Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
cafe82
kuzwa znow mam syf
wszedzie kurz
przeciez to zwariowac mozna!

andzia a ja mam twojego rogala,pamietasz??
moze magdzie by sie przydal??

Ja też mam syf:Histeria:
A rogala możesz posłać Madzi, a Tobie się w ogóle przydał?

no nie bardzo
pokarm sciagalam ,zreszta raptem kilka tygodni
troszke pozniej jak zaczynali siadac,ale nie duzo

magda daj adres to przesle,o ile oczywiscie chcesz

hej
wpadam na sekunde. noc koszmarna, a i dzien nie jest lepszy. Nie wiem czy loda boli brzuszek czy co. Nie placze, ale ciagle pojekuje, napina sie i prezy. Teraz na chwile zasnela to zjadlam sniadanie i zaczynam troszke ogarniac. Wczoraj wrocil nasz pies i juz jest masakra :(

Dziewczyny pamietam o morzu. Przez ten moj poby niespodziewany w szpitalu i szybszy porod nic nie mozemy ogarnac. A ze ja uziemiona w domu poki co to nawet nie ma kiedy zakupow zrobic i nic nie mam na obiad :lup:
Ale scigne P. i niech dziala, bo sama juz rano myslalam o tym.

Cafe hehe, ale masz fajnych lobuziakow!!!
Za rogala i za pamiec o mnie dziekuje :))) Ja bardzo lubie karmic bez zadnych dodatkow typu kocyki, rozki i rogale.

andzia ale wczoraj mialas dobrze, co? :)
Hustawka i zjezdzalnia super. W ogole zajebiscie z ta dzialka. Moi rodzice maja, ale to daleko i nic nie da sie psotawic, bo zaraz ukradna :( Michu ma tylko piaskownice i hustawke wiszaca na drzewie.

Kasioleqq cudny ten twoj maly pulpecik :) Sobczyk Ci powiedzial, zeby ja odchudzic troche??
Co do niego to ma dyzury w Zdrojach w poniedzialki i soboty i mowil mi, zebym w te dni rodzila albo chociaz na wypis, zeby juz widzial mała. A ja urodzilam we wtorek, a w pitaek nas wypisali, wiec sie minelismy. ale juz sobie wyobrazam jego pzy moim porodzie. hahaha. wiecej bym chyba tam nie poszla :)lup:

Gosia trzymam kciuki, zeby skodzina poszla szybciutko!
My po wielomiesiecznych poszukiwaniach, dzieki Cafe, zdecydujemy sie na Partnera albo Berlingo. To juz postanowione, ale poki Opel jezdzi to sie jeszcze wstrzymujemy :)

cafe82
magdawlasnie przypomnialas mi,ze mialam zapytac K o te czesci zamienne itd
przepraszam cie,ale zupelnie o tym zapomnialam
juz tam kiedys podpytalam,pozniej mielismy jeszcze rozmawiac i temat ucichl

Spoko, dzieki. Przy okazji jak bedziesz pamietala to podpytaj K. o uzytkowanie i tyle. P. sie napalil jak szczerbaty na suchary. hehhe

Cafe zajebiste zabawy:lol: Fajowy Czarek?
I widze, że kanapa stoi przodem do ściany:lol:
I proszę mi tu szybko pisac o pracy, co i jak i w ogóle:lol:

Magda
biedna Alka. Takie małe dzieciaczki często mają problemy z brzuszkami. A ma 3 h przerwy między karmieniami?
A z morzem luz, jak będziecie mieć chwile to załatwicie, dla Was zawsze będą miejsca::):

cafe82
no dzien zaczynam od latania z kanapa:lol:

z praca jest tak
jest lokal
jest zlobek-za dwojke z wyzywieniem 1500zl:Szok:

i teraz szybka decyzja i dzialamy

pytanie jak ja sobie poradze z tym wszsytkim (sklep,szkola,dom)
jak chlopaki w zlobku
ponadto K przez najblizsze miesaice ma zapierdol
itd itp

Jesssuuuu, ale Wy działacie. A lokal w Ostrowie? I na jak długo musisz podpisać wynajem? Bo jezeli nie na jakoś bardzo długo to zawsze możesz w razie czego zrezygnować, ale jak znam Ciebie to na pewno ze wszystkim dasz sobie super rade:great: Trzymam mocno kciuki!!!

andzia
cafe82
no dzien zaczynam od latania z kanapa:lol:

z praca jest tak
jest lokal
jest zlobek-za dwojke z wyzywieniem 1500zl:Szok:

i teraz szybka decyzja i dzialamy

pytanie jak ja sobie poradze z tym wszsytkim (sklep,szkola,dom)
jak chlopaki w zlobku
ponadto K przez najblizsze miesaice ma zapierdol
itd itp

Jesssuuuu, ale Wy działacie. A lokal w Ostrowie? I na jak długo musisz podpisać wynajem? Bo jezeli nie na jakoś bardzo długo to zawsze możesz w razie czego zrezygnować, ale jak znam Ciebie to na pewno ze wszystkim dasz sobie super rade:great: Trzymam mocno kciuki!!!

wszsytko do dogadania
jutro chce podjechac do tego zlobka zobaczyc,pogadac
miejsca mam zaklepane - dyrekcja czeka na decyzje

lokal z ostrowie
5 minut od moich rodzicow-szczerze mowiac licze na ich pomoc,bo bez tego na poczatku nie dam rady
na poczatku,bo chce znalezc jeszcze jakas laske do pomocy-i do sklepu i do dzieciakow

tak to ogolnie widze

K tak jak wam mowilam dal mi wolna reke,ale uprzedzil tez,ze niewiele pomoze,bo ma urwanie glowy u siebie

piękna dziś pogoda, witr jest ale nawet ciepły, byliśmy 1,5h na spacerku bez wózka, no i młoda już spi:)

magda współczuje nocek, ale czas leci tak szybko że nawet sie nie obejrzysz a mloda bedzie przesypiać całe nocki:) z kornelą to wyglądam tak, że jesteśmy przy tej górnej
barierze z wagą mała waży 12,400 do wieku jest ok ale ona jest niziutka i na oko wiadomo że jest za pulchniutka, powiedział że nie mam jej odchudzać tylko pilnować żeby już nie przybierała... za chwilę skoczy w górę i pewnie się wyrówna z wagą:)

teraz lece umyć podłogi, bo mam syf, aż sięklei a wczoraj szorowałam...ehhh z tymi dzieciakami...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Kasioleq ja też nie widzę, żeby Kornelka jakoś bardzo gruba była, tak jak mówisz, więcej ruchu będzie latem i na pewno zruci trochę ciałka. Ale fajnie, że lekarz zauważa takie rzeczy i można w porę reagować. U Stasia w grupie jest kilka dzieciaczków, którzy ważą chyba więcej niż ja. NIe no żartuje, ale są konkretni i z roku na rok coraz więksi i rodzice nic z tym nie robią, cola, chipsy, dupska samochodem wożone itp.