Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Kaśka karpatka z paczki jest pycha:)
A peiczenie nie jest trudnie, trzeba robić wszystko dokładnie według przepisu i nie ma bata, żeby nie wyszło. I próbowac, próbować i nie zniechęcac się. Ja nie jeden biszkopt w życiu wywaliłam do kosza:Oczko:

Cafe jakiej królowej dziewicy?
Szczegóły napiszę w wolnej chwili na boku:)

:sofunny:
mnie to nie dotyczy

andzia
cafe82
andziawez mnie nie mecz i napisz chociaz w skrocie,pliss

Zaro::):
Kurde kolega przesłam mi na FB jakiegoś linka i go ***** otworzyłam i to chyba jakiś szit był, bo nie mogę wejśc na fejsa i mi cały czas Mozille zamyka:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:

a ja od ciebie na fb dostalam jakies gowno ale nie otworzylam
cos tam hello hello i jakis link

cafe82
andzia
cafe82
andziawez mnie nie mecz i napisz chociaz w skrocie,pliss

Zaro::):
Kurde kolega przesłam mi na FB jakiegoś linka i go ***** otworzyłam i to chyba jakiś szit był, bo nie mogę wejśc na fejsa i mi cały czas Mozille zamyka:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:

a ja od ciebie na fb dostalam jakies gowno ale nie otworzylam
cos tam hello hello i jakis link

Pierdzielisz? Ja nic nie wysyłałam::(:

andzia
cafe82
andziaK dzisiaj tez na nocce?
moj K polazl do garazu,mial tylko na chwilke zejsc a nie ma go i nie ma
bidok nie ma czasu na nic,ciagle telefony,jakies sprawy
i jeszcze caly weekend z dzieciakami-tak w ramach rozrywki:D
pogibane to wszsytko,zeby nie miec od czasu do czasu zwyczajnie chwili dla siebie

Tak, na nocce.
Mam nadzieje, że jutro nigdzie nie pojedzie. I tez nie ma czasu na nic, dzisiaj wstał o 12-tej, zjadł śniadanie, odebrał milion telefonów, napisał milion maili i o 14-tej pojechał. A jutro jak będzie taka piździca to nie zabiore nigdzie dziatwy i nie wiem czy pośpi.
Takiego zapieprzy dawno nie miał, a gonią ich terminy, bo do Euro musi być to PKP skończone:Padnięty:

Moj P. tez dopiero przed chwila przyszedl. wiem, ze teraz jak jest Ala to jest mu jeszcze trudniej. dzwoni do nas co godzine i zdolowany, bo Michała w ogole nie widuje.
Posrane to wszystko :(

magda_79
andzia
cafe82
andziaK dzisiaj tez na nocce?
moj K polazl do garazu,mial tylko na chwilke zejsc a nie ma go i nie ma
bidok nie ma czasu na nic,ciagle telefony,jakies sprawy
i jeszcze caly weekend z dzieciakami-tak w ramach rozrywki:D
pogibane to wszsytko,zeby nie miec od czasu do czasu zwyczajnie chwili dla siebie

Tak, na nocce.
Mam nadzieje, że jutro nigdzie nie pojedzie. I tez nie ma czasu na nic, dzisiaj wstał o 12-tej, zjadł śniadanie, odebrał milion telefonów, napisał milion maili i o 14-tej pojechał. A jutro jak będzie taka piździca to nie zabiore nigdzie dziatwy i nie wiem czy pośpi.
Takiego zapieprzy dawno nie miał, a gonią ich terminy, bo do Euro musi być to PKP skończone:Padnięty:

Moj P. tez dopiero przed chwila przyszedl. wiem, ze teraz jak jest Ala to jest mu jeszcze trudniej. dzwoni do nas co godzine i zdolowany, bo Michała w ogole nie widuje.

No posrane::(:
Moje dzeci nie widziały K. od niedzieli::(:

andzia
magda_79
andzia

Tak, na nocce.

Ja pierdole :(
Michu widuje P. w samochodzie w drodze do p-kola :( i to wszystko

magda_79
andzia
magda_79

Przykre::(:
A jak Michał? Nadal wzorowy starszy brat?

andzia
magda_79
andzia

Na razie jest ok.
zrobi sie z niego taki smieszny przedszkolak i zyje swoimi sprawami. zaczal pieknie koloroac, nie wychodzi za linie, teraz p-kole najwazniejsze. bawi sie z dziecmi i wogole super! na siore juz nie ma czasu :lup:

magda_79
andzia
magda_79

Na razie jest ok.
zrobi sie z niego taki smieszny przedszkolak i zyje swoimi sprawami. zaczal pieknie koloroac, nie wychodzi za linie, teraz p-kole najwazniejsze. bawi sie z dziecmi i wogole super! na siore juz nie ma czasu :lup:

fajnie,ze michu sie tak rozbujal!

magda_79
andzia
magda_79

Na razie jest ok.

Ale fajnie::):::):::):
Jak widac Michał potrzebował na wszystko czasu:Psoty:

cafe82
andzia
magda_79
andzia tez dostalam jakiegos linka pd Ciebie na fb

Ja nic nie wysyłałam::(:
I nie wiem co mnie podkusiło, żeby to otworzyć. Teraz mam na bank jakieś gówno, na fb nie mogę wejść w ogóle

moj K tez od ciebie dostal
pewnie wszyscy twoi znajomi dostali

Kłurwa:(
Ide odpalić drugiego kompa, moze tam otworze fejsa

hej
Ale pogoda do dupy. mam nadzieje, ze u Was jest lepiej. U nas przed przed chwila bylo bialo od gradu. buuuu :( A mi sie juz marza spacery, bo od tak dawna siedze w domu :(
P. pojechal, mlody swiruje, laska usnela i mam chwile dla siebie. Zaraz moi rodzice przyjada. Dobrze, bo dzisiaj zdecydowanie by mi odbilo.

Pewnie dzis bedzie tu pusciutko. Ide, bo młoda jeczy.

Witam!

I u nas zima się zrobiła, tylko 4 st. i co chwile pada snieg, deszcz, grad:Wściekły: jeszcze ponoc tylko juutro tak ma być a od poniedziałku już coraz to ładniej, zobaczymy...
Pomyłam już dziś z rana okna, wysprzatałam mieszkanie i bach dostałam @:)
ale zdążyłam się uwinąć hehe

Magda Ala czysty Misiek! śliczniutka:Podziw:

Andzia i ja dostałam od Ciebie wiadomośc z tym linkiem, ale całe szczęście nie otworzyłam...

Cafe super ze tak szybko działacie, podziwiam!
fajnie ze chłopcy już będą śmigać do klubu malucha...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hej baby...

ta pogoda mnie tak wku***a, że mózg się lasuje...
do tego mam tyle roboty dzisiaj, niby energii też mam co nie miara, ale nie wiem w co mam łapy wsadzić, co coś ogarnę to te potwory mi rozwalają, wieszali ze mną pranie, to musiałam wszystko znów wrzucić w pralkę, bo dwa razy suszarkę wywalili na podłogę... no mówię Wam joba można dostać, R., w pracy, miał zabrać młodego na cały dzień, ale wypadło mu coś gdzieś za Szczecinem i mam nadzieję że o 16 po niego będzie i zabierze go na noc do siebie... masakra...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Anielinka cześć!!!:)

Andzia ja też dostałam, ale w miarę się opamiętałam żeby nie otwierać, bo ja takie ciekawskie jajco jestem że wszystko muszę zobaczyć...;p

cafe ja też Ciebie podziwiam, ja z moją dwójką nie mam sily na nic, a Ty masz troje i jeszcze szkoła, sklep :o_master:

magda mega okropna pogoda cooo? szlag trafia, ale miejmy nadzieję że jeszcze kilka dni i będzie git :Oczko:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Cześć dziewczyny!

Kurde i u nas katastrofa... Wiatr jest przeokrutny i leje deszcz ze śniegiem! Wczoraj też było tak brzydko i zimno. Łudziłam się, że popołudniu gdzieś połazimy ale dupa sraka. Kupiłam barwniki spożywcze, żeby młody miał zajęcie i robiliśmy kolorowe naleśniki:D Oczywiście łaskawie podziubał jednego i tyle:Padnięty: Ale podobało mu się i to najważniejsze:Oczko:
A dzisiaj tak mnie ząb rozbolał, że chyba na pewno nie ominie mnie kolejna wizyta. Na szczęście nie ten robiony... Boli jak cholera:Rozgniewany:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Aaa... pytałyście o girkę młodego:) Nosi teraz 26 i ma 16,5cm

Magda Alunia CUDNA jak zwykle! Naprawdę jest śliczniutka:Podziw:
Super, że waga już leci:yes: Do lata nawet nie będziesz o niej pamiętała!
Z tekstu Miśka i jego pytania sikam jak sobie tylko przypomnę:sofunny: Super, że się chłopak rozkręcił w p-kolu. W końcu odetchniesz... A z laryngologiem to mam szczerą nadzieję, że znajdziecie szybko jakiegoś fajnego:Całus:

Cafe:Histeria: z jednej strony dobrze, że krew poleciała ale z drugiej musiało to strasznie wyglądać!!! Biedny Cezar... Ale musiałaś się zestresować:Szok: Szczęście w nieszczęściu, że obyło się bez szwów. Pewnie jakby krew nie poszła to młody miałby guza a'la Filipo:Oczko:
Będę mocno trzymała kciuki, żeby wszystkie sprawy poszły gładko:yes:

Andzia muffiny wyszły? Ja kiedyś zrobiłam ale wyszły takie sobie... Nie umiem piec:D Te z budyniem mi smakowały a z nutellą jakoś nie bardzo, choć nutellę uwielbiam... Najlepiej wychodzą mi te z paczki:Szok:
Mi też "wysłałaś" linka na fb. Pewnie wszyscy znajomi dostali... To jakiś wirus, czy co... Ja z przezorności nie klikam, najpierw czytam gdzie to odsyła a jak wygląda nie teges, to nie klikam w ogóle...

Anielinka ale Cię pogoniło ze sprzątaniem:D

Kasioleqq sił dla Ciebie:Całus:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cześć dziewczyny:)
Do mnie dziaijas w nocy przyszła @, a więc mam taki sobie dzień:/ ale na tabletkach jakoś leci, nawet chatkę wysprzątałam:) i nie tylko tak z zewnątrz, ale i w szafkach... na poniedziałek zostawiam sobie pokoje i będzie elegancko na święta:)
Andzia masz tego samego wirusa co ja miałam i to bardzo cwana bestia jest... Piotrek mi tłumaczył, że on dopóki masz włączony komputer działa - nie musisz być zalogowana nawet na facebooku żeby wysyłać te wiadomości do znajomych no i działa na Twoim kompie... najlepiej od razu wyłączyć komputer... Ja wam nie mówiłam, ale teraz jak wystawiliśmy skodę, to też dostaliśmy dziwną wiadomość, że jakiś facet chce kupić samochód bez oglądania i będzie płacił przez paypal... meil napisany łamaną angielszczyzną wydało nam się to podejrzane... posukaliśmy info w necie i okazuje się, że tak naciągają ludzi... Ludzie wystawiają różbe przedmioty... dostają takiego maila, ta osoba im płaci niby przez paypal ale to tylko taka ściema, oni wysyłają przedmiot (zazwyczaj za granicę, do Nigerii, na Bermudy - serio!!) jak chcą z paypala odebrać tą kasę to okazuje się, że żadnej kasy nie ma, a przedmiot też już wysłany... Z samochodem gorzej... no bo samochodu się nie wyśle, ale te osoby wpłacają niby więcej kasy i mówią, że trzeba opłacić jakiegoś kuriera... normalnie bajka... Powiem wam, że co do samochodu to ciężko uwierzyć takiemu, ale kurcze z przedmiotami to już róznie... można się nabrać...:/
Madzia Alicja śliczna:) baaaardzo podobna do Miśka:)