Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

mamy piaski -szczygliczka
zajebiscie to zrobili
park linowy,4 km trasy rowerowej wokol jeziorka,2 wielkie place zabaw
naprawde fajnie
10 minut autem

no wlasnie tez chcemy olasa zabrac do parku dinozaurow
gdzie sa jakies fajne?
jeszcze gdzies niedaleko ciebie jest park miniatur czy cos takiego,nie?
K mi co kiedys mowil,ale nie pamietam:Szok:

hej
Dzieki za slowa otuchy. wiem, ze cos musze wymyslic, ale jestem tak cholernie zmeczoan, ze juz trybiki w glowie nie pracuja.
Do tego od 15 jestem tez jeszcze z Michałem i juz w ogole nic nie moge zrobic.
Stawiam na skok rozwojowy. Pasuje idealnie. Bo przeciez az tak zle to nie bylo jak od 2-3 dni. jakos dzisiaj poplakalam, podolowalam i teraz juz lepiej. Do tego wszystkiego czuje sie jak lump :(

Chociaz Michu pozytywnie. Jego pani dzisiaj powiedziala P., ze jest zaskoczona jak młody poszedl do przodu ze wszystkim. W koncu wszystko sam robi, manualnie rewelacja. Jedynie jego nadwrazliwosc mu nie pomaga bo strasznie wszystko przezywa.
W domu jest przekochany ostatnio, zakochany w siostrzyczce, wiec chociaz tu super.

Andzia kurcze, niech Maryśka zdrowieje i smigajcie troche odpoczac. Mocno trzymam za to kciuki.

Cafe ale super popoludnie za Wami! Fajnie, ze niedaleko macie takie zajebiste miejsce.
Ja wrazliwiec, ale placze dzieci na mnie jakos nie dzialaja. Wrecz przeciwnie, wkurzam sie wtedy na maksa :)

gosia jakie wiesci ze szkoly? jest etat???

Cafe super miejsce!!! Stachu uwielbia parki linoe, a właśnie mi się przypomniało, że na Malcie jakiś otworzyli, może tam skoczymy.
My w Parku Dinozaurów byliśy k. Bydgoszczy, od Was daleko, ale poszukaj coś bliżej, kupe się tego pootwierało. A Parku Miniatur nie kojarze.
Stasiu jedzie na wycieczke z p-kola tu Wioska Indiańska - Raven Territory [Józefów k. Chocza, Wielkopolska] Strona główna, od was bliziutko.

Magda brawo dla Michała, on im jeszcze wszystkim kiedyś pokaże:)
Mnie też takie bezsensowne płacze i jęki wkurzają i wyprowadzają z równowagi, oby to był tylko skok i szybko minął!!!

Witajcie :Nieśmiały:

Zaraz pewnie dostanę zrypke:Oczko: że się nie odzywałam...:)
Niestety do pracy już nie chodzę, byłam jeszcze w środe, bo tamta pani pojechała po towar...szkoda:(
ale mam jeszcze iść po długim weekendzie do boxu szefa, bo chce iść na chorobowe, więc może znowu 2 tygodnie mi wpadnie:) ale ogólnie fajnie, bo już kupe ludzi znam, co chwile ktoś przyjdzie, zagada i wokół wszyscy wiedzą że szukam pracy, więc jest ok:)
Między czasie jeżdzę do taty jeszcze pracować, ale dziś zrobiłam sobie wolne:)
Amelka ok, zdrowa...śmiga do p-kola z uśmiechem na twarzy:) bardzo się ciesze:))
U mnie żadnych planów na długi weekend, pewnie jakieś zorganizuje spontaniczne wypady, spacerki, lody i tyle...
Pogoda ostatnio suuuuper, oby tak dalej!

Poczytałam tak na szybko...

Andzia zdrówka dla dziewczyn!:Całus: ale je rozłozyło, ja piernicze :Szok:

Magda współczuje nieprzespanych nocek, moge sobie jedynie wyobrazić jak bardzo jesteś już zmęczona...niestety nie mam żadnych rad, bo nie wiem co to znaczy...
Tulam Was mocno:Całus:

Cafe ni dziwie się że coraz to ciężej, ale i tak Cię podziwiam że wziełaś sobie tyle na głowe....
brawa dla chłopców że tak świetnie sobie radzą w p-kolu!!!! dzielni są....

Mei
ale miałyście nizłą przygodę na tych rolkach, aż czytałam z zaciekawieniem, co sie wydarzy:))) no i masz babo placek:) wariatki z Was :lol:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hej
faktycznie tu pusciutko :(
JA od rana jeszcze szukalam butow. kupilam jakies zwykle za 59 zl na razie do latania i tyle.
Zaliczylam od razu spacer z młoda, zaraz musze ja obudzic, bo czas po Michała jechac.

wkurzylam sie, bo mialam isc dzisiaj na siatkowke, a P. jak sie okazalo ma zakonczenie klas 3 i lipa, nie ma kto zajac sie dziecmi na boisku :( A taaaak sie juz nastawilam :(

Nocka odrobinke lepsza. Młoda najpierw spala od 22 do 1 w nocy!!! I nie ma brzuchu u P., ale w wozku, wiec w koncu mielismy troche czasu dla siebie :)
Potem budzila sie co 30-40 min, ale bez placzu i spala te drzemki obok mnie ,a nie na mnie :yuppi:

No widać że u wszystkich piękna pogoda, bo puściutko tu:)

Za nami fajny dzionek, pojechałam po Amelke do p-kola, odebrałam ją, poszłyśmy na żarełko, bo nie chciało mi się dziś przy garach stać:) jak przyjechałyśmy koło 16, to odrazu poszłyśmy na dwór i niedawno co przyszłyśmy:)) Lubię takie dni!!!:)Oby ta pogoda utrzymała sie jak najdłuuuuuużej....

Magda szkoda że nie wyszło z siatką :(
super że Ala dała troche pospać i pobyć rodzicom sam na sam :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej,
u nas pogoda piękna, chodziliśmy w krótkich rękawkach i krótkich spodenkach.
Rozłożyłyśmy z laskam krzesła na działce, ja nawet trawe skosiłam. Popołudniu mieliśmy gości i Maryśka właśnie wtedy zaczęła przeokropnie kaszleć...a prawie cały dzień był spokój...jade jutro do tego lekarza, bo nie chce zostać na długi weekend bez diagnozy.
stasiu był u kolezanki na urodzinach, jutro idzie na następne, a rano w szatni znaleźliśmy kolejne zaproszenie na za tydzień. A później jego.:Padnięty:Mówie do niego, że chyba zbankrutuje na tych prezentach, a on: Nie moja wina, że mnie wszyscy lubią:Oczko:

Anielinka łobuzie, bardzo brzydko tak olewać koleżanki.
Przykro mi, że z pracą nie wyszło, ale mocno trzymam kciuki, żeby jednak się coś znalazło.
I super, że Amleka z uśmiechem chodzi do p-kola, w końcu się doczekałaś:)

Magda
nooo, Alka w końcu śpi, a ty zamiast nadrabiać swój debet senny to z meżem baraszkujesz:lol: Przecież jeszcze jesteś w połogu:lol:

Cześć dziewczyny:)
W projekcie na nowy rok szkolny jestem przewidziana, ale pewnie będę spokojna dopiero wtedy jak podpiszę dalej umowę... Kuba chodzi do przedszkola, ale dzisiaj coś katar dostał... Jak go odbierałam biegali na placu zabaw... Kuba cały czerwony... miał ubraną podkoszulkę, koszulkę z krótkim rękawem i na to jeszcze długi rękaw :lup: P. go tak ubrał do przedszkola, a ja miałam nadzieję, że ktoś wpadnie na to żeby go rozebrać :lup:

magdaciesze sie,ze alka troche pospala
zawsze to krok do przodu
aaaa i gratki dla micha,juz wczoraj mialam pisac
potrzebowal troche wiecej czasu i zobacz jak sie rozkrecil,brawo

andziawidze,ze stachu po tobie lubi imprezowac:lol:
zdrowka dla maryski
daj znac jutro po lekarzu

anielinkai ja wierze,ze w koncu znajdziesz prace
i zagladaj czesciej

goskaolas tez zgrzany dzisiaj a mial tylko jeden rekawek
i super z praca

Cafe jak kiedyś miałam kurzajki na ręce to smarowałam je takim płynem kupionym w aptece, dobrym sposobem jest też skórka cytryny namoczona w occie przez kilka godzin... przykładasz na noc do skóry, bandażujesz i to ci wypala... ja co kilka lat mam z tym cholerstwem problem:/ tylko kiedyś na rękach... przynajmniej nie bolało, a teraz na stopach brrr

a poza tym to do dupy. dzis sa P. urodziny, nawet zyczen mu nie zlozylam tak sie wczoraj pozarlismy :(
bylam na siatce i okazalo sie, ze to wielka laska dla mnie. ja pierdziele, pokiwal wozkiem 1,5 h i wielkie halo. mlodym zajmowaly sie takie 2 babki, bo one jedyne chcialy sluchac jego wywodow :)
do P. przyszli znajoi i amok! juz umawial sie na wieczor, mloda na rekach pooskrywana, wiatr pizdzial jak chilera, ale to nie najwazniejsze.
ale jazde zrobilam!

pisze chaotycznie, ale karmie Alę i pisze lewa reka.