wczoraj w desperacji kupilismy malemu tez zabawke do wozka. HAhahaha! Ja tez boje sie odchodzic gdzies dlaje od domu. Dzisiaj bylo spokojnie, ale nigdy nie wiadomo.
Tiny Love ŁUK DO WÓZKA, FOTELIKA _______PROMOCJA (605220671) - Aukcje internetowe Allegro

U nas w wozku nie ma palaka, wiec moze to pomoze.