Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
moje chlopaki spia....ja odgrzewam miecho....warzywa na patelnie....i z glowy
magda a smarowalas michasiowi czyms te dziaselka???moze daj mu vibircol albp paracetaml w czopku...?skoro go tak kilka dni meczy?a ma goraczke?

Dziaselka smaruje Bobodentem, goraczki nie ma, ale marudek okropny. Chyba kupie ten Viburcol, bo bardzo mi go szkoda :(

My tez po obiedzie, zaraz przyjada moi rodzice i wezma Stacha na spacer:)
Wiem, ze wyczyny Stacha sa smieszne, jak sie czyta, ale uwierzcie mi, mam go ochote czasem udusic.

Ogólnei marudno tu dzis starsznie:)

U mnie smarowanie dziaselek nic nie daje, a Viburcol stosuje, jak juz naprawde nie daje rady-głownie wieczorami, kiedy płacza i nie chca zasnac, choc odpukac, jest to na szczescie dosc rzadko.

oj widzę dziś dzień marudzenia...;/
to i ja się dołączam...mój R.w pracy a ja sama z małym, już jestem wykończona, calusieńki tydzień sama!!! szału dostać można...w tygodniu w dzień jak jest w domu to odsypia,bo w nocy jeździ w trasę, pożytku żadnego z tego chłopa nie mam...
w weekendy pracuje,do 16-17;/ masakra, wraca do domu zmęczony...ehhh a do tego Kacper od wczoraj robi kupę po 5 razy dziennie i to tak, ze za każdym razem muszę go myć całego i przebierać...mówię Wam kobiety...koniec świata, żeby jeszcze za to jakąś super kasę dostawał, to rozmiem tak się poświęcać, ale zbyt duzej podwyżki nie dostał...;/

pogoda do dupy wyjsć się nie chce...zimno, szaro-buro...;/

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

I ja się witam niedzielnie...
Widze ze wszystkim dają popalić dzieciaczki,,, u mnie na szczęście spokój...oby tak dalej...
Dziś byliśmy u mojego brata na kawie i tam była moja ciotka no i Amelka coś jej nie trawi, bo po raz drugi jak ją zobaczyła to w ryk i to w taki szał wpadła, że nie mogliśmy z Ł. ją uspokoić...no ale na szcęście ciotka zaraz poszła, ale Amelce humor nie wrócił, trzeba było zaraz wracać do domu, teraz sobie śpi, z tego wszystkiego padła bez usypiania...

U mnie właśnie ziemniaczki się gotują, jeszcze kotlety usmażyć i obiad gotowy...zmykamy zaraz na spacer bo u mnie słonko świeci, no i szkoda dnia na siedzenie w domu...do wieczora

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia Stasiu na prawde jest zabójczy:) dopiero doczytałąm Twoją historię:)
Cafe szkoda, ze nie wyszło z kinem;/
GOsiammm u nas tez juz miały być ząbki dziąsła napuchnięte, a tu jak narazie nic sę nie zapowiada...ale ja tam się cieszę mi się wcale nie spieszy, oby jak najpóźniej wyszly...;)
Madzia viburcol jest bardzo dobry moi znajomi używali i wiele osób mi polecało, jak podejrzewaliśmy ząbkowanie:)

przed chwilą dzwonił do mnie Rafała kuzyn (chrzestny Kacpra), rozwodzi się z żoną;/ troche mi smutno z tego powodu, bo fajna z nich para była...ale ona nie chce mieć dzieci, a on się zakochał w Kacperku i bardzo by chciał mieć maluszka, a ona jest nie ugięta, powiedział mi, ze dlatego postanowili, się rozwieść jakos nie bardzo w to wierzę, żeby to byl jedyny powód ich rozstania, no ale cóż to nie ważne, skoro taka t=decyzję podjęli to chyba mają powody;(

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Ja też wlasnei spokojnie doczytała Andzi opowieśc ze Stasiem. Ale ten Stas ma pomysly....-dobry jest:sofunny:
Ja tez zmykam na spacer może maruda troche pospi. Dzisiaj karmienie znowu rewelacja, zjadła ledwie sloiczek na fochu i chyba ta jarzynówka jemu wcale nie smakowała. Ehhh..ja mam też jakiś żel na zęby...tyle, że u nas czopki nie potrzebne bo nie ma temp.
Mam dosc tej niedzieli :( G. właśnie poszedł pracować i oznajmił, że jutro wyjeżdzą do Niemiec i wróci w środę:( znowu sama...

To ja pomarudze dalej :(
Moje dziecko przestalo w dzien spac. Od rana jeszcze oka nie zmruzyl. Zmeczony, ale nie daje sie uspic :(. w desperacji wsadzilam go do wozka i jezdzilam po mieszkaniu, ale dupek nie dal sie matce oszukac. Juz wyczerpaly mi sie pomysly. teraz siedzi zadowolony u mnie na kolanach, ale jak go odloze to w ryk. a ledwo na oczy patrzy.

A moje kobity zasneły!!!!

Magda współczuje, u mnie juuż druga drzemka dziś, były tak zmeczone, ze sekund 5 i spia!!!
Kasioleqq rzeczywiscie dziwnie z tym rozwodem...Moj kuzyn tez sie niedawno rozwiodl z zona, dłuuuuga historia, ale maja 7-letniego syna i on tak strasznie to wszystko przezył, ze bez psychologa ani rusz:(

Veronica Viburcol ta sa czopki homeopatyczne i daje sie je w satnach nadpobudliwosci u niemowlat, bez temperatury, moze rzeczywiscie sprobuj.

U nas dzis bez spaceru, bo jest bardzo ostre powietrze. Rodzice wzieli Stacha na sanki i pojechali z nim do mojej babci, zwróca bestie dopiero wieczorem:)

Chciałabym być z wami solidarna i też pomarudzić trochę, ale nie mam powodu;)
Mały co prawda jak obudził się o 8:30 to zasnął dopiero po obiadku o 13 ale śpi do teraz:) U nas był dzisiaj mój brat z żoną i dziewczynkami, a więc nawet na życie towarzyskie narzekać nie mogę...
Kasioleqq przykra sprawa ze znajomymi:(
Rena dobrze że małemu już lepiej, tylko szkoda, że Twoja córka zaziębiona...
Cafe ja nie wiem jak ty dajesz radę z tymi wyjazdami K. Jak P. miał wyjechać na weekend do rodziców to chodziłam w depresji;)
Veronica zapomniałam ci podziękować za namiary na tą szkołę w Lesznie... chyba muszę się nad tym poważnie zastanowić i wziąść się za to moje prawo jazdy....

A ja witam i też pomarudzę,
w domu już nie mogę wysiedzieć i w sumie to się cieszę (chyba) że idę niedługo do pracy bo bym zwariowała!!!

Te pokłóciam się z K a właściwie to taka cicha wojna bo po prostu się do niego nie odzywam bo jak wydrę paszczę to będzie źle....
właśnie siedzi sobie w pokoju na dole i z kolegami pije beczkę piwa i ogląda mecz, wkurza mnie że zawsze znajduje czas na swoje przyjemności a ja nawet nie mam kiedy paznokci pomalować!

ach szkoda gadać, tyle moje że se pomarudziłam............sorki........

http://lilypie.com/pic/081107/gYcb.jpghttp://b1.lilypie.com/Zbxcp1/.png

goska no jakos daje rade ....bo co...mam inne wyjscie??ale co namarudze i ponarzekam to moje....taka praca....tak to sobie tlumacze...no i to taki nienormowany czas pracy-kilka dni go nie ma...pozniej jest kilka dni z nami....
anet a kiedy wracasz do pracy??(przyznam,ze w momentach barku cierpliwosci tez mysle,ze chcialabym juz pracowac!!....ale szybko mi przechodzi!)

kurde chyba mnie cos pobiera!!!ziiiimnooo mi....oczy sie swieca....katar....no pieknie:36_2_49: