Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Heloł!

Gosia fajnie z tymi zajęciami dodatkowymi. Najważniejsze, że Kubula coś z nich wynosi... U nas też są ale w tym roku na nic Filipa nie zapisuję. On ma taką niechęć do zajęć grupowych że dałam sobie spokój:/ Nic na siłę... W zeszłym roku chodził na dodatkowe tańce oprócz rytmiki ale ani nic o tym nie mówił ani teraz nie tęskni...

Magda dzisiaj dotarła do mnie paka:Całus: Bardzo Wam dziękuję!:o_master: Co do prezenty, to wypytaj Micha:) Koników jest trochę do wyboru:D Ja poszłam z Filipem do sklepu i pytałam która Barbie mu się podoba bo też ich w cholerę jest:Oczko: Super, że tak świetnie się czuł u dziadków! Szkoda, że nie mógł zostać dłużej... Hehe, no i fajnie słyszeć, że młody ma kolegę::):
Wybrałaś już Ali jakiś kombinezon na zimę? Oby zębole szybko odpuściły... Dwa pierwsze tak pięknie wyszły...

Cafe zdrówka dla chłopaków!
Prala jakoś specjalnie większa od standardowych, czy taka normalna?... Oby działała jak najdłużej::):
U nas Zygzak spadł z piedestału - w końcu::): Jego miejsce zajął Spider-Man:Histeria:

Andzia
spokojnie! Stachu na pewno się wyrobi... To dopiero początek, ma jeszcze chłopak czas:D Ciekawe co jeszcze nawymyśla:lol:
Świetnie Ci wyszedł ten torcik. Nie ma to jak domowej roboty,. Nie wiem, czy miałabym tyle weny::): U nas we wszystkich cukierniach są na jedno kopyto a raz jak zamówiłam w zeszłym roku taki nietypowy nie robiony na miejscu to nie wiem jak oni go wieźli bo dojechał uszkodzony:Rozgniewany:
Dzięki za przypomnienie o bilansie! Całkiem wyleciało mi to z głowy...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

U nas ok. Koleżanka nas zaprosiła, więc skorzystałam i w środę pojechaliśmy do Wrocławia. Trochę padało, więc wieczorkiem kino z dzieciakami (dali chłopaki radę - byliśmy na bajce "Dzwoneczek i sekret magicznych skrzydeł" 3D:Spoko:). A w czwartek wyskoczyliśmy do Zoo. Przy okazji przygarnęła jedno z kociątek:Podziw: Bardzo się cieszę - zobaczę jak będzie wyglądało jak podrośnie hehe:D Oby jej się dobrze chowało. Młody co chwilę mnie nie kocha i nie lubi:Kiepsko: Na treningi dalej coś niechętnie chodzi. W ogóle to go z przedostatniego treningu "dziadziuś" zabrał bo Filipek nie chciał tam być:Wściekły: A dzisiaj wielce stęskniony tatuś zapomniał, że miał przyjść po syna i łaskawie przebudził się o 13:00 i raczył do mnie oddzwonić. Ale to przecież nic nowego::(:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

hej
w koncu usiadlam. co prawda z ssakiem przy cycku, ale inaczej sie nie da.
mialam jakis spadek formy, i fizyczny i psychiczny, ale potawilam sie do pionu.
tato pojechal, dni znowu sa takie same.
Alicja nie ulatwia :) duzo chce, a mało moze. wszystkiego ciekawa, wszystko chce widziec. dzosiaj zaliczylam z nia ostatni spacer w gondoli. miesci sie, ale albo wyje albo jedzie z glowa podniesiona, wkurzona, bo nic nie widzi :)

Michu super, zyje przedszkolem. niestety odpadli nam niektorzy goscie urodzinowi i zapowiada sie ich mało :( ale co tam!
w piatk dla dziadkow, przyjezdza moja kuzynka z moja chrzesnica, z ciocia, wiec bedzie wesolo. a w niedziele dla dzieci.

mei super z wypadem do wroclawia! szkoda, ze to tak daleko, bo taaaaak mi sie to miasto podoba :)
Filip bez problemu wysiedzial w kinie?
co do dziadziusia i tatusia to bleeeee!
jak cos z tych rzeczy dla Filipa jest zbyt znoszone czy Ci sie nie podoba to wyrzuc albo oddaj. i sorki za balagan w tej paczce, ale Alka wyla okrutnie jak ja pakowalam i nie mialam do tego glowy :lup:
szykuje nastepna :)

Gosia jak po weselichu??? :)
zajebiscie z ta dietetyczka!

cafe suuuper, ze urodziny udane! wrzuc jeszcze jakies fotki swojego starszaka :)
ale konkretna pralke kupiliscie, wow! czarna? musi byc piekna!
zdrowka dla chlopakow!

pralka taka
http://r.twenga.pl/g3.php?pg=VDs5OTQzNDc4MTQ0MDU1NDU0MzY7ODg0NTM7aHR0cDovL3BkdC50cmFkZWRvdWJsZXIuY29tL2NsaWNrP2EoMTM5NDI0NClwKDExODUxMilwcm9kKDk0MDYzODcwNyl0dGlkKDUpdXJsKGh0dHAlM0ElMkYlMkZ3d3cuZXVyby5jb20ucGwlMkZwcmFsa2klMkZob3Rwb2ludC1hcmlzdG9uLXdtZC05NDJrLWV1LmJodG1sJTNGZnJvbSUzRHRkKWVwaSgwOWE3MzI4ZjQ1NGQxYzE0ZGY1NzcwODY2MjM3OGU2Zik7OWNmNzM3NGZlN2Y5ZTQ2ZGM4NTgyZDUwYjA3MjI0ZmI%3D&dac=0

naprawde suuuper
cichutka,mase programow
samemu mozna kombinowac
no zobaczymy

no i wizualnie pieeekna
w przyszlosci chcemy ciemne plytki w lazience
czarne wlasnie
z jakims akcentem
ewentualnie szare
wiec idealnie pasuje

Witam!

Kurde no nie mogę się ogarnąć po tej pracy jak przyjeżdzam:Rozgniewany:
Przydał by mi się lapek w robocie, bo tam siedze i się okropnie nudze:Oczko:

A więc u nas ok, Amelka już wogóle nie płacze w p-kolu....za to już zdążyła podłapać katar:Zły:
muszę kupić już tran i bioaron c, bo zaczyna się ....wrrr
Widzę że teraz temat urodzinowy:)
Cafe tort śliczny:) super że imprezka się udała....

Ja robię w sobotę, bo w piątek nie ma kiedy...ale tylko na słodko, właśnie przeglądałam torty z sowy, są piękne, ale jak piszecie że one takie drogie to sobie daruje i zrobie chyba standardowy, ew. z jakimiś malunkami z bajek i tyle....

Mei spóźnione życzenia urodzinowe dla Filipka- 100 lat, buziaki!!!:Całus:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Zagladam poki moge. Alka medzi zwyczajowo, ale wypije kawke i wciagne cos slodkiego i jedziemy dzialac. Musze kupic jakies cukierki do p-kola dla Micha, do domu jakies serwetki itp., zamowic w koncu torta. Pewnie nam zejdzie i trzeba bedzie jechac po Micha.

Jeszcze moja mama w sobote ma urodziny, wiec kupie jakas kartke. a w prezenci kasa, bo zbiera na swoj prezent :)

Hej,
wiem, że się powtarzam, ale nie mogę się ogarnąc:Padnięty:
Wracam z pracy, szybki obiad, lekcje ze Stachem, teraz jak ładna pogda to jeszcze do parku, potem kąpanko, spanko i padam na ryj. w chacie syf jak jeszcze nigdy:Padnięty:

Wczoraj w parku lski odkręcil boczne kólka i zaczeliśmy proby jazdy na dwóch. Kregoslup mi do tylka właził, zobaczymy na jak dlugo wystarczy im zapału:Oczko:

Mei super z wyjazdem do Wroclawia!!!
Jak tam Filippo na treningach?

Cafe super, że urodzinki udane. A zdjęcia extra, ślicznie to urządziliscie:)I pralka pierwsza klasa, ja też mam wsad 9 kg i nie wyobrażam sobie mniejszej:)

Magda poka się w nowych rurkach:)
Ja mam bide w ciuchach, nie mam w czym łazić, a do pracy to już w ogóle:Kiepsko:
Zqa 2 yg. idziemy na wesele i tez jezcze nie mam kiecki... mialam schudnac, a jeszcze się spasłam:Histeria:

Anielinka brawo dla Amleki. Zdolna dziewczynka. ja tez zapisalam laski na angieslki